Nir פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 שלום לכולם. בשבוע וחצי האחרונים די היתבטלתי וכמעט ולא נגעתי בפרוייקט. הסיבה לכך היא שהובטחו לי מספר תמונות חשובות שהיו הופכים את השדה לריאליסטי הרבה יותר. לא ראיתי טעם להמשיך בעבודה, שכן יהיה עלי בכל מקרה לבצע המון שינויים בהתאם לתמונות. לצערי, התמונות לא הגיעו ליעדן....ועליי להשתמש במה שיש ובדימיון. גם כך, הפרוייקט גזל המון מזמני ואיני מתכוון לגרור אותו עד אין סוף ( או עד גרסת 2006 :? ) (באותה הזדמנות אני רוצה להביע תודה לאלה שכן שלחו צילומים ללא דין ודיבורים מיותרים ). אני מתכוון לשחרר את הגירסה החדשה בשבוע הבא לבטא טסטרים בודדים. בנתיים הוספתי עוד שלוש תמונות לעיונכם. מקווה שתהנו מהגרסה הסופית :wink: http://planet.nana.co.il/divediy/fs9.html ניר
e_dor פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 נראה מדהים ! בהחלט ריאליסטי, אני מקווה מאוד שזה ישתחרר בקרוב ושלא תהיינה בעיות. אם אמצא אצלי תמונות אשלח לך, אבל אני לא חושב שיש לי משהו שיכול לעזור ...
Ilan Jonas פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 נראה מצוין ניר! כשתרצה לשחרר צור איתי קשר ואוכל לתת לך גישת FTP להעלות גם לשרת שלנו!
NoX פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 אם אתה צריך בטא טסטר (או שכבר יש לך) אני תמיד מוכן לנסות את זה על המחשב שלי...
TBH פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 אנ'לא יכול.. המתח הורג אותי. מה היה לו באווטר? :shock: :twisted:
אושרי בן דוד פורסם יוני 10, 2004 דיווח פורסם יוני 10, 2004 מדהים. נראה אמיתי ורואים את ההשקעה בעבודה. האם זה יעבוד על fs2002.
Nir פורסם יוני 10, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 10, 2004 אילן - המקום הראשון שהתכוונתי לשחרר אליו את הסינרי הוא VATIL כמובן. אצור איתך קשר כשהכל יהיה מוכן. לגבי מטוסים סטטיים - עדיין לא החלטתי. בשדה הנוכחי יש צורך בכמה סוגי מטוסים, אזרחיים וצבאיים. ניסיתי את כוחי בבניית KINGAIR ( פעם ראשונה שאני עוסק בבניית מטוסים ). למרות כל ניסיונותי לשלב בין בנייה בעלת מעט פוליגונים ובין מראה ריאליסטי, הרי ששני מטוסים בלבד שוקלים יותר מ 10 מיבנים גם יחד. ניסיתי להשתמש במקרו שבנו אחרים, אך הם נראים זוועה. ייתכן שבסופו של דבר אחליט לוותר על העיניין. לגבי FS2002 - האמת היא שאין לי תשובה לכך, למרות שלא נראה לי שתהייה לי בעייה. בטא טסטרים : אני מבקש מכל המעוניין לבדוק את הסינרי, לשלוח לי מסר החל מתחילת שבוע הבא ולציין את מיפרט המחשב שלו. תודה ניר