עבור לתוכן
אורח

מחזור 13- שיעור ניווט הרצליה - חיפה ולהפך

Recommended Posts

פורסם

אהלן חבר'ה, היום ה-5 לאפריל,יעלו חניכי מחזור 13 לטיסת ניוט חלקם מחיפה להרצליה וחלקם מהרצליה לחיפה אבקש ממכם לבוא ולספק עוד תנועה למה שהולך ע"מ להוסיף עומס על הקשר ולהראות לחניכים שיש עוד אנשים שטסים ואולי גם לשמוע צורות נוספות של נדב"ר.

יעלה היום פלוטו, הרצליה ושאר העמדות מוזמנות, אבקש ממכם הטייסים לבוא ולטוס בנתיבים שונים לאורך ולרוחב צפון הארץ.

ניפגש באוויר 8)

ד"א , תיהיו סבלניים הם בתהליך למידה :!:

פורסם

וא וא, כרגע מחוברים :

ת"א , גישה,פלוטו , מגדל ב"ג , הרצליה, וחיפה :!:

מי שלא בא...

פורסם

היה פגז!

ראות זבל, לא ראיתי כלום, אבל עדיין, פגזזז! :mrgreen:

תודה לגלעד, לאלון ופקח חיפה שאני לא יודע מי זה היה

הייתם פשוט מעולים! :D

אורח Yarden Salvi
פורסם
היה פגז!

ראות זבל, לא ראיתי כלום, אבל עדיין, פגזזז! :mrgreen:

תודה לגלעד, לאלון ופקח חיפה שאני לא יודע מי זה היה

הייתם פשוט מעולים! :D

זה היה שאדי, אכן היה מעולה!

פורסם

עוד בזמן של מחזור 7, עשינו טיסה אחת מהרצליה לנתב"ג וחזרה (או שזה היה הפוך), ולמזלנו, בוקי עלה על הקשר וסיפק בידור טוב (מה גם שהוא הצליח לגרום לי להתבלבל ולבקש את כל הנדב"ר, לא רק בעברית, אלא כאילו אני טס מהיעד לשדה המוצא ולא הפוך :lol: ).

בכל מקרה, כל הכבוד מחזור 13 וכל הכבוד לIFS!

פורסם
עוד בזמן של מחזור 7, עשינו טיסה אחת מהרצליה לנתב"ג וחזרה (או שזה היה הפוך), ולמזלנו, בוקי עלה על הקשר וסיפק בידור טוב (מה גם שהוא הצליח לגרום לי להתבלבל ולבקש את כל הנדב"ר, לא רק בעברית, אלא כאילו אני טס מהיעד לשדה המוצא ולא הפוך :lol: ).

יאללה אבירן מתי רואים אותך טס ברשת?

פורסם

יאללה אבירן מתי רואים אותך טס ברשת?

ביום שבו אצליח להשיג עותק נוסף של הסימולטור בכדי להתקין אותו. נוצר מצב שהוא לא מותקן מאז הפירמוט האחרון ולכן, אני יכול לטוס בו, אבל מכיוון שהוא לא מותקן רשמית, SB לא יכול לעבוד בו. אז כרגע אני נדפקתי.

אגב, לא שאין לי עותק מקורי, יש לי, הבעיה בדיסק הרביעי. בהתקנה, כשמגיעים ל-83% ומעלה, כל פעם הוא כותב שהוא לא מצליח להתקין קובץ אחד או שהוא חסר ואז הוא ממשיך בהתקנה. החלטתי להשלים קבצים מהעותק שיש לי כבר על המחשב. הקבצים הושלמו, הבעיה שבעותק החדש שכן עובד, רואים רק את השדה, מה שמסביב שחור, והים בצבע כחול בהיר ומזעזע.

לכן, אני, לצערי, לא יכול לטוס. זאת הסיבה, אגב, שלא טסתי חצי שנה (חצי שנה לפניה התעצלתי קצת :oops: ).

פורסם

אבירן,תשמור לעצמך 90 ש"ח,תזמין מהאתר של באג(אני לא מאמין שאני ממליץ על באג :roll: )

FS9 ב-89 ש"ח.. ותטוס ברשת יום למחרת

זה ישתלם לך(נראה לי :lol: )

פורסם

היה יופי של יום לפיקוח.

תודה לחברים במגדלים- שאדי בחיפה נעים להכיר סליחה על העומס ש"דחפתי" לך במחלף דרום. לגלעד בהרצליה שסיפק יופי של תנועה. לקרבל להציק עם מטוסים בVOR נתניה.

וכמובן לקורס 13 וכל מי שהצטרף לחגיגה וטס.

חג שמח

פורסם

עבור כבר לאקס :lol:

בכלמקרה הייתה לי בעיה דומה שנפתרה בשיחת טלפון למיקרוסופט ושבוע המתנה לטלפון מהמרכז בגרמניה ושבוע נוסף עד שזה הותקן אצלי .

בכל מקרה מקבלים דיסקים פנימיים שכרגע שמורים אצלי באיזה ארון .

פורסם
היה יופי של יום לפיקוח.

תודה לחברים במגדלים- שאדי בחיפה נעים להכיר סליחה על העומס ש"דחפתי" לך במחלף דרום. לגלעד בהרצליה שסיפק יופי של תנועה. לקרבל להציק עם מטוסים בVOR נתניה.

וכמובן לקורס 13 וכל מי שהצטרף לחגיגה וטס.

חג שמח

אלון תודה רבה על הפיקוח היית נהדר כמו כן גם שאדי היית מצוין וגם גלעד פשוט מעולה תודה רבה לכולם

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...