Ohad Shahar פורסם פברואר 28, 2009 דיווח פורסם פברואר 28, 2009 שלום לחברי VatIL, שמי אוהד שחר, ואני המצטרף החדש של הקבוצה. מעט עלי: אני רופא שיניים בן 30 המתגורר במושב ליד ירושלים. את אהבתי לטיסה גיליתי בגיל 6 עם בטאון חיל האוויר הראשון שקיבלתי. מאז בניתי דגמים, הטסתי טיסנים, וכמובן - הרבה שעות בסימולטורים (החל מה- FS שהיה לי על ה- XT בשנת 1985). רק שבדיעבד גיליתי שהכל היה משחקים, ובשנה האחרונה החלטתי לקחת את העניין יותר ברצינות. חברתי רכשה לי FSX, סטיק נורמלי ואת הספר "FSX for pilots - real world training", ומאז אני מלמד את עצמי לאט לאט אך בטוח את רזי הטיסה והתעופה. כשאגיע לרמה מספקת לדעתי אצטרף אליכם בטיסות online. בעתיד, כשאצבור קצת כסף ואפנה זמן פנוי, כנראה שגם אגש לקורס טיס אזרחי. כשאני לא עובד ולא עוסק בסימולטור אני מצלם, קורא (בעיקר היסטוריה), צולל (גם לזה כבר אין זמן לצערי) ומנגן על חצוצרה (כנ"ל...). אם יש למישהו עוד שאלות אשמח לענות, ושתהיה חוויה ומהנה וחינוכית לכולנו!
Gal Mintz פורסם פברואר 28, 2009 דיווח פורסם פברואר 28, 2009 ברוך הבא לעולם המדהים של הסימולטורים! כבר לא משחקים, טסים! המון המון בהצלחה, ואם יהיו שאלות תוכל למצוא כאן תשובות ועזרה ועיקר כמובן... תהנה!
אורח פורסם פברואר 28, 2009 דיווח פורסם פברואר 28, 2009 ברוך הבא אוהד, לחטיבת VATIL. לחטיבה יש מחלקת הדרכת טיסה AKA IFS. שם תוכל להמשיך וללמוד את רזי הטיסה. כמובן שבאם יש לך שאלות, נשמח לענות עליהם עלגבי פורום זה. אם אני לא טועה, בראש הפורום יש דביק עם לינקים לחברים חדשים עם כל המידע שתזדקק לו. בהצלחה והעיקר תהנה. דבר חשוב שכחתי, ל VATIL יש גם להקת רוק הידועה בשמה, ישראל והמקלות הלוהטים (היום יותר מתאים ישראל והמקלות העבשים, בגלל חוסר זמן ופציעות ). מתכנסים בחדר חזרות אחת לכמה זמן, לאיזה ג'אם סשין מהנה, אתה יותר ממוזמן
Izik Bakshi פורסם פברואר 28, 2009 דיווח פורסם פברואר 28, 2009 שלום וברוך הבא אוהד, בלינק הבא תוכל למצוא הרבה מידע שימושי לחברים חדשים: http://www.vatil.org.il/vatil/board/vie ... hp?t=24796 באתר IFS (קישור בלינק המצורף) תוכל למצוא מערכי שיעור מסודרים בסדר לימוד נכון ללמידה עצמית. סחטיין על האחריות והרצינות. בהצלחה ולהישמע
Waheb פורסם פברואר 28, 2009 דיווח פורסם פברואר 28, 2009 ברוך הבא לחטיבה , מקווה לראות אותך בהקדם בשמיים הוירטואלים בהצלחה :arrow:
Ohad Shahar פורסם פברואר 28, 2009 מחבר דיווח פורסם פברואר 28, 2009 שאלה לי אליכם: רוב עדכוני ה- scenery רשומים כ- FS2004. האם הם מתאימים ל- FSX? אילו עדכונים להתקין ואילו לא כדי לא ליצור חפיפות וחוסר התאמות, בהנחה שאני רוצה כמה שיותר פרטים מדוייקים בשמי הארץ? תודה.
David Bendavid פורסם פברואר 28, 2009 דיווח פורסם פברואר 28, 2009 שאלה לי אליכם:רוב עדכוני ה- scenery רשומים כ- FS2004. האם הם מתאימים ל- FSX? אילו עדכונים להתקין ואילו לא כדי לא ליצור חפיפות וחוסר התאמות, בהנחה שאני רוצה כמה שיותר פרטים מדוייקים בשמי הארץ? תודה. אני לא ממליץ להשתמש בסינרים של FS2004 תחת FSX. יש דיי הרבה סינרים שקיימים לFSX: http://www.ait-aviation.org/ISP בעמודים Links וReleased Projects תהנה!
