עבור לתוכן
Izik Bakshi

חטיבת VATIL מציגה --> עזרה ONLINE לטייסים

Recommended Posts

פורסם

שלום חברים יקרים

בשם מחלקת הדרכה של החטיבה אני שמח לבשר לכם על פרוייקט חדש שנועד לתת לכם תשובות לשאלות ONLINE, וזאת על ידי פתיחת ערוץ רוגר וילקו ביום שישי בין השעות 14:00 עד 16:00 לפי שעון ישראל כאשר בערוץ יהיה אחד מחברי הצוות של החטיבה אשר יענה על שאלות שקשורות בנושא של טיסות ופיקוח ברשת, אנחנו מבקשים לא להגיע עם שאלות בקשר לחומרה ותוכנה (חוץ מ SB).

לפני שנגיע לאיך להיכנס לערוץ אני מבקש (בגדר חובה) לבצע את הנהלים הבאים:

1) להשתמש בגרסת הרוגר וילקו שקיימת באתר בלבד ולא לעשות לה שדרוג דרך האינטרנט

2) להגדיר ברוגר וילקו "SLOW MODEM"

3) לרשום את שמכם המלא ברוגר כדי שנדע מי בערוץ ומה שמו

הכניסה לערוץ היא דרך סרבר אינפו וזאת על ידי טעינה של VATSIM ולאחר מכן מעבר לדף All Controllers ותחפשו בחלון Observers את הכינוי VATIL8 ותקליקו עליו ואז תיהיה לכם גישה לערוץ קול שלו ושם יחכה לכם השבוע מר אנטולי קראס כדי לענות על שאלות בכל מה שקשור לנהלי טיסה ופיקוח ברשת.

אני מבקש מכל המשתתפים לשמור על נוהל דיבור ונימוס בערוץ ולהשתדל שלא להתפרץ אחד לשני (רצוי גם להקשיב לשאלות של אחד לשני כי זה תמיד עוזר), אנטולי וכל חבר צוות אחר שיהיה שם יעשה את המיטב כדי שכל אחד ישאל את השאלה שלו

כמו כן גם השבוע ניתן יהיה לשאול שאלות בקשר לאירוע ONESKY3.

במידה ויבואו הרבה אנשים נשתדל לפתוח עוד ערוץ.

אנחנו נשתדל לבצע זאת כל שבוע והפרסום של החבר צוות (והכינוי שלו) שיחכה לכם שם יהיה דרך הודעה זו.

אני קורא לכל הטייסים של החטיבה אשר להם שאלות ורצון ללמוד לבוא ולהעשיר את הידע, ושוב אני מבקש ומזכיר לבצע את הנהלים שבקשתי ולבוא עם שאלות תכלתיות שקשורות לנושאים שהוזכרו מקודם

שבוע טוב לכולם :angel:

פורסם

שלום איתן

בעיקרון רצוי שהפקח שעונה על השאלות יהיה ברמה של גישה ומעלה מכיוון שיש שאלות שפקח קרקע לא ידע לענות עליהם...

אבל בכל זאת אתה תמיד יכול לעזור לטייסים באופן פרטי כמו שאני עושה והרבה אחרים פה...

פורסם

דבר מבורך גם לשם ההדרכה וגם לשם התקשורת בין חברים

חבל שלא מתאים לי מבחינת שעות העבודה אני אמשיך לקבל הדרכה בפורומים

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...