עבור לתוכן
Izik Bakshi

סינרים חדשים בירדן

Recommended Posts

פורסם

אני רואה את הירדנים מחוברים לא מעט, ולא רק עמדת מגדל אלא גם AMM_APP ובכל זאת אין לשם טיסות.

אני חושב שבתור החטיבה השכנה (והיותר פעילה) אנחנו צריכים ליזום לשם יותר פעילויות. בין אם זה באירועים מסודרים, ובין אם זה פשוט להתארגן כמה טייסים ולעלות לטיסה לשם. אין פה משהו מסובך - יוצאים SALAM2 ואנחנו אצליהם.

זה אינטרס של כולנו לעודד עוד תנועה לאיזור השומם שלנו (יחסית לשאר אירופה).

פורסם

תודה רבה איציק. רק בבקשה שימו לב ש- OJMF הוא ככל הנראה שדה שיש בו פעילות צבאית, ובציטוט מהאתר הירדני הפעילות הצבאית בירדן דורשת אישור מיוחד. אז אנא מכם לנהוג על פי הנהלים ולדעתי מומלץ לבצע טיסות אזרחיות בלבד.

Military Operations

All military operations in Jordan must go through the VATSIM Middle East Special Operations Division, or vmeso. As in real life, VATJO wishes to run all military operations in a restricted manner.

Please note that you cannot log on as a Royal Jordanian Air Force flight without first getting approval from vmeso. To get approval, limited or otherwise, or inquire as to how you can set up a group flight, air show, or other military or special operations flight or event, please contact vmeso at vmeso@vatme.org .

שאלות ותשובות לגבי OJMF בשרשור המקורי:

http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?f=6&t=39584&p=294895

פורסם
אני רואה את הירדנים מחוברים לא מעט, ולא רק עמדת מגדל אלא גם AMM_APP ובכל זאת אין לשם טיסות.

אני חושב שבתור החטיבה השכנה (והיותר פעילה) אנחנו צריכים ליזום לשם יותר פעילויות. בין אם זה באירועים מסודרים, ובין אם זה פשוט להתארגן כמה טייסים ולעלות לטיסה לשם. אין פה משהו מסובך - יוצאים SALAM2 ואנחנו אצליהם.

רעיון נחמד אני אשמח לקחת חלק בפעילות ואף לגשר ולתאם את זמני הפיקוח ...

פורסם

אם נקצין, ובכוונה, אני לא רואה יתרון בכך שישראל תהפוך לפרוזדור, כאשר כל התנועה מהמערב תעבור מעלינו ותמשיך לירדן.

עם כל הכבוד, ובאמת שאין לי שום דבר נגדם (באמת!), אני לא רואה שום אינטרס חטיבתי לקדם אותם. טיסות פנים ארציות, בעיקר בין השדות הגדולים (אילת, נתב"ג, אולי עובדה), הם מה שיקדם את החטיבה שלנו. לא רואה שום יתרון שבטיסה לעמאן על פני טיסה לעובדה.

דווקא אם נדבר על חריגה מסויימת מראליזם טוטאלי לטובת פיתוח החטיבה ברשת, צריך לפתח את עובדה, אפילו באופן פיקטיבי של ממש. זה השדה היחידה בארץ, היום, שמסוגל לקלוט כל מטוס מבחינת אורך, רוחב וחוזק המסלולים. מכיל גישות טובות יותר ומולן כמה מאתגרות יותר, גם אם נמציא כמה מתוך היות הבסיס צבאי ביסודו.

מעבר לנ"ל, זה בסיס שבמציאות משלב צבא ואזרחות. מבחינתנו זה שדה שבו ייפגשו A380 גרמני עם צסנה של חניך IFS לאחר אימון ניווטים בערבה (אעיז לומר סיני או דרום ירדן) וזוג רעמים ישראליים בדרך למטווחים בנגב. שיא המגוון והעניין שברשת. רק צריך לפתח את עובדה, בין אם מבחינת יצירת סינרי, אפילו אם פיקטיבי בקצתו, בין אם מבחינת נהלי טיסה ובין אם מבחינת אירוע בו כל עובדה והבקרות הקרובות בפעולה.

אולי אני קצת דמיוני, אך אם יש שדה שראוי לפתח, לקיים ארועים, אימונים, תוספים: עובדה.

פורסם

יש לי בעיה מוזרה בסינרי כל הביניינים שהם יצרו בימיוחד נראים לי שחורים לגמרי .

אני יפרסם תמונות בעוד מספר דקות .

לאיתי :

אני מסכים איתך בנושא עובדה וחושב בידיוק כמוך בנושא השדה הזה .

אבל לא בעיניין ירדן .

האינטרס שלנו הוא לא רק לפתח את האזור שבשליטת ישראל ומדומה בסימולטור אלה כחברות בארגון כלל עולמי גם לעזור לחטיבות אחרות .

