E.Z פורסם מרץ 2, 2009 דיווח פורסם מרץ 2, 2009 למי שמעוניין יש אייטם של מנחם הורוביץ, על עלויות של קורס טיס אזרחי, בפרומו זה מתחיל בש"ד עם CHM. התוכנית מתחילה בסביבות 07:40
Tomer Haim פורסם מרץ 2, 2009 דיווח פורסם מרץ 2, 2009 אאאה ראיתי את הפרומו, מנחם הורביץ שואל את חברינו כמה עולה רשיון טיס מקווה שהוא ידע לצאת מזה טוב אחרת עוד שם רע לתעופה בתקשורת
mickey lip פורסם מרץ 2, 2009 דיווח פורסם מרץ 2, 2009 כוכב הכתבה הוא אורן גבעוני, מדריך טיסה וחבר בחטיבה.
E.Z פורסם מרץ 2, 2009 מחבר דיווח פורסם מרץ 2, 2009 אאאה ראיתי את הפרומו, מנחם הורביץ שואל את חברינו כמה עולה רשיון טיסמקווה שהוא ידע לצאת מזה טוב אחרת עוד שם רע לתעופה בתקשורת סיכוי קלוש שבעולם שבזמן משבר כלכלי והמספרים שהם יריצו בכתבה אפשר לצאת מזה טוב אלא אם טייס יכול להיות איש שיווק ממש ממש טוב
Idan Traub פורסם מרץ 2, 2009 דיווח פורסם מרץ 2, 2009 יצא עם בין חמישים לשישים אלף . חחח " בוא נירט אותו "
E.Z פורסם מרץ 2, 2009 מחבר דיווח פורסם מרץ 2, 2009 מנחם בהחלט עושה כתבות משעשעות אבל בבית ספר לטיסה כיסחו חצי מהעלויות האמיתיות אף אחד כמעט לא מסיים את זה בארץ ב40 שעות והעלויות הסובבות הרבה יותר גבוהות.
Tomer Haim פורסם מרץ 2, 2009 דיווח פורסם מרץ 2, 2009 בלי להפחיד אף אחד, העלות אחרי 60 שעות טיסה מודרכת על 152 + 4 שעות הסבה ל 172 + תיאוריה, ציוד, אגרות וכו וכו במחירים של היום = 75000 ש"ח זה לא מפחיד כשאתה אוהב ויש גם ארה"ב למי שרוצה
mickey lip פורסם מרץ 2, 2009 דיווח פורסם מרץ 2, 2009 בלי להפחיד אף אחד, העלות אחרי 60 שעות טיסה מודרכת על 152 + 4 שעות הסבה ל 172 + תיאוריה, ציוד, אגרות וכו וכו במחירים של היום = 75000 ש"ח זה לא מפחיד כשאתה אוהב ויש גם ארה"ב למי שרוצה הבעיה היא לא עלות הרשיון, להחזיק אותו עולה יקר, וגם נתיבי הטיסה המוגבלים, כמה כבר אפשר לגהץ הרצליה-חיפה וחזרה........
