Ido Rosenthal פורסם יוני 14, 2004 דיווח פורסם יוני 14, 2004 אם גם אתם רוצים שלכל המטוסים החונים יהיו כל מני רכבי שרות שמקרקרים סביבם כשהם חונים בשדה אז זה אפשרי וגם לא צריך את FS SCENERY ENHACHER בשביל זה. יש קבוצה שנקראת ARNZ, שעושה מודלים למטוסי AI שמכילים גם תוספות לסינרי שכאשר המטוס חונה (לא משנה באיזה סינרי) אז מופיעים כל מני רכבי שרות שמטפלים בו וכאשר הוא דוחף אחורה אז יש את הרכב שדוחף אותו, הנה תמונה לדוגמא של 747-800 של אל על בבן גוריון בעיקרון זה אפשרי רק למטוסי AI כרגע וזה עובד רק ב-FS2004. איך עושים את זה ? אז ככה זה מטוס AI לכל דבר מורידים את המודל מהאתר שלהם (בסוף אני אשים את כל הלינקים) ומוסיפים לו תוכניות טיסה. עוד אפשרות לכל מי שעובד עם החבילות של PAI זה להשתמש ב TTOOLS ולהפוך את ה-BGL TRAFFIC_PAI.BGL לקבצי טקסט של aircraft,airport ו flightplans, עכשיו כל מה שיש לעשות זה לשנות את המודל שמשמש את את התוכניות טיסה מהמודל של PAI למודל של ARNZ ולהפוך את זה בחזרה ל BGL ככה ישארו לכם אותם מטוסים וטיסות ורק המודל ישתנה למודל החדש. שווה את ההשקעה וזה לא כל כך מסובך כמו שזה נשמע. אם יש ביקוש ואתם מסתבכים אז אני אכתוב לכם קובץ ב WORD עם תמונות שיעזור לכם יותר. כרגע יש להם מודלים של: B737NG, B767, Concorde, A310, A319, A320, A321 יש המון צביעות בעיקר לאירבאסים. יש צביעה של אל על ל- 737-800 ול-767-200. הלינק לאתר שלהם: http://arnz.myhost.co.nz מטוסי ה-AI והצביעות ניתנות להורדה מ-AIS-AI, יש גם מודלים של מטוסים שאפשר להטיס ב-AIRCRAFTS
×�הרון VATIL2 פורסם יוני 14, 2004 דיווח פורסם יוני 14, 2004 עידו, תודות על המידע המחכים וברכות על הרעיונות לתועלת החברים. "תרים את הכפפה" והשלם את המלאכה שהתחלת. NICE WORK, WELL DONE..............
hagay פורסם יוני 14, 2004 דיווח פורסם יוני 14, 2004 כל הכבוד עידו המון תודה, וכן המדריך בWORD יתקבל בברכה ובהערכה.
Itay Zecharia פורסם יוני 14, 2004 דיווח פורסם יוני 14, 2004 תודה עידו. FS ENCHER הזה של לגו עובד גם על מטוסים רגילים ולא רק על AI?
Itai Ganor פורסם יוני 14, 2004 דיווח פורסם יוני 14, 2004 ברור מה לא ראית את כל התמונות של אורן עם האנשים והמכוניות עליה למטוס וזה
David Misha פורסם יוני 14, 2004 דיווח פורסם יוני 14, 2004 התשובה היא כן..רק שהיא גוזלת המון משאבי מערכת וזה עלול לפגוע לך בתנועה החלקה ככול שתוסיף יותר אלמנטים זזים לשדה.
Itay Zecharia פורסם יוני 14, 2004 דיווח פורסם יוני 14, 2004 ברור מה לא ראית את כל התמונות של אורן עם האנשים והמכוניות עליה למטוס וזה נכון... וזה מסובך? יש מדריכים? איך זה הולך בדיוק? אפשר עזרה?
Ido Rosenthal פורסם יוני 14, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 14, 2004 תודה עידו.FS ENCHER הזה של לגו עובד גם על מטוסים רגילים ולא רק על AI? איתי, פספסת את כל העקרון של מה שאמרתי, אין צורך בתוכנה של לגו, אפשר לעשות את זה בקלי קלות עם המודלים של ARNZ. ודרך אגב אני טעיתי זה לא רק ל-AI יש להם גם מודלים שניתנים לטיסה שיש להם את הפונקציות האלה, אבל אין צביעה של אל-על...
Ido Rosenthal פורסם יוני 14, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 14, 2004 לבקשתכם כתבתי מדריך אם עדיין יש שאלות אני במסנג'ר: http://www.angelfire.com/un/israscen/ch ... _model.doc
hagay פורסם יוני 15, 2004 דיווח פורסם יוני 15, 2004 תודה רבה עידו, (הורדתי ולא הצלחתי עדיין להפעיל את זה אבל אני מאמין שאצליח)
OmriSoudry פורסם יוני 15, 2004 דיווח פורסם יוני 15, 2004 אם לא פועל לכם תעתיקו ותדביקו בשורת הכתובת(אתם בטח כבר מכירים את התהליך...)