עבור לתוכן
Amir Paz

LLBT - BAT YAM AIRPORT

Recommended Posts

פורסם

נו טוב, גם אם זה דימיוני אמרתי ננסה..

אני מתכנן לשלוח מייל עם הרעיון הזה למספר גורמים רלוונטים במשרד התחבורה ובעירית בתים.

ברור לי שהרצלייה לעולם לא תעבור לבת-ים, אבל בשביל ההומר ולהלחיץ קצת אנשים שם בעיריה זה יכול להיות משעשע :lol:

מסתבר שיש שטח ושזה בר ביצוע, מרוב השיעמום בביקור האחרון שלי בארץ אפילו יצאתי לצלם את השטח הנ"ל. מבדיקה שעשיתי גידאמק קנה את רוב השטח, אם רק נצליח לשכנע אותו 8)

את הציור הזה הכנתי ב 5 דקות - לא לבוא בטענות איכות :wink:

1200 מטר מסלול אפשר לדחוף, המראה לכיוון מערב ניתן להשתמש בכל ה 1200, נחיתה מכיוון מזרח - 920 מטרים (לפי 3 מעלות גלישה ובערך ע"פ המכשולים שיש מזרחית לשדה).

תצ"א:

llbt.jpg

rwy.jpg

פיינל ממערב

finalh.jpg

THIS IS BAT-YAM AIRPORT INFORMATION SAMI VALID FROM ....

יאללה תומר, עותק למי שצריך בפרגולה :lol:

פורסם

:lol::lol:

הלוואי, אני ובר בטוח לא נתלונן בהתחשב שאנחנו גרים ממש קרוב 8)

[מזכיר לי שלפני שנה בשיעור משעמם במיוחד-חשמל אהמ שחר... שירטטתי לא רק את השדה אלא גם דפיות גישה ויציאה.. :lol: ]

פורסם

מה בת ים :?:

הדיונות של חולון וראשון מגיעות בחלק מהקומות למרחק של 5-6 ק"מ :!:

פורסם
  Adam - VATIL8 כתב:
האכל הכבוד על הרעיון הנהדר מקורי כמעט כמו MEGIDO INTERNATIONAL

בעמק יזרעאל :lol:

בכל מקרה בקרוב הAFCAD :mrgreen:

אדם מגידו אינטרנשיונל כבר בשלבי אישור מתקדמים, לפי מה שבנתי כבר הגיעו להסדר עם חיל האויר בעניין הקרבה לרמת דוד וכל העסק כמעט סגור רק שיש הרבה התנגדות ובצדק כי חבל להרוס את איזור העמקים שהוא אחד האיזורים היפים בארץ למרות שזה יהיה כיף לראות מטוסים מיוצבים על ILS 27 מהבית :)

פורסם

למה לא לשפץ ולהעביר את המטענים לעובדה כמו ששמעתי לא זוכר איפה הצעה בנושא .

שיעבירו את כל המטען לדרום יעשו רכבת נורמאלית ויגמרו סיפור .

יעשו רכבת לצפון כמו שצריך דרך תוואי כביש 6 ויגמרו סיפור .

למה עוד שדה תעופה ?

פורסם
  Izik - VATIL3 כתב:
אמיר, נראה אותך אומר את זה למהנדס העיר שכל מה שצריך זה להעתיק את הכביש :lol: הוא בטח יתן לך מעדר ויגיד לך תתחיל :P

מזכיר לי "תעלת בלאומליך" :lol:

פורסם

זה לא בר ביצוע...מצטער שאני קובר את האשליות האלה...לפני נחיתה במסלול יש שכונת קוטג'ים ווילות(לפי התמונה)...לא נראה לי ש"מליונרים" של בת ים...ירצו דבר כזה

אבל הרעיון מצויין!!!!

פורסם
  crazyblat כתב:
זה לא בר ביצוע...מצטער שאני קובר את האשליות האלה...לפני נחיתה במסלול יש שכונת קוטג'ים ווילות(לפי התמונה)...לא נראה לי ש"מליונרים" של בת ים...ירצו דבר כזה

אבל הרעיון מצויין!!!!

השכונה היא של ראשון..

המכשול היחיד הוא התנגדות תושבים

מבחינת טכנית זה בר ביצוע לגמרי

פורסם

עידן,למה אני בתור חיפאי צריך לנסוע(נניח עם האוטו) עד נתבג שעה ומשהו כשיכול להיות לי שדה תעופה באיזור המגורים שלי,שאני אוכל ממנו לטוס עד אירופה וארהב,במרחק חצי שעה נסיעה?

חוץ מיזה,הצפון לא מפותח כמו המרכז,מבחינה כלכלית,ושדה תעופה יעשה רק טוב לצפון...

פורסם

אותו דבר ניתן להגיד על תושבי הדרום שצריכים לנסוע שעות במדבר לנתב"ג.

והדרום גם לא בידיוק פסגת הטיפוח האזורי .

שיבנו שדה מטען ושינהיגו טיסות עם קונקשין בנתב"ג מחיפה או מגידו ופתרנו תסיפור .

פורסם

מה שחייבים במדינה הזאת,זה דבר ראשון לפתח תנועת רכבות ותחבורה לכל חלקי הארץ,אם תחשבו על זה ככה,בצפון:רכבת מגיעה רק עד נהריה,אבל מה עם החלק המזרחי של הצפון?בית שאן,טבריה קרית שמונה ועוד...

בדרום:רכבת מגיעה רק עד באר שבע,נכון שזה בעייתי מבחינת שטח לבנות תוואי רכבת באזור הדרום אך יש ואפשרי לעשות את זה,וצריך להגיע אפילו לעזור אילת(אם הקצב שפרויקטים זזים בארץ,נצטרך לחכות יובל.

ובכלל,תנועת טיסות סדירות מהדרום ומהצפון(ק"ש)

פורסם

אצלנו באזור העמקים הבטיחו רכבת ב2007 שתגיע עד אירביד בירדן תנחשו מה שום דבר לא זז אפילו לא מטר של מסילה.

פורסם

רכבת לאילת זה שטויות .

גם ככה יש צוותים שעובדים כל הזמן על כביש הערבה .

מה שנשאר זה רק לקנות מסילה (ולא חסר קטעים לרכבת ישראל )

ופשוט להביא מנוף עוד טיפה פועלים ויאללה להניח .

בקשר לעמקים .

אפשר לעשות רכבת לאורך כביש תשעים ותוך כדי גם להפוך אותו למצב שיתאים לתואר הכביש הארוך במדינה .

וככה לצאת צפונה דרך בית שאן .

אפשר לחבר עם קו המטען שגם ככה עולה מים המלח מערבה .

אורח Yarden Salvi
פורסם
  idantr כתב:
רכבת לאילת זה שטויות .

גם ככה יש צוותים שעובדים כל הזמן על כביש הערבה .

מה שנשאר זה רק לקנות מסילה (ולא חסר קטעים לרכבת ישראל )

ופשוט להביא מנוף עוד טיפה פועלים ויאללה להניח .

בקשר לעמקים .

אפשר לעשות רכבת לאורך כביש תשעים ותוך כדי גם להפוך אותו למצב שיתאים לתואר הכביש הארוך במדינה .

וככה לצאת צפונה דרך בית שאן .

אפשר לחבר עם קו המטען שגם ככה עולה מים המלח מערבה .

אני חושב שלא יעשו רכבת בבקעה מסיבות ביטחוניות, לא שיש שם הרבה מקום והשטח לא הכי מתאים.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...