WalKMaN` פורסם מאי 6, 2009 דיווח פורסם מאי 6, 2009 מזל טוב ניסים! ילדים זה שמחה, תהנה! הרבה נחת ובריאות!
Shmulik Lin פורסם מאי 13, 2009 דיווח פורסם מאי 13, 2009 ניסים ידידי הרבה מזל"ט עכשיו הכל יהיה כפול 2 ....גם הדאגות שהן מגיעות לגיל 13-14 ברכות!
Baruch Spiegel פורסם מאי 17, 2009 דיווח פורסם מאי 17, 2009 ניסים - הרבה מזל"ט וברכות לבביות :smilecolros: מנסיון - אין על תאומות - אושר גדול :lilangel: :lilangel: בהתחלה מאד קשה אבל אחרי זה - תענוג (שלי בנות 4 טפו טפו בשבוע הבא). ועם כל הקושי (שוב מנסיון) האמן לי החיים ממשיכים - אפשר עם קצת מאמץ ותכנון להמשיך לטוס בסימ', במציאות, לפקח, וכל מה שתרצה :!: (נ.ב: טיפ קטן - עכשיו לא הזמן לריב עם החותנת :wink:) ווואוו ג'יייייייי רק עכשיו אני קלטתי את זה. ציטטתי את ההודעה של דן כדי להראות שיש כאן עוד כמה מאושרים שזכו לחווייה המדהימה הזו שנקראת תאומים. תודה לאל גם אנחנו זכינו. שחר ורועי כבר עולים לכיתה א' והיום היה להם מפגש ראשון עם המורה. בעז"ה תגיעו לזה גם. הזמן עובר מהר במיוחד כשיש תאומים לטפל בהם... Well come to the club ניסיים!!!! עצות וטיפים - בחינם. זה הולך להיות קשה, אבל ככל שעובר הזמן זה יותר ויותר כיף מדהים! כמו שאומר הפתגם: "תאומים\ות זה קשה פי אחד וחצי אבל זה כיף הרבה יותר מכפליים" מזל טוב!!!
Ilan Jonas פורסם מאי 18, 2009 דיווח פורסם מאי 18, 2009 יא ווראדיקה, יש הרבה הורים לתאומים/ות אצלנו! כה לחי חברים וכן ירבו! ניסים, מזל טוב מכל הלב, והרבה כיף ואושר!
Idan Traub פורסם מאי 20, 2009 דיווח פורסם מאי 20, 2009 מזל טוב ניסים . בסוף ניסים על מגדל והקטנים כל אחד על קרקע
Yarin_l10 פורסם מאי 20, 2009 דיווח פורסם מאי 20, 2009 מזל טוב ניסים . בסוף ניסים על מגדל והקטנים כל אחד על קרקע אתה מתכוון לקטנות נכון? אם כבר אז ניסים גישה,אישתו מגדל,ושתי התאומות קרקע מזרח ומערב ובקשי על תל אביב
Idan Traub פורסם מאי 20, 2009 דיווח פורסם מאי 20, 2009 טעות שלי . מי אמר שאי אפשר לארגן חד"ב פעם בחודש ?