Yoni פורסם מרץ 5, 2009 דיווח פורסם מרץ 5, 2009 שלום לכולם, היום חטיבת VATIL מתחילה מחדש עם לוגו חדש וירחון ! כפי שאתם רואים, חטיבת VATIL, הפעילות והגופים בה מתפתחים מיום ליום, והופכים אותה לאחת מן החטיבות הפעילות ביותר בVATSIM. חברות וירטואליות, גופים המפתחים סינרים ומטוסים, בית ספר לטיסה וירטואלית ומחלקת אירועים שחודשה והתפתחה בזמן האחרון והפכה אף היא לגוף בחטיבה. בירחון ואטיל נרכז עבורכם את כל האירועים והחדשות מגופי החטיבה השונים ואנו מקווים בעזרת הירחון גם להוסיף לפאן החברתי של החטיבה על ידי ראיונות עם חברי החטיבה ועוד. לסיום נציין שאנו לא "ידיעות אחרונות" ואנו מבקשים סליחה במידה ויש שגיאות כתיב או סימני פיסוק לא נכונים, אם בכלל. אנחנו מזכירים לכל הגופים שבקרוב נבקש דיווחים נוספים של החודש הקרוב, על מנת שגם הגיליונות הבאים יהיו מעניינים ויספקו לקורא את בקשותיו. הערות, הצעות לשיפור, רעיונות לכתבות, תגובות וכד' יתקבלו בברכה כתובת המערכת: vatilmagazine@googlegroups.com עדכונים תקופתיים: צוות ירחון VATIL: עורכי העיתון – אמיר אביטן, יוני בירון, אדם ויזר. אחראי דבר המערכת – אדם ויזר אחראי חדשות החטיבה – יוני בירון, משה ארגמן. אחראי מדור מקצועי – גלעד ברוטמן, שחר שירטו. אחראי ריאיון אישי – דוד בן דוד. אחראי מדור סקרים – יובל שטרק. אחראי היגוי, לשון ועריכת הירחון – יוני בירון, חן כהן. אחראי עיצוב הירחון – עמית דורון. אחראי מדור גאדג'אטים –רן בן צבי. אחראי מדור מוסיקה – אמיר אביטן. מספר עדכונים בנוגע לירחון VATIL: תמיד רצית טור אישי בעיתון יוקרתי ונחשק? זו ההזדמנות שלך! כחלק מפעילותו העניפה של ירחון ואטיל לטובת הגיבוש החברתי וההיכרות בין חברי החטיבה אנו מחפשים כותבי טורים אישיים לגליונות הבאים של הירחון. אז אם בא לך לשתף את שאר חברי החטיבה במחשבותיך והגיגך אנו מזמינים אותך ליצור עמנו קשר בדואל: vatilmagazine@googlegroups.com *חשוב לציין שכל טור יעבור לעיונם של חברי צוות הגליון לפני הפרסום, וזאת על מנת לשמור על צורת התבטאות נאותה, עברית סבירה וכמובן על מנת למנוע חריגות מכללי ההתנהגות הבסיסיים של הפורום והחטיבה. בכל מקרה הצוות מתחייב ליידע את כותב הטור על כל שינוי בתוכן הטור לפני פרסומו וכמובן באם הוחלט (במקרים חריגים ביותר) שלא לפרסם מסיבה כלשהי בעל הטור יקבל הודעה על כך ללא דיחוי. באם תהיה היענות יפורסמו בהמשך כללי האצבע לכתיבת טור אישי. בהצלחה הורדת גליונות: גליון ראשון: בהכנת הגיליון השתתפו: שחר שירטו, בוקי זאב, שהאדי אבו אחמד, מיקי ליפ. תודה ענקית לכולכם על הנכונות והתרומה. עוד תודה ענקית ומיוחדת ליובל שטרק על העבודה הנהדרת בעיצוב הלוגו של הירחון להורדת הגיליון: http://www.vatil.org.il/vatil/downloads/VAVA.pdf גליון שני: בהכנת הגיליון השתתפו: איציק בקשי, רן בן שמואל, אילן יונש, שלומי לוקסנבורג, רן בן צבי. תודה ענקית לכולכם על הנכונות והתרומה. להורדת הגליון: www.vatil.org.il/vatil/magazine/MAGAZINE.pdf קריאה מהנה צוות ירחון ואטיל
