Gilad Brutman פורסם מרץ 5, 2009 דיווח פורסם מרץ 5, 2009 היי, לאחר דיון שנערך וסקר. נקבע כי המפגש יערך ביום שלישי 10.3.09 בתמך המערבי של שדה התעופה בן גוריון. בשעה 10:00 בבוקר!!! מי שרוצה אני ואביב נחכה לכם בשעה היציאה 24 (המערבי ביותר) בשעה 9:50 בשביל ללכת לתמך. קצת על התמך: התמך הוא נקודת צילום הממוקמת מערבית מחניות התפעול המערביות של שדה התעופה, מאזור תפעול זה ניתן לראות תנועות נוחתות על מסלול 12 וממריאות ונוחתות על מסלול 26 הנה מספר תמונות שצולמו מהתמך ע"י ארז סביר: http://www.vatil.org.il/vatil/board/vie ... acdc43b1fd אז איך מגיעים?? ההגעה לתמך פשוטה מאוד, צריך להגיע לבן גוריון (טרמינל 3) ומשם ללכת מספר דקות. (כ10 דקות) הליכה: מתחנת הרכבת של בן גוריון, צריך לצאת מהתחנה, ללכת לקומת טיסות נכנסות וללכת לכיוון חניית אוטובוסי תיירים. ישנו מרכז קטן ובית קפה ביציאה. (כיוון ההליכה כיוון מערב) אחרי היציאה, עוברים את החניות, ישנו פרדס קטן שיש לחצות אותו, לעבור את האזור הפריקה והעמסה של מטענים (אם אני לא טועה ישנו שם שלט גדול של דואר ישראל) עד הגעה למגרש חנייה גדול ושער גדול. יש לחצות את מגרש החנייה ולהתקדם לכיוון הגדר של השדה. לבעלי מכוניות: להיכנס מהכניסה הרגילה של נתב"ג ולסוע לכיוון אזור תפעול מערבי, עד למציאת מגרש חנייה גדול ושער גדול. יש להמשיך לסוע לכיוון השער הגדול ולפנות שמאלה לכיוון שורת החנייה הראשונה והגדר של שדה התעופה. קצת התמצאות של השטח : בעיגול השחור: התמך המערבי אליו תצטרכו להגיע. עיגול אדום: טרמינל 3 קו סגול: הדרך מהטרמינל לתמך. עיגול צהוב: ציר 12/26 מה צריך להביא?? כסף (מומלץ יותר מ50 ש"ח) מים (מומלץ, ההליכה לטרמינל סתם מעייפת עדיף להביא מים או לקנות שתיה) אוכל (מומלץ להביא משהו קטן, ככל הנראה נלך בשעות השפל לאכול בטרמינל) מצלמות (מומלץ) סקאנר (למי שיש) משקפות תמיד טוב (קרבלללל) ומצב רוח טוב!! לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר איתי ועם אביב קרבל: במסנג'ר, בטים ספיק, בה"פ בפורום ובטלפון: גלעד ברוטמן-0523766119 אביב קרבל- 0547442422 כל מי שמתכוון לבוא נא לאשר הגעה בהודעה פרטית או במסנג'ר שלי בלבד! נקווה לראות את כולם, כולל חברי הצוות!!
Gilad Brutman פורסם מרץ 5, 2009 מחבר דיווח פורסם מרץ 5, 2009 אני מדגיש, מי שרוצה אני ואביב נחכה לכם בשעה היציאה 24 (המערבי ביותר בקומת טיסות נכנסות) בשעה 9:50 בשביל ללכת לתמך. במקום לצלצל אלינו ולהילחץ! בנוסף, נא לאשר ע"י שליחת הודעה פרטית או במסנג'ר שלי בלבד!!
FlightHut פורסם מרץ 5, 2009 דיווח פורסם מרץ 5, 2009 אני בא חבר'לך :mrgreen: שיהיה לנו אחלה של מפגש בתקווה לראות אנשים!!
David Bendavid פורסם מרץ 6, 2009 דיווח פורסם מרץ 6, 2009 להגיע מחופשים חבר'ה יאללה קרבל רוצה להתחפש ביחד לחתול ועכבר?
