רוזי פורסם אפריל 9, 2009 דיווח פורסם אפריל 9, 2009 היי קוראים לי רוזי ואני חדשה ב"שכונה" אני מתלמדת לפיקוח תחת אלעד ושיהיה לכולם חג שמח
Moshe Mizrahi פורסם אפריל 9, 2009 דיווח פורסם אפריל 9, 2009 ברוכה הבאה, חג שמח ובהצלחה. אלעד בטח תדרך אותך כבר לגבי החטיבה אז לא נוסיף, אלא אם יש שאלות
חן מ פורסם אפריל 9, 2009 דיווח פורסם אפריל 9, 2009 בת ראשונה בחטיבה? בכל מקרה שיהיה מלא מלא מלא בהצלחה
רוזי פורסם אפריל 9, 2009 מחבר דיווח פורסם אפריל 9, 2009 וואו איזה קבלת פנים חמה הבנתי שאני בת יחידה כרגע... מקווה לעמוד בציפיות
Avi - 4X-KDF פורסם אפריל 10, 2009 דיווח פורסם אפריל 10, 2009 זה יהיה ממש נחמד לשמוע קול נשי בקשר. כשתתחברי בטח הרבה התלהבו ויבואו לטוס בהצלחה יש לך איזשהו רקע בהטסה?
Yarin_l10 פורסם אפריל 10, 2009 דיווח פורסם אפריל 10, 2009 ברוכה הבאה! יש פקחית(נקבה) בחיפה ובהרצליה למיטב ידיעתי,תתדקמי לפיקוח ונתקדם עוד קצת עם ה- As real as its gets שלנו
רוזי פורסם אפריל 10, 2009 מחבר דיווח פורסם אפריל 10, 2009 אין לי ממש רקע בהטסה, אני עובדת באל על וממש מחכה כבר להתחיל "לעבוד" מה שנקרא, בכל אופן לאט ובטוח זה המוטו שלי כרגע
אורח Yarden Salvi פורסם אפריל 10, 2009 דיווח פורסם אפריל 10, 2009 אם אף אחד עוד לא נתן , אז הנה: http://www.ifschool.net/fs/ זו הדרך הבטוחה והטובה להתחיל ולבנות בסיס טוב. בהצלחה!
Avi - 4X-KDF פורסם אפריל 10, 2009 דיווח פורסם אפריל 10, 2009 ירדן, תסים לב לפי מה שהיא כתבה שהיא לא הולכת לכיוון טיסה. במה את עובדת באלעל? אם לא אכפת לך....
Moshe Mizrahi פורסם אפריל 11, 2009 דיווח פורסם אפריל 11, 2009 ממש מחכה כבר להתחיל "לעבוד" מה שנקרא, בכל אופן לאט ובטוח זה המוטו שלי כרגע הי רוזי, לי אין שום רקע בפיקוח אבל נראה לי שאם יש לך כבר קוצים בישבן זה סימן מצוין, אני הייתי מתחיל מלהקשיב. מכיוון שהפיקוח שלנו מתיימר להתקרב לאמיתי כמה שניתן, המציאו ב- VATSIM דף חיפוש מיוחד למה שנקרא Real ATC והוא נמצא כאן: http://www.vatsim.net/links/links13.html לדעתי פשוט להשקיע מלא זמן בלהקשיב הרבה שעות, זה יעשה לך את העבודה כמו שהילד בסרט "קראטה קיד" רחץ מכוניות וצבע את הגדר כשימאס לך (או במקביל) מציע לך לנדנד לאיציק שיתן לך תוכנית לימודים מומלצת, תוכנות להתקין וחומר לימודי ואז כשאלעד יחזור את כבר מסודרת להתחיל
Izik Bakshi פורסם אפריל 11, 2009 דיווח פורסם אפריל 11, 2009 ברוכה הבאה רוזי, הבנתי מאלעד שקיבלת את החומר הדרוש להתחלה, בכל זאת אם יש משהו שלא ברור אז אני זמין במייל/מסנגר וכו'. אני ממליץ גם להתנסות קצת בטיסה ברשת כדי "לטעום" את הצד השני, יש דברים שלומדים להבין יותר טוב מהקוקפיט מאשר מצד המכ"ם.
רוזי פורסם אפריל 11, 2009 מחבר דיווח פורסם אפריל 11, 2009 היי איציק להתנסות ולראות זו באמת הייתה הכוונה שלי אבל הבעיה שאין לי מושג כרגע עדיין איך אני עושה את זה, ולכן אני נאלצת להמתין לשובו של אלעד
Amir Paz פורסם אפריל 11, 2009 דיווח פורסם אפריל 11, 2009 היי איציקלהתנסות ולראות זו באמת הייתה הכוונה שלי אבל הבעיה שאין לי מושג כרגע עדיין איך אני עושה את זה, ולכן אני נאלצת להמתין לשובו של אלעד הי רוזי ברוכה הבאה אם את בעבודה פשוט תכנסי לקוקפיט דחפי מתח, לוח עליון,צד ימין יש לך פנל קשר תכיילי 132.100... מאוד פשוט ועכשיו ברצינות :wink: המקרה שלך הוא יוצא דופן בגלל העובדה שאת מצטרפת לרשת על מנת לפקח ללא רקע מקדים. על מנת להעשיר את הידע אני ממליץ לך להאזין לרדיו האמיתי בב"ג (אם יש לך גישה כזו, אני יודע שלמרכז תאום יש סקנר ספייר זרוק במגירה ) ומעבר לזה ברשת - יש צורך להוריד את תוכנת הפיקוח ASRC או VRC, להתחבר לערוץ הפקח המחובר ולהאזין. צרי קשר עם בקשי או איתי בפרטי נוכל לעזור לך להגדיר את העניין הראשוני על מנת להאזין לרשת.