עבור לתוכן
roi972

מה אתם עושים בזמן טיסה?

Recommended Posts

פורסם

ערב טוב,

רציתי לדעת מה כל אחד מכם (הטייסים) עושה בזמן טיסה ( כשאין באמת מה לעשות ) - איך אתם מבלים את שעות הטיסות החוצי יבשות ?

שנה טובה, וחתימה טובה לכולם בחטיבה ,

רואי.

פורסם

ואחרי הקפה אני פותח את העיתון, מתחיל בראשי אח"כ ספורט מעביר שיחה על החיים והמשפחה עם ה CO- PILOT ומסביר לו ש"להיות קפטן זו אחריות רבה ושצירך לתת את כולך בשביל זה" עוברים על ה תהליך הנחיתה,אוכל איזה משהו

עושה איזה לג לשרותים חוזר ולקינוח לפני נחיתה אני מ.#@$* את הדיילת

נוחת וזהו

לא מסובך

נכון

קצת הומור לא יזיק לפורום, ומה אתם עושים בזמן טיסה??

נמרוד גרשוני

פורסם

אני פשוט מתכנן הלאה את המשך הנתיב, מכיוון שאני טס הרבה CVFR - התכנון והדיוק מהווים חלק בלתי נפרד מכל חלק של הטיסה.

לכן אני מוצא את טיסת הראיה כיותר מעניינת ומאתגרת.

ואם אני באמת משנה מהרגלי וטס איזה לג לטורקיה (כמעט הכי רחוק שאני מרשה לעצמי להתרחק מהבית) - אני מחמם כמה בורקסים עם קפה מוקצף ובוהה במסך.

פורסם

בדרך כלל אני משתדל לא לעשות טיסות שעוברות את השעה וחצי עד שעתיים אבל גם בטיסות האלה אחרי התיצבות בגובה ובהנחה שאין פיקוח ויש לפחות חצי שעה מתה אני לפעמים גולש טיפה באינטרנט ואולי מדליק את הטלויזיה ליד.

אבלאפשר לדוגמא לטוס ביחד 2- 3 חבר'ה עם אותה תוכנית טיסה ואז בזמן המת הזה לדבר ברוג'ר ווילקו זה מעביר יופי את הזמן.

וברור שלפני כל טיסה אני מצייד את עצמי בבמבות ושטיה ולפעמים מכין לי יופי של סדוויץ'

אבל יש דבר אחד שאני תמיד עושה שאני עולה לאויר וזה לכבות את הפלאפון כדי שאף אחד לא ינדנד מבחוץ :)

פורסם

אני נהנה יותר בטיסות קצרות פנים ארציות ...

הכי שווה זה לקחת ססנה להנמכות בבן גוריון ולהפריע לכל תנועת הגדולים שיוצאים או נכנסים לשדה :D

אם כבר מדברים על חו"ל , הכי רחוק שהגעתי עד עכשיו היה לבולגריה, טיסה שלוקחת שעתיים... וכמו שנאמר, חייבים מספיק במבה וקולה כדי להשלים את הקטע :!:

פורסם

אני נכנס לחדר מצויד באינפוזיה (אוכל באספקה שוטפת - בורקסים, רוגלך, בייגלה, במבה, קולה ושאר זבל), מכבה את הפלאפון, מנתק את קו הבזק לחדר שלי, סוגר את התריס ואת החלון ומכבה את כל התאורה.

לפני שאני מפעיל את הסימולטור אני עושה reset למחשב, כדי שאוכל לקבל את כל תשומת הלב בעולם, מנטרל את הנורטון (משאבים, משאבים, משאבים) ומפעיל את FS על מסך מלא.

ככה, כשאני לבד לבד, החדר חשוך ואטום מרעש חיצוני, אני מתענג על צלילי הסילון המפלחים את הדממה ברחבת החניה כשאני מניע את הג'ט המפואר שלי. כמעט ואפשר להריח את ריח הדס"ל...

...

ואף אחד לא מפריע. ואני בעולם משלי. טס. נופים מדהימים בחור נידח איפהשהוא ליד אפגניסטן. תנסו פעם לטוס שם.

ושכולם ימשיכו להגיב בהרמת גבה כשאני מספר להם על זה. הם לא יודעים שזה "על אמת".

:-)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...