Jonathan Perelmuter פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 קמנו בבוקר אני ואורן תפסנו רכבת ונסענו היישר מהצפון להרצליה... יוסי הודיע לנו שהוא יגיע אחרינו להרצליה לכן היו בידינו שתי אופציות.... או לחכות לו בתחנת הרכבת או ללכת ברגל לשדה. החלטנו לעשות טיפה "ספורט" והתחלנו ללכת ברגל לשדה. שלפנו שנינו סקאנרים והתחלנו להאזין להרצליה בכיף על שני סקאנרים..... הייתה תנועה רבה אפילו ראינו מטוסים חקלאיים יוצאים... הגענו להרצליה נכנסו נבו כבר חיכה לנו שם עם אביו התארגנו בזריזות ויצאנו בהקדם האפשרי כדי לא לפספס את החלון שניתן לנו בין 1100 ל1200. קפצנו למטוס נבו היה ראשון והוא אשכרה המריא לבד! בתחילה הוא חשש טיפה אבל הוא תפס ראש ולקח פיקוד יפה... יצאנו תל-ארשף 1200 ומשם הצלבנו רדיאלים ליציאה לINTRO ומשם עברנו לTMA ונתנו לנו ריתוק מעל INTRO ומשם תחילה לVOR ורק אחרי קיבלנו וקטורים לILS... דיווחנו מיוצבים, מול הLL האמיתי!!!!! רוחות היו בגב 300 שמונה קשרים אבל הסתדרנו... הGLIDESLOPE החליט שלא בא לעבוד היום אז בהתחלה התסמכנו על הPAPI.... נבו הנמיך ונגע המשכנו מייל ציר מסלול והתחלנו פנייה ל270. שם ביצענו חילוף ואורן אלקובי לקח פיקוד המשכנו לפי הוראות הפקח עד למיוצבים שוב פעם אותו סיפור אורן נוגע ונגיעה יפה לשם שינוי קיבלנו ישירות לפניה במקום להמשיך מייל.... אני אומר לכם נתבג החדש פשוט מדהים!!!!!!! השערים החניות החדשות הכל!!!! מ ד ה י ם!!!! רק חבל שכל ב"ג היה ריק חוץ משני מטוסי ארקיע בבראבו ממש חבל.... אני נכנס לפיקוד והחלטנו לבצע הנמכה לפי הדפיות במקום עם הGLIDESLOPE... היה מאתגר נגעתי ויצאנו סגולה 1200.... משם לירקונה ופיינל ארוך 29.... נגעתי והיה טוב משם יוסי הקפיץ אותנו לILS אך הסיפור אינו נגמר המשך יבוא מפי אורן....
Itay Zecharia פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 איזה חוויה... אם מישהו מעוניין בטיסה זהה שיצור איתי קשר.
Itai Ganor פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 שהיינו במפגש נבו הראה לנו מה הוא צילם ממש יפה ! התאור של הטיסה שלכם גורם לי להזיל ריר :wink:
Oren-ELY3 פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 אז כן.. כמו שיונתן סיפור לכם היה מדהים!! חוויה לא נורמלית.. ועוד עם יוסי. אז ככה בשעה 8 וחצי צופר לו הטלפון (שעון מעורר) אני מתעורר קם, שותה איזה משהו טוב בשעה 9 אני כבר מתייצב ברכבת מתחנת "קרית מוצקין" עובר מספר תחנות עד לתחנת "בת-גלים" שם עולה לרכבת קפטן יונתן פרלמוטר. פותחים סקאנרים ב"שושו" נהנים, והופ אנחנו כבר בהרצליה. כמו שיונתן אמר התקשרנו ליוסי והוא רק יצא מאזור ירושלים החלטנו ללכת ברגל וזו דרך בערך של 20 דקות הליכה. הגענו לשם אומרים שלום לשומר מתסכלים אחורה והנה יוסי כבר הגיע עולים איתו עד ליצחקי משם לוקחים אוזניות מחברים,בודקים. אישר התנעה ויאללה מסיעים ל29 ממריאים היציאה שלנו הייתה 1200 לתל-ארשף לא הספקנו להגיע לגובהה המבוקש הרצליה ביקש שנעשה 360 דרך צד ימין בטיפוס 1200 לתל-ארשף. משם אנחנו עוברים לשדה דוב - ציפנו לשמוע את דורון אך לצערנו היה זה מישהו/י אחרת. מתל-ארשף 2500 לINTRO. יוסי ונבו מבצעים זאת בלי שום בעיה משם קיבלנו מה-TMA המתנה אחת מעלה INTRO ואז אחרי ה-360 "CHA, תקראו לגישה 120.50 להשמע.." עוברים לגישה מקבלים ווקטורים