HZyoni פורסם מרץ 26, 2009 דיווח פורסם מרץ 26, 2009 אהלן חבר'ה מאז שהתחלתי להתעניין בתעופה ובסימולאטור הוקפתי הרבה חברים שלא מבינים את משמעות הסימולאטור ובכלל את ה ידע המכובד והעשיר של התעופה בכלל קיבלתי הרבה זילזול וליגלוג בנושא. פשוט אין להם מושג עד לאיזה רמת ידע הסימולאטור הזה יכול להגיע ובכלל תעופה באופן כללי. אנשים חושבים שסימולאטור זה פשוט משחק עם מטוס שבוא אתה עולה ויורד (ממריא נוחת) מבחינה חופשית, ככה פשוט כמו עפיפון (חחחחחחח עלקק !!) אכן זה מציק לי ככה שאין להם נושג בפני מה הם מדברים אייך אתה מסביר לאדם או חבר מה הוא הסימולאטור ,עד כמה ראילסטי הוא יכול להגיע ואיזה ידע עשיר יש בו ?! נ.ב. (בא לי להכניס את אחד מהם לתא טייס ריק ב FL350 ולנעול להם את הדלת ! חחח)
Moshe Mizrahi פורסם מרץ 26, 2009 דיווח פורסם מרץ 26, 2009 רק שאלה - בשביל מה להסביר? סתם תזכורת, אנשים מגיעים לסימולטור בדרך כלל אחרי שהתעופה בדם שלהם, מרימים את הראש לכל רעש, רצים לחלונות של הכתה, מבלים שעות בתצפיות, טסים במציאות וכו..... אני לא רואה טעם להיות מתוסכל שמישהו שלא נמשך לתעופה יזלזל בסימולטור, זה הבי טבעי שיש. אתה רוצה ללמד מישהו לדוג? תדליק אותו על הים. הוא כבר יבנה את הסירה, יקנה חכה ואז יבקש ממך להצטרף לדייג מקווה שנתתי לך זוית אחרת לעניין
yoni revivo פורסם מרץ 26, 2009 דיווח פורסם מרץ 26, 2009 נראה לי שהרוב כאן נתקלו בסיטואציה דומה. שמע, לדעתי פשוט אל תתן לזה להפריע לך. זה מסוג הדברים שצריך לדעת לסנן. מה שכן, אם חבריך בעלי תרבות דיון מינימלית, תנסה להסביר להם במסודר תוך כדי הצגה של משהו (סרטון או תמונות). כמו שאני עשיתי בתיכון בצבא (יצא טוב עם הקרנת סרטים וכו'), אחרי שיותר מדי אנשים לא הבינו מה אני עושה בהפסקה עם OM של F-15 וספר של PMDG ביד .
Adam Waiser פורסם מרץ 26, 2009 דיווח פורסם מרץ 26, 2009 אם אתה יודע שאתה עושה משהו שאתה אוהב ובשבילך הוא משמעותי אתה לא צריך להתאמץ לתת דין וחשבון לאף אחד, בטח לא למי שלא מכבד אותך ועסוק בללעוג לך ולזלזל בך. עדיף להשקיע את המאמץ בללמוד ולהתמקצע מאשר בלהוכיח לכולם שאתה לא "משחק", או לנסות לעניין אותם בזה. אם מישהו מהחברים שלי היה מזלזל בי ובמה שאני עושה עד לרמה שאני נפגע מזה לא הייתי בכלל מתאמץ להוכיח לו שהוא טועה, הייתי שולח אותו עם כל הזלזול והלעג לחפש תחברים שלו. אבל זו כמובן רק דעתי, תעשה מה שבראש שלך בהצלחה
Aviran פורסם מרץ 26, 2009 דיווח פורסם מרץ 26, 2009 אם אתה יודע שאתה עושה משהו שאתה אוהב ובשבילך הוא משמעותי אתה לא צריך להתאמץ לתת דין וחשבון לאף אחד, בטח לא למי שלא מכבד אותך ועסוק בללעוג לך ולזלזל בך.עדיף להשקיע את המאמץ בללמוד ולהתמקצע מאשר בלהוכיח לכולם שאתה לא "משחק", או לנסות לעניין אותם בזה. אם מישהו מהחברים שלי היה מזלזל בי ובמה שאני עושה עד לרמה שאני נפגע מזה לא הייתי בכלל מתאמץ להוכיח לו שהוא טועה, הייתי שולח אותו עם כל הזלזול והלעג לחפש תחברים שלו. אבל זו כמובן רק דעתי, תעשה מה שבראש שלך בהצלחה Be'em me up scotty, בדיוק מה שרציתי להגיד! לדעתי, מי שמזלזל בך ויורד עליך, אינך צריך להיות איתו.
Arie Halperin פורסם מרץ 27, 2009 דיווח פורסם מרץ 27, 2009 אני פשוט מראה את הכרטיס שקיבלנו מהשת"פ באל על שיראו כמה הדבר רציני