עבור לתוכן
רוזי

שלום לכולם

Recommended Posts

פורסם

אין לי ממש רקע בהטסה, אני עובדת באל על

וממש מחכה כבר להתחיל "לעבוד" מה שנקרא, בכל אופן לאט ובטוח זה המוטו שלי כרגע

פורסם
ממש מחכה כבר להתחיל "לעבוד" מה שנקרא, בכל אופן לאט ובטוח זה המוטו שלי כרגע

הי רוזי, לי אין שום רקע בפיקוח אבל נראה לי שאם יש לך כבר קוצים בישבן זה סימן מצוין, אני הייתי מתחיל מלהקשיב. מכיוון שהפיקוח שלנו מתיימר להתקרב לאמיתי כמה שניתן, המציאו ב- VATSIM דף חיפוש מיוחד למה שנקרא Real ATC והוא נמצא כאן:

http://www.vatsim.net/links/links13.html

לדעתי פשוט להשקיע מלא זמן בלהקשיב הרבה שעות, זה יעשה לך את העבודה כמו שהילד בסרט "קראטה קיד" רחץ מכוניות וצבע את הגדר :) כשימאס לך (או במקביל) מציע לך לנדנד לאיציק שיתן לך תוכנית לימודים מומלצת, תוכנות להתקין וחומר לימודי ואז כשאלעד יחזור את כבר מסודרת להתחיל 8)

פורסם

ברוכה הבאה רוזי, הבנתי מאלעד שקיבלת את החומר הדרוש להתחלה, בכל זאת אם יש משהו שלא ברור אז אני זמין במייל/מסנגר וכו'.

אני ממליץ גם להתנסות קצת בטיסה ברשת כדי "לטעום" את הצד השני, יש דברים שלומדים להבין יותר טוב מהקוקפיט מאשר מצד המכ"ם.

פורסם

היי איציק

להתנסות ולראות זו באמת הייתה הכוונה שלי אבל הבעיה שאין לי מושג כרגע עדיין איך אני עושה את זה, ולכן אני נאלצת להמתין לשובו של אלעד

פורסם
היי איציק

להתנסות ולראות זו באמת הייתה הכוונה שלי אבל הבעיה שאין לי מושג כרגע עדיין איך אני עושה את זה, ולכן אני נאלצת להמתין לשובו של אלעד

הי רוזי ברוכה הבאה

אם את בעבודה פשוט תכנסי לקוקפיט דחפי מתח, לוח עליון,צד ימין יש לך פנל קשר תכיילי 132.100... מאוד פשוט :lol:

ועכשיו ברצינות :wink:

המקרה שלך הוא יוצא דופן בגלל העובדה שאת מצטרפת לרשת על מנת לפקח ללא רקע מקדים.

על מנת להעשיר את הידע אני ממליץ לך להאזין לרדיו האמיתי בב"ג (אם יש לך גישה כזו, אני יודע שלמרכז תאום יש סקנר ספייר זרוק במגירה 8) )

ומעבר לזה ברשת - יש צורך להוריד את תוכנת הפיקוח ASRC או VRC, להתחבר לערוץ הפקח המחובר ולהאזין. צרי קשר עם בקשי או איתי בפרטי נוכל לעזור לך להגדיר את העניין הראשוני על מנת להאזין לרשת.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...