Tomer Haim פורסם מרץ 2, 2009 דיווח פורסם מרץ 2, 2009 להחזיק אותו עולה 30 ש"ח ליום (תפסיק לעשן ותחסוך), ונתיבים, אפשר להנות מכל מיני חריגים, פה במרכז בכל מיני ימים ומזגי אויר, זה מפגר לגהץ את מה שמגהצים בקורס עצמו.. לרנקה ואילת זה יקר ולא שווה. וקיבינימט שימות העולם, מגיע לי להשקיע בעצמי 30 ש"ח ביום כמו עלות של ארוחת צהריים
E.Z פורסם מרץ 2, 2009 מחבר דיווח פורסם מרץ 2, 2009 להחזיק אותו עולה 30 ש"ח ליום (תפסיק לעשן ותחסוך), ונתיבים, אפשר להנות מכל מיני חריגים, פה במרכז בכל מיני ימים ומזגי אויר, זה מפגר לגהץ את מה שמגהצים בקורס עצמו.. לרנקה ואילת זה יקר ולא שווה.וקיבינימט שימות העולם, מגיע לי להשקיע בעצמי 30 ש"ח ביום כמו עלות של ארוחת צהריים 30 ש"ח כדי להחזיק אותו על בסיס איזה חישוב? של 10 שעות בשנתיים ? אם בשביל 10 שעות בשנתיים עשית רישיון אולי עדיף להשקיע את הכסף במשהו אחר
mickey lip פורסם מרץ 2, 2009 דיווח פורסם מרץ 2, 2009 להחזיק אותו עולה 30 ש"ח ליום (תפסיק לעשן ותחסוך), ונתיבים, אפשר להנות מכל מיני חריגים, פה במרכז בכל מיני ימים ומזגי אויר, זה מפגר לגהץ את מה שמגהצים בקורס עצמו.. לרנקה ואילת זה יקר ולא שווה.וקיבינימט שימות העולם, מגיע לי להשקיע בעצמי 30 ש"ח ביום כמו עלות של ארוחת צהריים 30 ש"ח כדי להחזיק אותו על בסיס איזה חישוב? של 10 שעות בשנתיים ? אם בשביל 10 שעות בשנתיים עשית רישיון אולי עדיף להשקיע את הכסף במשהו אחר יותר נכון, תודיע כשאתה ממריא, יש לי אחלה מקלט, בחיית 10 שעות בשנתיים???? אני מדבר על לפחות 4-5 שעות בחודש, וזה המינימום.......וכמובן לא כולל אגרות נחיתה ,ועוד כל מיני קישקושים מסביב.
Tomer Haim פורסם מרץ 2, 2009 דיווח פורסם מרץ 2, 2009 מדובר ב 10 שעות לשנה.. שעה בחודש, זה מחזיק אותך יופי תחשוב שיש לפחות עוד 10 שעות בשנה מכסא ימין.. את הנסיון שלך כטייס בתחביב אתה צובר לאט לאט גם העשירים מבני הרצליה לא טסים 4 שעות בשבוע אז אתה לא יוצא סופרמן ובגלל זה אתה לא ממריא עם רוחות מעל 15 קשר ולא ממריא בתנאים מאוד גבוליים של משקל וטמפרטורה ומגביל את עצמך ביותר מקדמי ביטחון
Eran Granola פורסם מרץ 2, 2009 דיווח פורסם מרץ 2, 2009 למי שמעוניין יש אייטם של מנחם הורוביץ, על עלויות של קורס טיס אזרחי, בפרומו זה מתחיל בש"ד עם CHM. התוכנית מתחילה בסביבות 07:40 http://www.mako.co.il/news-channel2/Eco ... tm#Scene_1
dorshay פורסם מרץ 3, 2009 דיווח פורסם מרץ 3, 2009 רישיון LSA בסביבות ה 25 אלף שקל! בשאר הכסף אתה קונה מטוס ואתה נוחת חינם באילת,שדה תימן,מצדה וכול שדה חוץ מ ש"ד,הרצליה ובן גוריון אין מינמום שעות לשנה אתה לא מוגבל בנתיבים ויש לך בועות ואם זה לא מספיק כול שדה הוא מנחת זמני בשבילך ויש את המסעדה בפארן עם אחלה אוכל שאתה נוחת על השביל שלה
aviadch פורסם מרץ 3, 2009 דיווח פורסם מרץ 3, 2009 ללא קשר: למה מנחם יושב בצד שמאל שהרי עד לא מזמן אמרו שחובה שהטייס ישב בצד הזה?
