Oren-ELY3 פורסם אוקטובר 1, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2003 שלום לכולם, כן.. זה אני אורן מקרקע בן גוריון.. היום יצא לי לנסוע לבן גוריון ... להסיע משפחה שנוסעת לחו"ל ,בהזדמנות זאת לקחתי איתי את הסקאנר שלי. ופשוט רציתי להגיד שאין בכלל ,בכלל הבדל בין VATSIM לבין האמיתי. אני האזנתי לקרקע, לקלירנס, למגדל ולגישה ... פשוט היה אדיר..! מסקנה: טוסו בוואטים .. אין עוד רשת כזו שמביא מציאת כזאת להשמע , אורן.
Atar_Omri פורסם אוקטובר 1, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2003 בעניין קצת דומה- כמה קרוב מגיעים שני מטוסים כאשר אחד מטפס דרך DEENA1 והשני בדיוק חוצה את SIRON? היום במהלך הנסיעה שלי לנתניה האזנתי לקשר, יצאה טיסה מתל אביב (מטוס זר, לא זוכר את הקולסיין) ונכנסה טיסת אל על 344 (בסביבות השעה 18:00). לאחר שהמטוס הזר יצר קשר עם הגישה וקיבל טיפוס לגובה 8000, הוא פנה לפקח בטענה שהוא מקבל התרעת התנגשות כאשר הוא בגובה של 4800 רגל. מעניין כמה קרוב הוא היה למטוס אל על שחצה את סירון כמה שניות לפני כן.
Koobe פורסם אוקטובר 4, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2003 אחרי הגעה ל-SIX, הפניה לכיוון 290 באה להפריד מן הכניסה בכיוון 120 (170 מעלות הפרדה, כלומר לא טיסה במקביל, אלא 10 מעלות הפרדה בנוסף). בכל מקרה, מטוס מתוכנן לקבל אישור המראה לא אחרי שמטוס נכנס חוצה 10 מייל למסלולים. הניתוק לא ייעשה אחרי חציה של ה-L.L. אגב, את אותה שאלה שלך שאלתי לפני שבוע פקח מבן-גוריון במהלך ביקור עבודה במגדל.