Noy Farhi פורסם מאי 12, 2009 דיווח פורסם מאי 12, 2009 שלום רציתי לדעת אם יש לי הרבה סמלים אל השולחן עבודה זה יכול להשפיע אל יציבות הפרמים :?:
תומר עינבר פורסם מאי 12, 2009 דיווח פורסם מאי 12, 2009 א. בכל מקרה אתה צריך להיות מסודר, יש לי מספר מצומצם של אייקונים על השולחן עבודה ואני מידי פעם מסדר אותם. ב. אין השפעה ממשית על הסימולטור, אבל יש השפעה ישירה על ביצועי המחשב מחוץ לסימולטור, יקח פשוט יותר זמן לשולחן עבודה להטען, וזה יכול להיות בעייתי לפעמים.
AaronDagan פורסם מאי 13, 2009 דיווח פורסם מאי 13, 2009 שלום רציתי לדעת אם יש לי הרבה סמלים אל השולחן עבודה זה יכול להשפיע אל יציבות הפרמים :?: 1. השאלה שלך לא ברורה מספיק ואם הבנתי נכון, יש לך הרבה אייקונים על הדסקטופ. במקרה זה יש לזה שני צדדים: בלגן גדול ובעייה לאתר כל פעם אייקון של תוכנה מסויימת, וגם העדר אפשרות לשים תמונה יפה..... 2. פתרון: ייצר ספרייה חדשה - נניח קרא לה "סימולטורים" - ובצע copy-paste לכל הסמלים שקשורים בצורה זו או אחרת לסימולטור שבשימוש אצלך. תן לספריה הזו אייקון יפה ושים אותו במקום נוח לך על הדסקטופ. השאר על הדסקטופ רק את האייקונים של הסימולטור, של AS6, של ה- SERVEINFO ואולי עוד 1-2. 3. כמו שנכתב למעלה, ההשפעה היחידה של הרבה סמלים היא בקצב העלאת המערכת ולא על מספר הפריימים של הסימולטור. בהצלחה והנאה.