אורח פורסם יוני 14, 2004 דיווח פורסם יוני 14, 2004 איך אמר פעם נוסע אמריקאי מנומס לאיזה קשקשן הודי .... Shut the fuck up .... מאז היה שקט אפילו התינוקות שתקו
Itai Ganor פורסם יוני 14, 2004 דיווח פורסם יוני 14, 2004 זה מה שירגיע את זמנכם בטיסה http://myaviation.net/search/photo_sear ... d=00013133 כמו שהטייסים עושים בזמן טיסה תעשו גם אתם! ובטיסות אני מנסה כמה שפחות לישון לפחות בטיסה לילה אני מנסה לנמנם קצת בטיסות בוקר או צהרים בחיים לא מנסה לישון
Itay Zecharia פורסם יוני 15, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 15, 2004 זה מה שירגיע את זמנכם בטיסהhttp://myaviation.net/search/photo_sear ... d=00013133 כמו שהטייסים עושים בזמן טיסה תעשו גם אתם! ובטיסות אני מנסה כמה שפחות לישון לפחות בטיסה לילה אני מנסה לנמנם קצת בטיסות בוקר או צהרים בחיים לא מנסה לישון יש עוד? :wink:
e_dor פורסם יוני 15, 2004 דיווח פורסם יוני 15, 2004 לגבי אמא שלך, יש באלעל בתוך החוברות שהנוסעים מעיינים בהם הדרכות שונות מה לעשות בטיסות ארוכות. לדוגמא (ומאז שקראתי את זה אני עושה את זה אפילו באוטו): להזיז את כפות הרגליים כלפי מעלה לאט לאט, כשהרגל עומדת על קצות האצבעות - ממתינים כמה שניות. מורידים לאט לאט ועושים אותו דבר על העקב ... יש עוד הרבה לכל מיני מקומות שונים בגוף. שווה הצצה בטיסת אלעל :wink:
Itay Zecharia פורסם יוני 15, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 15, 2004 לגבי אמא שלך, יש באלעל בתוך החוברות שהנוסעים מעיינים בהם הדרכות שונות מה לעשות בטיסות ארוכות.לדוגמא (ומאז שקראתי את זה אני עושה את זה אפילו באוטו): להזיז את כפות הרגליים כלפי מעלה לאט לאט, כשהרגל עומדת על קצות האצבעות - ממתינים כמה שניות. מורידים לאט לאט ועושים אותו דבר על העקב ... יש עוד הרבה לכל מיני מקומות שונים בגוף. שווה הצצה בטיסת אלעל :wink: מאיפה החוברת??? :arrow:
e_dor פורסם יוני 15, 2004 דיווח פורסם יוני 15, 2004 לגבי אמא שלך, יש באלעל בתוך החוברות שהנוסעים מעיינים בהם הדרכות שונות מה לעשות בטיסות ארוכות.לדוגמא (ומאז שקראתי את זה אני עושה את זה אפילו באוטו): להזיז את כפות הרגליים כלפי מעלה לאט לאט, כשהרגל עומדת על קצות האצבעות - ממתינים כמה שניות. מורידים לאט לאט ועושים אותו דבר על העקב ... יש עוד הרבה לכל מיני מקומות שונים בגוף. שווה הצצה בטיסת אלעל :wink: מאיפה החוברת??? :arrow: מהמטוס .... זה פרוספרט שכזה בתא של הכיסא שלפנייך.
Itay Zecharia פורסם יוני 16, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 16, 2004 לגבי אמא שלך, יש באלעל בתוך החוברות שהנוסעים מעיינים בהם הדרכות שונות מה לעשות בטיסות ארוכות.לדוגמא (ומאז שקראתי את זה אני עושה את זה אפילו באוטו): להזיז את כפות הרגליים כלפי מעלה לאט לאט, כשהרגל עומדת על קצות האצבעות - ממתינים כמה שניות. מורידים לאט לאט ועושים אותו דבר על העקב ... יש עוד הרבה לכל מיני מקומות שונים בגוף. שווה הצצה בטיסת אלעל :wink: מאיפה החוברת??? :arrow: מהמטוס .... זה פרוספרט שכזה בתא של הכיסא שלפנייך. אני יבקש מאמא שתביא לי הבייתה
Itay Zecharia פורסם יוני 16, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 16, 2004 אני רוצה שההורים שלי יקנו לי סקאנר בתור מתנה מהטיול. לאן עליה לפנות? היכן תוכל לקנות במחיר זול ומשתלם? ומה השם המלא של המוצר?