לILS. נבו לוקח פיקוד יוסי נוגע ובנתיים מתארגן לו איזה טורקיש על 26.. מבצעים DEENA1C.. מבצעים 3 הנמכות אני חייב לציין שלא מרגישים את זה , זה כאילו טסנו 10 דקות.. אבל מה לעשות לכל דבר יש סוף. ממשיכים לסגולה 1200 ,ירקונה 1200 פיינל ארוך ל-29 נגיעה, מפנים ועוזרים ליוסי לסדר את העניינים עם המטוס. עוזבים את הרצליה לקחנו טרמפ עם יוסי עד לצומת אור יהודה (איפה שלוקחים ימינה למפגש). השעה היא 12:00 ב"ג מת!! לא המראה ולא נחיתה!. מתחילים להשתזף בנתיים עוברים סיורים בב"ג החלטנו לחצות את הכביש וללכת לאכול משהו באור-יהודה.. מחפשים איזה מקום, מצאנו את "סעיד -2000" אני ויונתן הזמנו חומוס , גומרים צלחת והשעה כבר 2 (כן היינו שם בערך שעתיים לא יודע איך אל תשאלו אותי) משם חוזרים חזרה מתיישבים באזור הכניסה עוד כמה דקות ומאזדה לבנה נכנסת לאיזור תופסים טרמפ עם אור נצר עד לגדר.. מכירים את כולם.!! אני אישית מאוד מאוד מאוד נהנתי אני בטוח שכולם..!!!! יונתן, לא מוותרים על יום כזה בחופש .. שבוע טוב , אורן.
Shadi Abo Ahmad פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 הסעיד 2K הזה , המסעדה שלו היא חלק מפרוייקט נתב"ג 2000 רואים שנהנתם, מאחל לכם אחלה חופש, ושיהיה רק מטוסים ותעופה
Nevo Dar-Perl פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 אני חייב לציין שזו הייתה חוויה בלתי נשכחת... בכל זאת הטיסה הראשונה שלי שאני מטיס מטוס.... היה יחסית קל ממה שציפיתי... היה ממש כיף צילמתי הכל בווידאו... גם מהמפגש... יום שישי שעבר היה ממש מצויין...מלא בתעופה... נהנתי מאוד עם אורן ויונתן וכמובן עם יוסי... ותודה לכם על היום הזה... בקשר למפגש...היה נחמד להכיר עוד כמה אנשים שלא ראיתי בעבר... וחבל מאוד שכל הנחיתות היו על 30 מלבד 757 אחד שנחת על 12 כמו שצריך ! פעם הבאה נקווה שהנחיתות יהיו על 12 וככה המצלמה שלי תוכל לחגוג... אחרי זה גמרנו את היום בסעיד 2000... אני אביב ואיתי אכלנו בכיף... :wink:
Itai Ganor פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 סעיד 2000 הוא מקום ידוע לאכילה אחרי מפגש אגב הינה כמה תמונות מהמפגש עצמו אם המטוסים הארורים היו נוחתים על 12 היה יותר! :wink: האל על היחדי למסלול 12 מגיע :cry: קונינטאל מפנה קארגו לבן מגיע אחרי סיום המפגש היינו בדרכינו לסעיד 2000 ונחת בדיוק אל על 767 וסיימנו את המפגש בארוחה טובה אצל סעיד אפשר לראות את נבו בתנוחת המוזג ואת אביב מכניס את הלאפה לפיו
TBH פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 הסעיד שם הוא כמו הסעיד של עכו? כאילו החומוס הכי טוב במזרח התיכון?
Itai Ganor פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 לא יודע לא טעמתי את החומוס בעכו והחומוס שם הוא חומוס טוב
Oren-ELY3 פורסם יוני 10, 2004 דיווח פורסם יוני 10, 2004 מה פתאום!! הסעיד של עכו - אין עליו!!!! למרות שהסעיד 2000 גם היה נחמד..
Itai Ganor פורסם יוני 10, 2004 דיווח פורסם יוני 10, 2004 יש גם את סעיד הרגיל שזה מול 12 ואפשר לראות משם אבל אנחנו מעדיפים את 2000
Shlomlux2 פורסם יוני 10, 2004 דיווח פורסם יוני 10, 2004 אין על הסעיד של עכו בתור עכואי שיש לו אפשרויות רבות לחומוס... פעם בשבוע אני עומד בתור (כן, כל היום יש שם תור) ולא מעניין כמה זמן... העיקר "לדפוק" צלחת טובה ולהיות מרוצה! בואו לעכו :!: