WalKMaN` פורסם מאי 4, 2009 דיווח פורסם מאי 4, 2009 =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> אבל מחזור 14 שולט! \:D/ לא.. 15!! ירין תפרגן..!! חח סתם, שוב מזל"ט לכולם..
Izik Bakshi פורסם מאי 4, 2009 דיווח פורסם מאי 4, 2009 כל הכבוד לחניכים, תודה ענקית לצוות המחזור ולכל צוות ההדרכה של IFS. אני מצטרף לכותבים מעלי שעכשיו אתם מתחילים דרך חדשה כאשר יש לכם את כל הכלים ללמוד, ואנחנו בבית הספר גם נשמח בעתיד לראות אותכם בין צוות המדיריכים. באשר להתפרצויות, לי יש שיטה שתמיד עובדת, שאני מזהה התפרצות אז אני עולה על הקשר עד שכולם שותקים, כי פקח קובע את הסדר עדיפות בקשר. דרך נוספת היא שאני מתעלם מההתפרצות של הטייס וממשיך את התנהלות הקשר שתכננתי ואז חוזר לטייס שהתפרץ בתורו.
אורח פורסם מאי 4, 2009 דיווח פורסם מאי 4, 2009 =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> אבל מחזור 14 שולט! \:D/ לא.. 15!! ירין תפרגן..!! חח סתם, שוב מזל"ט לכולם.. 10 מאז ומתמיד
ליאור פדר פורסם מאי 4, 2009 דיווח פורסם מאי 4, 2009 המון תודות לצוות הנפלא והמקצועי של בית הספר, הקורס היה מרתק ומהנה, הקו הדק בין ורטואליות למציאות נשבר בכל פעם מחדש, אני מאחל לבי"ס עוד הרבה מחזורים מוצלחים והמשך עבודה והתפתחות פורייה, הטובים לואטיל !!, :airplane: בברכה ליאור פדר 4X-LAL מחזור-13
Yoni פורסם מאי 4, 2009 דיווח פורסם מאי 4, 2009 המון תודות לצוות הנפלא והמקצועי של בית הספר, הקורס היה מרתק ומהנה,הקו הדק בין ורטואליות למציאות נשבר בכל פעם מחדש, אני מאחל לבי"ס עוד הרבה מחזורים מוצלחים והמשך עבודה והתפתחות פורייה, הטובים לואטיל !!, :airplane: בברכה ליאור פדר 4X-LAL מחזור-13 נחמד מאוד לשמוע תגובה כזו תודה רבה ולהתראות בקשר
moshe1321 פורסם מאי 5, 2009 דיווח פורסם מאי 5, 2009 ייאלה מי בא עכשיו לאפטר פארטי? אני =P יאללה איזה איכות אני הולך לטוס הרבה עכשיו חחיחי, בתקווה ללמוד מטוסים חדשים ולטוס גם בחו"ל ואי , כל הקרירה מתחילה !!! ד"א לא הזכרתם את שרוייייטו בתודות , הוא גם עזר :roll:
Yuval Fishler פורסם מאי 6, 2009 דיווח פורסם מאי 6, 2009 כל הכבוד אנשים! המון בהצלחה ברשת, מקווה לראות אותכם טסים ומראים מה אתם יודעים. ברוכים הבאים אלינו!