oren_giv פורסם מרץ 3, 2009 דיווח פורסם מרץ 3, 2009 תומר חיים ידידי! אני יודע כמה קשה להחזיק רישיון טייס פרטי ובעיקר בארץ! וזה ברור שעד שאתה לא עוסק בזה באופן מסחרי אז כל העלויות הם בעצם על הטייס! מנגד לטוס פעם בחודש זה רחוק מאוד מלהשאיר אותך ברמה טובה- ואני רק רוצה להזכיר לך שלהטיס מטוס בשגרה זה מאוד פשוט(כל בבון יכול להטיס מטוס) אבל האמן לי תקלה אחת בינונית ומעלה אשר נוצרת בטיסה (אם אתה טס פעם בחודש) עשויה להביא אותך למקום מאוד מאוד מביך!!!! ואני יודע שלטייסים פרטיים המינימום הנדרש זה 10 שעות בשנתיים (אם אני לא טועה) כך שמראש הרשות דורשת וזה לא ברור לי מדוע הרבה מתחת למינימום הדרוש! אנחנו קהילת המדריכים טוענים ע"מ לשמור על כשירות טיסה ,זה לטוס לפחות פעם בעשרה ימים ולהתקדם ולהשתפר זה לפחות פעם בשבוע!!! לפחות. ותודה לכל המפרגנים לכתבה בערוץ 2 עלו והצליחו!
oren_giv פורסם מרץ 3, 2009 דיווח פורסם מרץ 3, 2009 זה נכון מה שאתה אומר שטייס צריך לשבת בצד שמאל ונוסע בצד ימין אבל אתה יודע.... מדריך טיסה מידי פעם יכול גם לשבת בצד ימין . בכדי שהנוסע יוכל להרגיש חניך ולא נוסע! בכל אופן מדריכים בדר"כ יושבים ומדריכים מצד ימין- רק לידיעה את כל קורס המדר"ט אנו מבצעים מצד ימין ובעצם לומדים את כל רזי המקצוע (המעשי)ממש מהתחלה ע"מ שנוכל לרכוש מיומנות מכסא ימין , והאמן לי זה בהתחלה מאוד לא פשוט לתפעל את המטוס מכסא ימין בריאות ואושר!
אורח פורסם מרץ 3, 2009 דיווח פורסם מרץ 3, 2009 זה נכון מה שאתה אומר שטייס צריך לשבת בצד שמאל ונוסע בצד ימין אבל אתה יודע.... מדריך טיסה מידי פעם יכול גם לשבת בצד ימין . בכדי שהנוסע יוכל להרגיש חניך ולא נוסע!בכל אופן מדריכים בדר"כ יושבים ומדריכים מצד ימין- רק לידיעה את כל קורס המדר"ט אנו מבצעים מצד ימין ובעצם לומדים את כל רזי המקצוע (המעשי)ממש מהתחלה ע"מ שנוכל לרכוש מיומנות מכסא ימין , והאמן לי זה בהתחלה מאוד לא פשוט לתפעל את המטוס מכסא ימין בריאות ואושר! הכנה טובה לכיסא ימין בבואינג \דאש \ ATR \ What ever :wink: יופי של כתבה, רק למה איתנו אתה טס עם פיג'מה ופה אתה לבוש כמו טום קרוז בטקס אוסקר ? :mrgreen: :wink:
Tomer Haim פורסם מרץ 3, 2009 דיווח פורסם מרץ 3, 2009 תומר חיים ידידי!אני יודע כמה קשה להחזיק רישיון טייס פרטי ובעיקר בארץ! וזה ברור שעד שאתה לא עוסק בזה באופן מסחרי אז כל העלויות הם בעצם על הטייס! מנגד לטוס פעם בחודש זה רחוק מאוד מלהשאיר אותך ברמה טובה- ואני רק רוצה להזכיר לך שלהטיס מטוס בשגרה זה מאוד פשוט(כל בבון יכול להטיס מטוס) אבל האמן לי תקלה אחת בינונית ומעלה אשר נוצרת בטיסה (אם אתה טס פעם בחודש) עשויה להביא אותך למקום מאוד מאוד מביך!!!! ואני יודע שלטייסים פרטיים המינימום הנדרש זה 10 שעות בשנתיים (אם אני לא טועה) כך