Ben Zwebner פורסם מרץ 15, 2009 דיווח פורסם מרץ 15, 2009 בכוונה אני מפרסם גם פה, שאף אחד לא יגיד שלא קרא ולא ידע. זכיתי היום להיכנס לפורום תמונות לראות מה חדש ונכנסתי לנושא : "כמה תמונות מהמחשב החדש" איזה כיף היה לי לראות אף תמונה אלה שירשור שלם של ריב סתמי והתקפות על אחד שהתנצל על טעות. המפרסם המקורי פירסם תמונות ששייכות לחבר אחר בפורום. אם זה היה בכוונה זה לא בסדר, אם זה היה בשוגג, הבנאדם לקח על עצמו אחריות והתנצל הוריד את התמונות וביקש למחוק את השירשור שהעלה בשוגג. אני רוצה לנצל את השירשור הזה להראות לחברים בפורום דוגמאות חיות לעבירות על נהלי בפורום שעלולים לגרום לטיפול משמעתי. הנה דוגמא לעבירה על סעיף 9 של תקנון הפורום. שפה וולגארית: אז איך לא שמת לב לזה כשראית את התמונות, כשהגבת. אני לא אוכל את הבולשיט הזה. תעלה את התמונות עם הAA המפגר שלך מהעלק מחשב חדש.. הנה דוגמא לעבירה על סעיף 5 של התקנון: הודעות שמטרתן אך ורק להרגיז ולעורר התנצחויות וגם עבירה על סעיף 6: יש להימנע מהתקפות אישיות בפורום VATIL. בויכוח אנו מבקרים רעיונות ונושאים, לא אנשים אין לך בושה??!! זה לא פעם ראשונה שאתה עושה את זה וכולנו יודעים את זה. ואת זה הכי אהבתי אני פה יפסיק כי גם ככה עוד שניה מוחקים לי את ההודעה. אם אתה יודע שעוד שנייה מוחקים, אתה בעצם מודה שאתה יודע שאתה עובר פה על חוקי הפורום ובכל מקרה החלטת לפרסם. מה זה אומר לגביך? לי זה אומר שלא אכפת לך מהחוקים והנהלים שלנו ולי זה נותן את ההרגשה שאולי מקומך זה לא כאן. אתה יודע בדיוק מי אתה ובכוונה אני מחקתי את הנושא המקורי ולא פירסמתי את שמך. בפעם הבאה, פשוט נוציא אותך וכל אחד אחר שמרגיש שחוקי הפורום לא תקפים לגביו ולחופשה של שבוע, חודש, שנה... הכל תלוי בעבירה. נגמר הקרקס. עצבנתם אותי. אחלה דרך להתחיל את השבוע.