בין אם זה בידע הרב שנרכש בהנהלה של חטיבה לא קטנה ובין אם זה ביצור סינרים ובין אם זה בארגון והרמה של ארועים .

ומה רע לראות גם אירבסים ירדנים עוברים מעל תל אביב והשרון בדרכם חזרה ומירדן .

מה רעלראות תנועה של זרים שבאים גם לירדן ומסתכלים על כל התנוע שרצה להם בין הרגליים כמה אלפי רגל מתחת ושומעים תהמולה ואומרים לעצמם וואלה שדה נשמע נחמד .

יש אחלה תנועה בשעה זאת וזאת ביום זה וזה .

פעם הבאה נוריד כמה קילו דלק ונטוס לישראל .

פורסם

עידן תודה רבה, די הוצאת לי את המילים מהפה.

איתי - אין לנו אינטרס לקדם את הירדנים מעצם היותם ירדנים. יש לנו אינטרס לקדם את התעופה הוירטואלית באיזור שלנו.

כרגע שתי הסיבות היחידות שיש לזרים להגיע לאיזור שלנו זה LLBG ו-HECA. כל עוד יהיו יותר שדות פעילים, ויותר פיקוח באיזור, כך יהיו יותר טייסים באיזור, וזה לטובתנו בלבד.

אני מסכים שיש מקום להפעיל את עובדה יותר, וזאת מאותם סיבות בדיוק.

אני רק תוהה אם זה כל כך פשוט לצאת IFR מב"ג לחיפה, למה כשיש פיקוח ירדני, לא לצאת IFR לשם. שוב, זה אינטרס שלנו.

פורסם

GO CAIRO 1.0 :

http://library.avsim.net/download.php?DLID=95953

GO CAIRO 1.0 FIX:

http://library.avsim.net/download.php?DLID=96074

קישור לטרמינל 3 בקהיר והוספת המסלול החדש :

http://rapidshare.de/files/41206495/Go_ ... 9.rar.html

הטרמינל 3 מועלה לראפיד ע"י יוצר הסינרי , כיוון שעוד לא נמצא על AVSIM , כך שההורדה היא בלעדית .. אז תהנו :wink:

פורסם
עידן תודה רבה, די הוצאת לי את המילים מהפה.

איתי - אין לנו אינטרס לקדם את הירדנים מעצם היותם ירדנים. יש לנו אינטרס לקדם את התעופה הוירטואלית באיזור שלנו.

כרגע שתי הסיבות היחידות שיש לזרים להגיע לאיזור שלנו זה LLBG ו-HECA. כל עוד יהיו יותר שדות פעילים, ויותר פיקוח באיזור, כך יהיו יותר טייסים באיזור, וזה לטובתנו בלבד.

אני מסכים שיש מקום להפעיל את עובדה יותר, וזאת מאותם סיבות בדיוק.

אני רק תוהה אם זה כל כך פשוט לצאת IFR מב"ג לחיפה, למה כשיש פיקוח ירדני, לא לצאת IFR לשם. שוב, זה אינטרס שלנו.

בדיוק!

זה אינטרס שלנו כמו שלהם, לכו תבדקו איך זה עובד יפה באירופה.

וזה נכון מה שנאמר לגבי עובדה מדובר על שדה שיכול להכיל כל מטוס, וזה רק תלוי בנו (אלה שטסים לשם בעיקר).

ניסים שובל מתחיל הסמכה על דרום וישמח מאוד לתת לכם פיקוח בעובדה, רק צריך להראות שרוצים.

פורסם

זה לא רק פיקוח .

אני מציע להרים את הכפפה ולראות מה חסר כדי להכין סינרי לשדה הזה ולסביבתו .

בנוסף להרים ארועים שיפורסמו עם דגש מיוחד ואולי גם באנרים בערבית בחטיבות השכנות .

פורסם
תודה רבה איציק. רק בבקשה שימו לב ש- OJMF הוא ככל הנראה שדה שיש בו פעילות צבאית, ובציטוט מהאתר הירדני הפעילות הצבאית בירדן דורשת אישור מיוחד. אז אנא מכם לנהוג על פי הנהלים ולדעתי מומלץ לבצע טיסות אזרחיות בלבד.
Military Operations

All military operations in Jordan must go through the VATSIM Middle East Special Operations Division, or vmeso. As in real life, VATJO wishes to run all military operations in a restricted manner.

Please note that you cannot log on as a Royal Jordanian Air Force flight without first getting approval from vmeso. To get approval, limited or otherwise, or inquire as to how you can set up a group flight, air show, or other military or special operations flight or event, please contact vmeso at vmeso@vatme.org .

שאלות ותשובות לגבי OJMF בשרשור המקורי:

http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?f=6&t=39584&p=294895

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...