שמראש הרשות דורשת וזה לא ברור לי מדוע הרבה מתחת למינימום הדרוש! אנחנו קהילת המדריכים טוענים ע"מ לשמור על כשירות טיסה ,זה לטוס לפחות פעם בעשרה ימים ולהתקדם ולהשתפר זה לפחות פעם בשבוע!!! לפחות. ותודה לכל המפרגנים לכתבה בערוץ 2 עלו והצליחו! אני כמעט בטוח שלגהץ 4 שעות את הנתיב לרודום לא יביאו את הטייס לרמה גבוהה, יש הרבה טייסים פרטיים שנכון לעכשיו כספם מאפשר להם לטוס בערך 12 שעות בשנה כלומר שעה בחודש, אז הם מחלקים את כל העסק ל2, חצי שעה בשבועיים, משתדלים לשמור 5 דקות בסוף כל טיסה להקפה נוספת כך שבחודש יש לך לפחות 4 נחיתות והמראות, כל חודשיים "מבזבזים" את אותה חצי שעה על שטח אימונים ומשתדלים לטוס מכסא ימין עם טייסים אחרים... כל זה יחזיק את הטייס על איזה בסיס מינימאלי שעדיף על לא לטוס כלל, ונכון להיום אותו בסיס עולה 30 ש"ח ליום שזה נשמע "הרבה פחות" מ 1000 ש"ח בחודש... ככה אני רואה את זה וככה אני טס כי אני אוהב לטוס, אני לא טייס אני רק מחזיק ברשיון טיס וכבר הפנמתי שעד שלא יחול שינוי משמעותי בחיי או בעולם התעופה הישראלי, אני אמשיך לטוס ככה.
oren_giv פורסם מרץ 3, 2009 דיווח פורסם מרץ 3, 2009 אתכם אני לא צריך להרשים והאמן לי גם בטיסות מסחריות פשוטות אני בורח מהמדים , אבל אתה יודע ערוץ 2 בכל זאת מחויבות
Tomer Haim פורסם מרץ 3, 2009 דיווח פורסם מרץ 3, 2009 פעם ראשונה שאני רואה כתבה תעופתית נטו בלי 2 מילות המפתח בענף (עשירים והתרסקויות) יום חמישי על הבוקר אני עושה מבחן רמה ולאחריו אשתדל לטוס הכי הרבה שאוכל במגבלותיי
yossilevy פורסם מרץ 3, 2009 דיווח פורסם מרץ 3, 2009 בלי להפחיד אף אחד, העלות אחרי 60 שעות טיסה מודרכת על 152 + 4 שעות הסבה ל 172 + תיאוריה, ציוד, אגרות וכו וכו במחירים של היום = 75000 ש"ח זה לא מפחיד כשאתה אוהב ויש גם ארה"ב למי שרוצה זה המחיר במידה ולא מעלים את המחיר במהלך הקורס.
mickey lip פורסם מרץ 3, 2009 דיווח פורסם מרץ 3, 2009 זה נכון מה שאתה אומר שטייס צריך לשבת בצד שמאל ונוסע בצד ימין אבל אתה יודע.... מדריך טיסה מידי פעם יכול גם לשבת בצד ימין . בכדי שהנוסע יוכל להרגיש חניך ולא נוסע!בכל אופן מדריכים בדר"כ יושבים ומדריכים מצד ימין- רק לידיעה את כל קורס המדר"ט אנו מבצעים מצד ימין ובעצם לומדים את כל רזי המקצוע (המעשי)ממש מהתחלה ע"מ שנוכל לרכוש מיומנות מכסא ימין , והאמן לי זה בהתחלה מאוד לא פשוט לתפעל את המטוס מכסא ימין בריאות ואושר! הכנה טובה לכיסא ימין בבואינג \דאש \ ATR \ What ever :wink: יופי של כתבה, רק למה איתנו אתה טס עם פיג'מה ופה אתה לבוש כמו טום קרוז בטקס אוסקר ? :mrgreen: :wink: חחחח טום קרוז....הרגת אותי רן. אורן , כרגיל היה יפה, אפילו אשתי אמרה שהכתבה יפה. מה עם שטח? טרם קיבלתי תשובה, ומתי אתה בא לקפה עם מר מדריך ראשי?