Yoni פורסם מרץ 8, 2009 מחבר דיווח פורסם מרץ 8, 2009 כחלק משיפור וביסוס ירחון VATIL אנו מעוניינים לאייש מספר תפקידים חשובים מאוד והנם: עורכי העיתון – אמיר אביטן, יוני בירון, אדם ויזר. אחראי דבר המערכת – אדם ויזר אחראי חדשות החטיבה – יוני בירון + תפוס. אחראי מדור מקצועי – תפוס. אחראי ריאיון אישי – דוד בן דוד. אחראי מדור סקרים – תפוס. אחראי היגוי, לשון ועריכת הירחון – יוני בירון + תפוס. אחראי עיצוב הירחון – תפוס. אחראי מדור גאדג'אטים –תפוס. אחראי מדור מוסיקה – אמיר אביטן + תפוס. כל אחד שחושב שיכול לתרום לביסוס הירחון ומעוניין לבצע תפקיד מרשימת תפקידים אלו מעוניין לשלוח אימייל לכתובת המייל שרשומה בתגובה הראשית ובתוך האימייל לכלול את הדברים הבאים: 1. שם פרטי + משפחה. 2. אימייל . 3. גיל. 4. עבר קודם ופעילות בחטיבת VATIL. 5. מה יש לשפר בירחון VATIL? כיצד אוכל לעזור לשיפורו? כל חבר אשר יבחר לתפקיד, יועמד לתקופת ניסיון ועוד מספר פרטים אשר יקבל בהמשך בפרטי. חברים, כל התפקידים נתפסו אך כל מי שחושב שלמרות שהתפקיד שהוא רוצה תפוס והוא יכול ומעוניין לעזור ולתרום לשיפור הירחון, מוזמן להגיש מועמדות עד תאריך הדד ליין. שיהיה בהצלחה לכולנו ותודה על עזרתכם ועבודתכם הנאמנה!, צוות ירחון VATIL.
Yoni פורסם מרץ 9, 2009 מחבר דיווח פורסם מרץ 9, 2009 מספר עדכונים: 1. חבר'ה, בנתיים שלחו לנו מספר בקשות, שלחו עוד, הסיכויים הם די גדולים. אנחנו מעוניינים לתת הזדמנות לכל אחד, אך עם זאת נסתמך על עבר קודם, לאו דווקא כאלה שפועלים בגופים כלשהים בחטיבה. נשמח לקבל לצוות גם חניכים של בית ספר IFS וגם חברים חדשים בחטיבה אשר מעוניינים לפעול ולעזור. 2. דד ליין לבקשות: 17 במרץ.
Yoni פורסם מרץ 11, 2009 מחבר דיווח פורסם מרץ 11, 2009 חברים, כל התפקידים נתפסו אך כל מי שחושב שהוא יכול לתרום לשיפור הירחון למרות שהתפקיד שהוא רוצה תפוס, מוזמן להגיש מועמדות עד תאריך הדד ליין.
Yoni פורסם מרץ 12, 2009 מחבר דיווח פורסם מרץ 12, 2009 שלום לכולם, בקרוב ייצא הגליון השני של ירחון VATIL, נבקש ממכם לשלוח דיווח על הפעילות המתוכננת של הגוף אותו אתם מייצגים. הגופים הבאים: IFS, הנהלת החטיבה, LSA, TFW, אלעל ומחלקת אירועים- מתבקשים לשלוח עד תאריך 17 במרץ, יום שלישי, דיווח בין 25-+ מילה על הפעילות המתוכננת של הגוף אותו אתם מייצגים. ד"א, נא לא לרשום בצורה טכנית מידי, אלא לנסות ולהכניס עניין לכתבה אותה אתם כותבים על מנת שהיא תשיג את מטרתה ותעניין את הקוראים. שימו לב! - אנחנו החלטנו להוציא את הגיליון פעם ברבעון. מי שחושב שעדיין אינו מעוניין / יכול לשלוח דיווחים, מוזמן לשלוח לנו מייל יפה עם בקשה להוציא אותו מרשימת הגופים הגדולים בחטיבה שנכנסים לירחון VATIL. תודה על ההבנה והשיתוף, צוות ירחון VATIL, יוני, אמיר, אדם ודוד.
Yoni פורסם מרץ 17, 2009 מחבר דיווח פורסם מרץ 17, 2009 כפי שכולכם יודעים, היום ה17 במרץ והינו תאריך הדד ליין של קבלת הדיווחים מגופי החטיבה, ראיונות אישיים ועוד. עד להיום קיבלנו את כל אשר ביקשתנו על מנת להתחיל לערוך את העיתון. רוב הגיליון נערך ויצא לאור בימים הקרובים. תודה, וקריאה מהנה.