E.Z פורסם מרץ 6, 2009 דיווח פורסם מרץ 6, 2009 איזה יופי לא ידעתיע שבצד המזרחי של השדה יש שדות חקלאיים...כל פעם לומדים משהו חדש
tomer13an פורסם מרץ 6, 2009 דיווח פורסם מרץ 6, 2009 אני יבוא מתחפש עם עוד 4 חברים לחמודי את חמודי להביא גם אותם?
Gilad Brutman פורסם מרץ 6, 2009 מחבר דיווח פורסם מרץ 6, 2009 אנשים.. ביום שלישי יתתכן גשם באזור. אתם רוצים להעביר ליום שני...??
David Bendavid פורסם מרץ 6, 2009 דיווח פורסם מרץ 6, 2009 אנשים.. ביום שלישי יתתכן גשם באזור.אתם רוצים להעביר ליום שני...?? גם בשני יהיה.
Gilad Brutman פורסם מרץ 6, 2009 מחבר דיווח פורסם מרץ 6, 2009 אנשים.. ביום שלישי יתתכן גשם באזור.אתם רוצים להעביר ליום שני...?? גם בשני יהיה. ע"פ התחזית בשני רק יהיה אביך.
David Bendavid פורסם מרץ 6, 2009 דיווח פורסם מרץ 6, 2009 אנשים.. ביום שלישי יתתכן גשם באזור.אתם רוצים להעביר ליום שני...?? גם בשני יהיה. ע"פ התחזית בשני רק יהיה אביך. לפי התחזית בגוגל בת"א, יהיה גשום, לא מבול, קצת. כנ"ל בשלישי (בשלישי ושני אותו מז"א)
אורח פורסם מרץ 6, 2009 דיווח פורסם מרץ 6, 2009 חבר'ה עד הודעה חדשה המפגש ביום שלישי כפי שקבענו באותה שעה, אם ישתנה משהו נעדכן .
rotemelal פורסם מרץ 7, 2009 דיווח פורסם מרץ 7, 2009 אז זה הכנס חטיבה? נערך ע"י בן צוובנר: רותם, שים לב בבקשה לחוקי הפורום המתיחסים לגודל החתימה. http://www.vatil.org.il/vatil/board/vie ... hp?t=17485
Zemer Itshak פורסם מרץ 7, 2009 דיווח פורסם מרץ 7, 2009 באסה.. דווקא עכשיו המצלמה שלי עושה בעיות ולא נדלקת.... אבל עדיין אני יבוא בע''ה....
lior oren פורסם מרץ 7, 2009 דיווח פורסם מרץ 7, 2009 באסה..דווקא עכשיו המצלמה שלי עושה בעיות ולא נדלקת.... אבל עדיין אני יבוא בע''ה.... תגיד יש מצב אתה מקפיץ אותי גם איתך?
Gilad Brutman פורסם מרץ 7, 2009 מחבר דיווח פורסם מרץ 7, 2009 אז זה הכנס חטיבה?נערך ע"י בן צוובנר: רותם, שים לב בבקשה לחוקי הפורום המתיחסים לגודל החתימה. http://www.vatil.org.il/vatil/board/vie ... hp?t=17485 ממש לא!
אורח פורסם מרץ 7, 2009 דיווח פורסם מרץ 7, 2009 אז זה הכנס חטיבה?נערך ע"י בן צוובנר: רותם, שים לב בבקשה לחוקי הפורום המתיחסים לגודל החתימה. http://www.vatil.org.il/vatil/board/vie ... hp?t=17485 ממש לא! גלעד אל תגזים , זה סוג של מפגש חטיבתי אך הכנס הרישמי נעשה בדר"כ בתחילת שנה.
Avichai Koor פורסם מרץ 8, 2009 דיווח פורסם מרץ 8, 2009 אמנם אני תמיד מגיע... אבל הפעם זה יהיה שונה..אני יעשה מאמץ להגיע לשעה פחות או יותר. לא נתנתם לי ברירה..יום שני זה יום צום..יום שלישי זה פורים עצמו..יום רביעי אני חוזר ללמוד.
moshe1321 פורסם מרץ 8, 2009 דיווח פורסם מרץ 8, 2009 אללה אני בא עם שחר תחנת רכבת להבים - אחד הדבריםם !! איזה כיף סופסוף נראה את קרבובלבלל