adar פורסם יוני 16, 2004 דיווח פורסם יוני 16, 2004 שלום רציתי לדעת אם סקאנר יכול לקלוט תדרים צבאיים? תודה
yossid פורסם יוני 16, 2004 דיווח פורסם יוני 16, 2004 למיטב הבנתי ואם הכוונה היא לתשדורת אוירית התשובה היא שלילית. אם אני זוכר נכון מתקופת שירותי הצבאי תשדורת צבאית אוירית היא תשדורת מוצפנת. כך שללא כל קשר אם התדרים מתאימים (ואת זה אני לא יודע אבל אני מניח שלא כי הסקאנר סורק רק את תחום התדרים האזרחי) לא היית יכול להבין את התשדורת. יוסי
e_dor פורסם יוני 16, 2004 דיווח פורסם יוני 16, 2004 התשדורת הצבאית בהחלט מוצפנת אבל מגדלי פיקוח אתה יכול לשמוע, זה לא מוצפן. את התדרים אני כבר לא יודע ...
Itai Ganor פורסם יוני 16, 2004 דיווח פורסם יוני 16, 2004 נכון יוסי. למשל בתדר של חצרים ושל תל נוף אפשר לקלוט מטוסים?
adar פורסם יוני 16, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 16, 2004 אוקיי יש לי רדיו יחסית ישן שיש לו ארבע אפשרויות של ערוצים FM MW SW1 SW2 בSW2 ו-1 (short wave) אני קולט אותות מורס, הם נשמעים די ברור. אני חושב וכמעט בטוח שזה בא מתל נוף(אני גר ליד) יכול להיות שאני קולט VOR או NDB? לפעמים אני שומע "alpha delta romio" היום לא הצלחתי לתפוס את התדר של זה בכל מקרה, מה זה יכול להיות התדרים האלה שאני שומע? תודה,אדר
Noam פורסם יוני 16, 2004 דיווח פורסם יוני 16, 2004 סדרות של 4 תוים שאתה שומע זה SELCALL למטוסי נוסעים. בעניין להאזין לצבא, אתה צריך לפרט את תחום התדרים אליו הסקנר שלך מסוגל להגיע. כדי לקלוט VOR פשוט תשים את הסקנר על התדר שלו, ואם אתה קרוב מספיק אתה תשמע את ה- IDENT. אתה יכול להכניס לדוגמא 113.5 ותקבל במורס BGN. או להכניס גם את ה- ILS. אבל שים לב שאתה באיפנון MW.
Itay Zecharia פורסם יוני 16, 2004 דיווח פורסם יוני 16, 2004 שאלה אולי קצת טיפשית... אבל אפשר לשמוע תדרים/ערוצים של בן גוריון מרדיו? הכוונה, האם רדיו יכול להחליף את פעולתו של הסקאנר?
×�פיק פורסם יוני 16, 2004 דיווח פורסם יוני 16, 2004 אתה מתכוון לרדיו בסיסי? לא רדיוט בסיסי כמו שיש ברכב או בבית לא יכול להחליף את הסקאנר. הטווח תדרים שלו הוא קטן ולא עולה על התדריים האווירים