Yoni פורסם מרץ 18, 2009 מחבר דיווח פורסם מרץ 18, 2009 אחראי מדור מוסיקה התפנה, כל אשר מעוניין בתפקיד זה מוזמן לשלוח אימייל לכתובת ולרשום את כל אשר ביקשנו באחד מן ההודעות הקודמות. נ.ב - העריכה לעיתון התבצעה, אנחנו מבצעים מספר תיקונים ומקווים שעוד הערב, הגיליון השני יצא לאור. תודה.
Yoni פורסם מרץ 20, 2009 מחבר דיווח פורסם מרץ 20, 2009 גליון שני: החלטנו להתאמץ עוד קצת ולהוציא את הגיליון ביום שישי כדי לתת לכם לקרוא אותו בנחת בהכנת הגיליון השתתפו: איציק בקשי, רן בן שמואל, אילן יונש, שלומי לוקסנבורג, רן בן צבי. תודה ענקית לכולכם על הנכונות והתרומה. ד"א, שימו לב שצ'יפרנו אתכם במדור גאדג'אטים שיחל לעבוד בסדירות החל מהגיליון הבא, תודה גדולה לרן בן צבי. להורדת הגליון: www.vatil.org.il/vatil/magazine/MAGAZINE.pdf החלטנו להשאיר את העיצוב כפי שהיה גם בגיליון זה, וכבר משבוע הבא אנו נתחיל בשיפור וביסוס ירחון VATIL בעזרת הצוות החדש שאנו חולקים לו כבוד גם בעמוד האחרון של הגיליון. אז תודה רבה לכולם בתקווה שיהיה לנו מה לסקור בגיליון הבא, ואני בטוח שיהיה!
אורח פורסם מרץ 20, 2009 דיווח פורסם מרץ 20, 2009 גליון שני:החלטנו להתאמץ עוד קצת ולהוציא את הגיליון ביום שישי כדי לתת לכם לקרוא אותו בנחת בהכנת הגיליון השתתפו: איציק בקשי, רן בן שמואל, אילן יונש, שלומי לוקסנבורג, רן בן צבי. תודה ענקית לכולכם על הנכונות והתרומה. ד"א, שימו לב שצ'יפרנו אתכם במדור גאדג'אטים שיחל לעבוד בסדירות החל מהגיליון הבא, תודה גדולה לרן בן צבי. להורדת הגליון: www.vatil.org.il/vatil/magazine/MAGAZINE.pdf החלטנו להשאיר את העיצוב כפי שהיה גם בגיליון זה, וכבר משבוע הבא אנו נתחיל בשיפור וביסוס ירחון VATIL בעזרת הצוות החדש שאנו חולקים לו כבוד גם בעמוד האחרון של הגיליון. אז תודה רבה לכולם בתקווה שיהיה לנו מה לסקור בגיליון הבא, ואני בטוח שיהיה! באמת שנהנהתי לקרוא! כל הכבוד יוני ולכל מי שעזר , עמל וכתב! הדבר הזה נותן לראות ולדעת קצת מעבר להודעות והכרזות בפורום.
Aviran פורסם מרץ 20, 2009 דיווח פורסם מרץ 20, 2009 גם אני נהנתי לקרוא! לא ידעתי שרב"ש מנגן ברמה כזו :shock: ח"ח!
4x-amr פורסם מרץ 20, 2009 דיווח פורסם מרץ 20, 2009 יוני אתה מלך , כל הכבוד. כל הכבוד לכל העוזרים ולכל מי שהשתתף בכתיבה ובהכנה , גיליון מהנה מאד ...זה הולך ומשתפר וניכרת העבודה הרבה שמושקעת. התשובה הנכונה לשאלה הראשונה בסקר היא תשובה א'.
Izik Bakshi פורסם מרץ 21, 2009 דיווח פורסם מרץ 21, 2009 שיחקתם אותה עם אחלה של גליון, תודה לכל מי שלקח בו חלק, כל הכבוד!
Aviran פורסם מרץ 21, 2009 דיווח פורסם מרץ 21, 2009 קצת לא קשור, אבל בכל זאת, לא כל יום רואים את זה. שימו לב לתגובות החל מאיציק ועד לתומר ותגידו לי אם שמתם לב למוטיב מיוחד שחוזר על עצמו
David Bendavid פורסם מרץ 21, 2009 דיווח פורסם מרץ 21, 2009 קצת לא קשור, אבל בכל זאת, לא כל יום רואים את זה.שימו לב לתגובות החל מאיציק ועד לתומר ותגידו לי אם שמתם לב למוטיב מיוחד שחוזר על עצמו חחח 3 2 1?
Aviran פורסם מרץ 21, 2009 דיווח פורסם מרץ 21, 2009 קצת לא קשור, אבל בכל זאת, לא כל יום רואים את זה.שימו לב לתגובות החל מאיציק ועד לתומר ותגידו לי אם שמתם לב למוטיב מיוחד שחוזר על עצמו חחח 3 2 1? בינגו! (למרות שהייתי מנסח את זה "3 2 1 של הדרג הניהולי"). ואתה זוכה ב..... אם היינו בארה"ב הייתי מציע טיסה כי אני יודע שאף אחד מהחברים לא היה מתנגד לקחת אותך לטיסה.. אבל מכיוון שאנחנו במדינה שבה טיסה עולה בערך כמו תדלוק חודשי לאוטו, אז אני אציע לך מנוחי שנתי חינם לירחון VATIL!
Yoni פורסם מרץ 21, 2009 מחבר דיווח פורסם מרץ 21, 2009 קצת לא קשור, אבל בכל זאת, לא כל יום רואים את זה.שימו לב לתגובות החל מאיציק ועד לתומר ותגידו לי אם שמתם לב למוטיב מיוחד שחוזר על עצמו חחח 3 2 1? בינגו! (למרות שהייתי מנסח את זה "3 2 1 של הדרג הניהולי"). ואתה זוכה ב..... אם היינו בארה"ב הייתי מציע טיסה כי אני יודע שאף אחד מהחברים לא היה מתנגד לקחת אותך לטיסה.. אבל מכיוון שאנחנו במדינה שבה טיסה עולה בערך כמו תדלוק חודשי לאוטו, אז אני אציע לך מנוחי שנתי חינם לירחון VATIL! בעיה קטנה, הוא חלק מהצוות
David Bendavid פורסם מרץ 21, 2009 דיווח פורסם מרץ 21, 2009 קצת לא קשור, אבל בכל זאת, לא כל יום רואים את זה.שימו לב לתגובות החל מאיציק ועד לתומר ותגידו לי אם שמתם לב למוטיב מיוחד שחוזר על עצמו חחח 3 2 1? בינגו! (למרות שהייתי מנסח את זה "3 2 1 של הדרג הניהולי"). ואתה זוכה ב..... אם היינו בארה"ב הייתי מציע טיסה כי אני יודע שאף אחד מהחברים לא היה מתנגד לקחת אותך לטיסה.. אבל מכיוון שאנחנו במדינה שבה טיסה עולה בערך כמו תדלוק חודשי לאוטו, אז אני אציע לך מנוחי שנתי חינם לירחון VATIL! בעיה קטנה, הוא חלק מהצוות אז הפרס שלי הוא : שחודש שלם אני לא אקבל מנוי והוא יקנה לי
Yoni פורסם מרץ 21, 2009 מחבר דיווח פורסם מרץ 21, 2009 קצת לא קשור, אבל בכל זאת, לא כל יום רואים את זה.שימו לב לתגובות החל מאיציק ועד לתומר ותגידו לי אם שמתם לב למוטיב מיוחד שחוזר על עצמו חחח 3 2 1? בינגו! (למרות שהייתי מנסח את זה "3 2 1 של הדרג הניהולי"). ואתה זוכה ב..... אם היינו בארה"ב הייתי מציע טיסה כי אני יודע שאף אחד מהחברים לא היה מתנגד לקחת אותך לטיסה.. אבל מכיוון שאנחנו במדינה שבה טיסה עולה בערך כמו תדלוק חודשי לאוטו, אז אני אציע לך מנוחי שנתי חינם לירחון VATIL! בעיה קטנה, הוא חלק מהצוות אז הפרס שלי הוא : שחודש שלם אני לא אקבל מנוי והוא יקנה לי גם בעיה, אני חייב לו כי בפעם הקודמת שהוצאנו את העיתון היה לו יומולדת. :wink: :mrgreen:
Aviran פורסם מרץ 22, 2009 דיווח פורסם מרץ 22, 2009 יפה שאתה זוכר שהיה לי יום הולדת כי אף אחד בפורום לא זכר שבסוף ינואר היה לי יום הולדת :x