StavUGH פורסם מאי 11, 2009 דיווח פורסם מאי 11, 2009 בסקווקבוקס המטוסים נראים פשוט זוועה... למישהו יש קובץ וי איי פי או איזה משו אחר שיתקן את זה? תודה מראש!
אורח פורסם מאי 11, 2009 דיווח פורסם מאי 11, 2009 תשתמש בINN אם אתה רוצה מודלים טובים יותר, FSINN משתמשת במודלים שקיימים אצלך בסימולטור.
תומר עינבר פורסם מאי 11, 2009 דיווח פורסם מאי 11, 2009 תשתמש בINN אם אתה רוצה מודלים טובים יותר, FSINN משתמשת במודלים שקיימים אצלך בסימולטור. אם כבר מדברים על זה... היום היה מקרה מוזר ולא נעים: טסתי ברשת מהרצליה לחיפה עם EC-135 של Nemeth Design. (מסוק). אבי הצטרף אלי לטיסה עם Catalina ,המטוס החדש של Aerosoft. אבי זיהה אותי כ-MD80... :? מה אני צריך להגדיר כדי שיראו אותי כמסוק? תודה לעונים.
Idan Traub פורסם מאי 12, 2009 דיווח פורסם מאי 12, 2009 במיני קונטרול פאנל יש לשונית בשם PNL או משהו כזה (אני כבר לא זוכר בשעה כזאת) דרכה מנהלים את כל מה שקשור למודלים לתנועה ספציפית ואפשר להגדיר דגם וצביעה (מהאנגר של הסימולטור) .
4x-dor פורסם מאי 12, 2009 דיווח פורסם מאי 12, 2009 ל FSINN יש הרבה יתרונות בעיקר בעבודה ב FSX אבל כל עניין תצוגת המטוסים הוא בעייתי. FSINN משתמש במטוסים המותקנים אצלך ומציג אותם בזמן הטיסה ברשת עם כל הפרמטרים של המטוס השני (אתה רואה מתי הוא מוריד גלגלים, מדפים, תאורה ועוד) השימוש בצתוגה הירודה של המטוסים שקיים גם ב FSINN, כמו ב SB נועד למצב בו יש הרבה משתמשים המחוברים בו זמנית. הצגת הרבה מטוסים באיכות גבוהה תפגע קשות בקצב פריימים לשניה. בכל מקרה ב FSINN יש בעיה אצל הצד השני. בעיקר עם אלה שמשתמשים ב SB. אתה לא יכול להגדיר איך הצד השני יראה אותך. SB אמור לפענח את המידע הזה לפי סוכ המטוס שלך
Idan Traub פורסם מאי 12, 2009 דיווח פורסם מאי 12, 2009 מצד שני דור אתה יכול כן להגדיר ברירות מחדל בINN להצגת המטוס שהSB מציג . בגלל העובדה שאין לך כל הזמן את כל המודלים של כל המטייסים ברשת .
Ido Rosenthal פורסם מאי 12, 2009 דיווח פורסם מאי 12, 2009 ל FSINN יש הרבה יתרונות בעיקר בעבודה ב FSXאבל כל עניין תצוגת המטוסים הוא בעייתי. FSINN משתמש במטוסים המותקנים אצלך ומציג אותם בזמן הטיסה ברשת עם כל הפרמטרים של המטוס השני (אתה רואה מתי הוא מוריד גלגלים, מדפים, תאורה ועוד) השימוש בצתוגה הירודה של המטוסים שקיים גם ב FSINN, כמו ב SB נועד למצב בו יש הרבה משתמשים המחוברים בו זמנית. הצגת הרבה מטוסים באיכות גבוהה תפגע קשות בקצב פריימים לשניה. בכל מקרה ב FSINN יש בעיה אצל הצד השני. בעיקר עם אלה שמשתמשים ב SB. אתה לא יכול להגדיר איך הצד השני יראה אותך. SB אמור לפענח את המידע הזה לפי סוכ המטוס שלך FSINN יודע לבד איזה מטוס אתה ולא דורש שום הגדרה, כל עוד הקוד של המטוס מוגדר כמו שצריך בAIRCRAFT.CFG שלו אז SB3 ידע להראות אותך כמו שצריך
Ittai Arnon פורסם מאי 14, 2009 דיווח פורסם מאי 14, 2009 אפרופו אם כבר הנושא עלה. כאשר אני מגדיר את המטוסים ב FSINN (ע"י התאמת המטוס לקוד) יש אופציה כזו. איפה זה נשמר ? כי כל התקנת FSINN אני עושה זאת מחדש. לדוגמא מישהו טס עם 747 של אלעל שלא מוגדר ואני מגדיר אות כ 747-400 אלעל. שוב, איפה זה נשמר ?
Ido Rosenthal פורסם מאי 15, 2009 דיווח פורסם מאי 15, 2009 חפש קבצי INI בספריה של FSINN במחשב אני מאמין שזה באחד מהם