Amir Paz פורסם אפריל 11, 2009 דיווח פורסם אפריל 11, 2009 נו טוב, גם אם זה דימיוני אמרתי ננסה.. אני מתכנן לשלוח מייל עם הרעיון הזה למספר גורמים רלוונטים במשרד התחבורה ובעירית בתים. ברור לי שהרצלייה לעולם לא תעבור לבת-ים, אבל בשביל ההומר ולהלחיץ קצת אנשים שם בעיריה זה יכול להיות משעשע מסתבר שיש שטח ושזה בר ביצוע, מרוב השיעמום בביקור האחרון שלי בארץ אפילו יצאתי לצלם את השטח הנ"ל. מבדיקה שעשיתי גידאמק קנה את רוב השטח, אם רק נצליח לשכנע אותו את הציור הזה הכנתי ב 5 דקות - לא לבוא בטענות איכות :wink: 1200 מטר מסלול אפשר לדחוף, המראה לכיוון מערב ניתן להשתמש בכל ה 1200, נחיתה מכיוון מזרח - 920 מטרים (לפי 3 מעלות גלישה ובערך ע"פ המכשולים שיש מזרחית לשדה). תצ"א: פיינל ממערב THIS IS BAT-YAM AIRPORT INFORMATION SAMI VALID FROM .... יאללה תומר, עותק למי שצריך בפרגולה
Adam Waiser פורסם אפריל 11, 2009 דיווח פורסם אפריל 11, 2009 האכל הכבוד על הרעיון הנהדר מקורי כמעט כמו MEGIDO INTERNATIONAL בעמק יזרעאל בכל מקרה בקרוב הAFCAD :mrgreen:
תומר עינבר פורסם אפריל 11, 2009 דיווח פורסם אפריל 11, 2009 ואימרו אמן! לנחות על קן החוף.. אחח, זה כמו במדריה
Chen Cohen פורסם אפריל 11, 2009 דיווח פורסם אפריל 11, 2009 הלוואי, אני ובר בטוח לא נתלונן בהתחשב שאנחנו גרים ממש קרוב [מזכיר לי שלפני שנה בשיעור משעמם במיוחד-חשמל אהמ שחר... שירטטתי לא רק את השדה אלא גם דפיות גישה ויציאה.. ]
Michael R פורסם אפריל 11, 2009 דיווח פורסם אפריל 11, 2009 תקרב את המסלול עוד טיפה לחוף ויש לנו פרינסס משלנו חחח...
mickey lip פורסם אפריל 11, 2009 דיווח פורסם אפריל 11, 2009 החום, החול, המלחמות, כל מפקד בעולם היה יוצא מדעתו......... בונדי, אתה זוכר אותי?
אורח פורסם אפריל 11, 2009 דיווח פורסם אפריל 11, 2009 מה בת ים :?: הדיונות של חולון וראשון מגיעות בחלק מהקומות למרחק של 5-6 ק"מ :!:
Gilad Brutman פורסם אפריל 11, 2009 דיווח פורסם אפריל 11, 2009 קרבל, אם שמעתי נכון מגדילים את מנחת ראשון.
Doron_Angel פורסם אפריל 11, 2009 דיווח פורסם אפריל 11, 2009 אני מניח כי תושבי רחובות אדר והאגרת נתנו הסכמתם חג שמח, דורון
Yarin_l10 פורסם אפריל 11, 2009 דיווח פורסם אפריל 11, 2009 למה לא? שיעשו אורות גישה(למרות שזה מנחת..) למסלול מהים! יהיה אפשר לעשות ספוטינג ישירות מהמים כשיושבים על האורות גישה
Idan Traub פורסם אפריל 11, 2009 דיווח פורסם אפריל 11, 2009 יושבים אחר הצהריים עם איזה ארטיק לימון על המזרון ים ככה כמה עשרות מטרים מהמסלול וממש גוליאנה . אין מצב אבל שעם המדינה שלנו זה יזוז .
Izik Bakshi פורסם אפריל 11, 2009 דיווח פורסם אפריל 11, 2009 אמיר, נראה אותך אומר את זה למהנדס העיר שכל מה שצריך זה להעתיק את הכביש הוא בטח יתן לך מעדר ויגיד לך תתחיל
אורח פורסם אפריל 11, 2009 דיווח פורסם אפריל 11, 2009 Adam - VATIL8 כתב: האכל הכבוד על הרעיון הנהדר מקורי כמעט כמו MEGIDO INTERNATIONAL בעמק יזרעאל בכל מקרה בקרוב הAFCAD :mrgreen: אדם מגידו אינטרנשיונל כבר בשלבי אישור מתקדמים, לפי מה שבנתי כבר הגיעו להסדר עם חיל האויר בעניין הקרבה לרמת דוד וכל העסק כמעט סגור רק שיש הרבה התנגדות ובצדק כי חבל להרוס את איזור העמקים שהוא אחד האיזורים היפים בארץ למרות שזה יהיה כיף לראות מטוסים מיוצבים על ILS 27 מהבית
Idan Traub פורסם אפריל 11, 2009 דיווח פורסם אפריל 11, 2009 למה לא לשפץ ולהעביר את המטענים לעובדה כמו ששמעתי לא זוכר איפה הצעה בנושא . שיעבירו את כל המטען לדרום יעשו רכבת נורמאלית ויגמרו סיפור . יעשו רכבת לצפון כמו שצריך דרך תוואי כביש 6 ויגמרו סיפור . למה עוד שדה תעופה ?
Chen Cohen פורסם אפריל 12, 2009 דיווח פורסם אפריל 12, 2009 Izik - VATIL3 כתב: אמיר, נראה אותך אומר את זה למהנדס העיר שכל מה שצריך זה להעתיק את הכביש הוא בטח יתן לך מעדר ויגיד לך תתחיל מזכיר לי "תעלת בלאומליך"
Amir Paz פורסם אפריל 12, 2009 מחבר דיווח פורסם אפריל 12, 2009 אם כבר יתן לי את המעדר בתוך הראש... עירית בת-ים
crazyblat פורסם אפריל 18, 2009 דיווח פורסם אפריל 18, 2009 זה לא בר ביצוע...מצטער שאני קובר את האשליות האלה...לפני נחיתה במסלול יש שכונת קוטג'ים ווילות(לפי התמונה)...לא נראה לי ש"מליונרים" של בת ים...ירצו דבר כזה אבל הרעיון מצויין!!!!
Amir Paz פורסם אפריל 18, 2009 מחבר דיווח פורסם אפריל 18, 2009 crazyblat כתב: זה לא בר ביצוע...מצטער שאני קובר את האשליות האלה...לפני נחיתה במסלול יש שכונת קוטג'ים ווילות(לפי התמונה)...לא נראה לי ש"מליונרים" של בת ים...ירצו דבר כזהאבל הרעיון מצויין!!!! השכונה היא של ראשון.. המכשול היחיד הוא התנגדות תושבים מבחינת טכנית זה בר ביצוע לגמרי
חן מ פורסם אפריל 20, 2009 דיווח פורסם אפריל 20, 2009 עידן,למה אני בתור חיפאי צריך לנסוע(נניח עם האוטו) עד נתבג שעה ומשהו כשיכול להיות לי שדה תעופה באיזור המגורים שלי,שאני אוכל ממנו לטוס עד אירופה וארהב,במרחק חצי שעה נסיעה? חוץ מיזה,הצפון לא מפותח כמו המרכז,מבחינה כלכלית,ושדה תעופה יעשה רק טוב לצפון...
Idan Traub פורסם אפריל 20, 2009 דיווח פורסם אפריל 20, 2009 אותו דבר ניתן להגיד על תושבי הדרום שצריכים לנסוע שעות במדבר לנתב"ג. והדרום גם לא בידיוק פסגת הטיפוח האזורי . שיבנו שדה מטען ושינהיגו טיסות עם קונקשין בנתב"ג מחיפה או מגידו ופתרנו תסיפור .
Amit Doron פורסם אפריל 20, 2009 דיווח פורסם אפריל 20, 2009 מה שחייבים במדינה הזאת,זה דבר ראשון לפתח תנועת רכבות ותחבורה לכל חלקי הארץ,אם תחשבו על זה ככה,בצפון:רכבת מגיעה רק עד נהריה,אבל מה עם החלק המזרחי של הצפון?בית שאן,טבריה קרית שמונה ועוד... בדרום:רכבת מגיעה רק עד באר שבע,נכון שזה בעייתי מבחינת שטח לבנות תוואי רכבת באזור הדרום אך יש ואפשרי לעשות את זה,וצריך להגיע אפילו לעזור אילת(אם הקצב שפרויקטים זזים בארץ,נצטרך לחכות יובל. ובכלל,תנועת טיסות סדירות מהדרום ומהצפון(ק"ש)
אורח פורסם אפריל 20, 2009 דיווח פורסם אפריל 20, 2009 אצלנו באזור העמקים הבטיחו רכבת ב2007 שתגיע עד אירביד בירדן תנחשו מה שום דבר לא זז אפילו לא מטר של מסילה.
Idan Traub פורסם אפריל 21, 2009 דיווח פורסם אפריל 21, 2009 רכבת לאילת זה שטויות . גם ככה יש צוותים שעובדים כל הזמן על כביש הערבה . מה שנשאר זה רק לקנות מסילה (ולא חסר קטעים לרכבת ישראל ) ופשוט להביא מנוף עוד טיפה פועלים ויאללה להניח . בקשר לעמקים . אפשר לעשות רכבת לאורך כביש תשעים ותוך כדי גם להפוך אותו למצב שיתאים לתואר הכביש הארוך במדינה . וככה לצאת צפונה דרך בית שאן . אפשר לחבר עם קו המטען שגם ככה עולה מים המלח מערבה .
אורח Yarden Salvi פורסם אפריל 21, 2009 דיווח פורסם אפריל 21, 2009 idantr כתב: רכבת לאילת זה שטויות . גם ככה יש צוותים שעובדים כל הזמן על כביש הערבה . מה שנשאר זה רק לקנות מסילה (ולא חסר קטעים לרכבת ישראל ) ופשוט להביא מנוף עוד טיפה פועלים ויאללה להניח . בקשר לעמקים . אפשר לעשות רכבת לאורך כביש תשעים ותוך כדי גם להפוך אותו למצב שיתאים לתואר הכביש הארוך במדינה . וככה לצאת צפונה דרך בית שאן . אפשר לחבר עם קו המטען שגם ככה עולה מים המלח מערבה . אני חושב שלא יעשו רכבת בבקעה מסיבות ביטחוניות, לא שיש שם הרבה מקום והשטח לא הכי מתאים.