עבור לתוכן
Ben Cohen

חזרה לסימולטור+מאגד סינרים

Recommended Posts

פורסם

היי,

אחרי שלא הייתי פעיל ברשת כ9 חודשים מסיבות כאלה ואחרות. פירמטתי אתמול את המחשב וכעת אני מתקין את הסימולטור מחדש, בשביל שיעבוד כמה שיותר חלק.

מכיוון שלא רציתי לעשות גיבוי לשום דבר פרט למספר מטוסים בתשלום, אז מחקתי את כל ספריית הסינרים שלי.

אני יודע שיש מאגד סינרים של עידו רוזנטל, משום מה לא הצלחתי למצוא אותו. אם מישהו יודע על דרך קלה יותר מאשר להתקין את כל הסינרים והMESH לארץ, מוזמן לכתוב לי כאן, אני אודה לו מאוד.

שבת שלום ונחיתות בטוחות!

פורסם

יש לי את הקובץ של עידו על המחשב, אם תרצה אוכל באיזה דרך לשלוח לך..

כמובן אם צריך אישור של עידו או משהו.

פורסם

אין לי בעיה שתשלחו אחד לשני את הקובץ הזה עד שאני מתקן אותו אבל חשוב מאוד שאם אתם עושים את זה תסבירו טוב טוב את הדברים הבאים:

1. צריך להוריד את סימון הV בהתקנה כשזה שואל אם להוסיף את הסינרים אוטומטית לSCENERY LIBRARY

2. התיקון לבעיית הגבהים באילת לא כלול וצריך להכנס לספריה של אילת ולהתקין אותו ידנית

ובגדול, יאללה תעברו כבר לFSX

פורסם
אין לי בעיה שתשלחו אחד לשני את הקובץ הזה עד שאני מתקן אותו אבל חשוב מאוד שאם אתם עושים את זה תסבירו טוב טוב את הדברים הבאים:

1. צריך להוריד את סימון הV בהתקנה כשזה שואל אם להוסיף את הסינרים אוטומטית לSCENERY LIBRARY

2. התיקון לבעיית הגבהים באילת לא כלול וצריך להכנס לספריה של אילת ולהתקין אותו ידנית

ובגדול, יאללה תעברו כבר לFSX

אם היה לי כסף מיותר למחשב שיריץ את FSX טוב הייתי עובר... :roll:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...