Yoni פורסם פברואר 28, 2009 דיווח פורסם פברואר 28, 2009 ברוך הבא אוהד לחטיבת VATIL כפי שאמרו קודמיי, ישנה את מחלקת ההדרכה של חטיבת VATIL שכוללת את בית הספר לטיסה IFS וגם מדריכים טובים ורבים באתר VATIL להתחלה. הקורס הראשוני בו עוברים בIFS הוא קורס טיס פרטי, ללימוד מושגים בסיסיים בתעופה, כיצד טסים וטיסות מרחב בארץ ישראל. לפרטים: http://www.ifschool.net/fs/index.php בנוסף, אשמח לעזור לך בכל אשר תחפוץ בלימודי הטיסה הוירטואלית. ישנו TS לבית הספר לטיסה IFS שמשמש את כלל חברי חטיבת VATIL לשאלות, חברה ולימוד. פרטים נוספים תוכל למצוא גם כן באתר IFS. לשאלות, בעיות, מענות - אני כאן! :mrgreen: בהצלחה! יוני.
Ohad Shahar פורסם פברואר 28, 2009 מחבר דיווח פורסם פברואר 28, 2009 תודה רבה לכולם. לסיים קורס ב- IFS זה תנאי לתחילת טיסה ברשת?
Yoni פורסם פברואר 28, 2009 דיווח פורסם פברואר 28, 2009 תודה רבה לכולם. לסיים קורס ב- IFS זה תנאי לתחילת טיסה ברשת? אני מצטער אם לא הייתי ברור. סיום קורס בIFS הוא לא חובה, אך הוא מומלץ. ניתן ללמוד לבד את ההטסה וכן שניתן להיעזר גם במדריכי IFS ומדריכי הדרכת VATIL שנמצאים לרשותך.
Doron_Angel פורסם פברואר 28, 2009 דיווח פורסם פברואר 28, 2009 היי אוהד, ברוך הבא לעולם שבו ההדמיה והוירטואליות הן מציאות!!! להתראות בשחקים בקרוב,
Gilad Brutman פורסם פברואר 28, 2009 דיווח פורסם פברואר 28, 2009 היי אוהד, ברוך הבא לVATIL. לשאלות, פניות או תמיכה, אתה מוזמן ליצור קשר איתי במסן שבפרופיל. בהצלחה!
Muli Ivanir פורסם מרץ 1, 2009 דיווח פורסם מרץ 1, 2009 שאלה לי אליכם:רוב עדכוני ה- scenery רשומים כ- FS2004. האם הם מתאימים ל- FSX? אילו עדכונים להתקין ואילו לא כדי לא ליצור חפיפות וחוסר התאמות, בהנחה שאני רוצה כמה שיותר פרטים מדוייקים בשמי הארץ? תודה. אספתי בעבר בפורום אחר(פריפלייט) וריכזתי את הסינרים ל-FSX מכל המקורות הקיימים(כולל פורום VATIL), והרשימה די מעודכנת.אתה יכול להתחיל להוריד ולבנות לך את נוף ישראל גם ב-FSX http://www.preflight.us/HE/ftopicp-127810.html#127810 אתר נוסף שכדאי לך לבקר בו מפעם לפעם ולהתעדכן בנופים חדשים הוא האתר של תומר חיים מנהל VATIL: http://tomer.ifschool.net/links.htm
Amit Doron פורסם מרץ 1, 2009 דיווח פורסם מרץ 1, 2009 ברוך הבא אוהד! אם אתה צריך עזרה כלשהי בהתחברות ולמידה אתה יכול בכל שלב לפנות אליי במסנג'ר או באימייל שנמצא בפרופיל. בהצלחה!
Nadav פורסם מרץ 1, 2009 דיווח פורסם מרץ 1, 2009 דבר חשוב שכחתי, ל VATIL יש גם להקת רוק הידועה בשמה, ישראל והמקלות הלוהטים (היום יותר מתאים ישראל והמקלות העבשים, בגלל חוסר זמן ופציעות ). מתכנסים בחדר חזרות אחת לכמה זמן, לאיזה ג'אם סשין מהנה, אתה יותר ממוזמן לא ידעתי שיש להקה צריכים בסיסט?
אורח פורסם מרץ 1, 2009 דיווח פורסם מרץ 1, 2009 דבר חשוב שכחתי, ל VATIL יש גם להקת רוק הידועה בשמה, ישראל והמקלות הלוהטים (היום יותר מתאים ישראל והמקלות העבשים, בגלל חוסר זמן ופציעות ). מתכנסים בחדר חזרות אחת לכמה זמן, לאיזה ג'אם סשין מהנה, אתה יותר ממוזמן לא ידעתי שיש להקה צריכים בסיסט? וואלה כן , שגר לי בפרטי אימייל שלך וטלפון שנוכל לעדכן אותך לגבי הסשין הבא
Baruch Spiegel פורסם מרץ 1, 2009 דיווח פורסם מרץ 1, 2009 דבר חשוב שכחתי, ל VATIL יש גם להקת רוק הידועה בשמה, ישראל והמקלות הלוהטים (היום יותר מתאים ישראל והמקלות העבשים, בגלל חוסר זמן ופציעות ). מתכנסים בחדר חזרות אחת לכמה זמן, לאיזה ג'אם סשין מהנה, אתה יותר ממוזמן לא ידעתי שיש להקה צריכים בסיסט? וואלה כן , שגר לי בפרטי אימייל שלך וטלפון שנוכל לעדכן אותך לגבי הסשין הבא אם צריך :-({|= או :multi: (אמור להיות תופים) וגם קצת קלידים סחבק מוכן לשקול. (לא כולל שבתות וחגים)