עבור לתוכן
Itay Zecharia

מילה טובה (והרבה תודות) כבר שנה אחת שלמה

Recommended Posts

פורסם

בקרוב, יגיע הזמן שבו אני כבר אהיה שנה ברשת ה-VATSIM.

יש פה אנשים שבאמת עשו עבודה נפלאה, וכל הקרדיט מגיע להם.

אני ממש אסיר תודה לכל אותם האנשים, שאכן בזכותם אני כאן.

וחשבתי שהגיע הזמן, לפרסם אותם ולהודות להם שוב בפומבי.

אז אחרי שנה נפלאה של טיסות ופיקוח ברשת, אני אכתוב את כל שמות האנשים, לפי הסדר שבו הם תמכו בי ועזרו לי.

דבר ראשון, תודה לבן דודי אלירן כהן שהכיר לי את המשחק "Microsoft Flight Simulator 2004".

הבא בתור מגיע יובל אלבז, שעזר לי בהתחברות הראשונה לרשת.

תודה רבה לערן רגנשטרייף, שעשה את רוב העבודה, ואכן מגיעות לו רוב התודות.

תודה ענקית לאלמוג עטר, שהצטרף לערן, והשניים האלה ביחד עשו עבודה נפלאה בהדרכה.

במקביל תודה ענקית ענקית ל-צפריר הרשקוביץ, שהייתה לו את כל הסבלנות בעולם, ו"חלומו" אצלנו היה לנהל את פינת ההדרכה (בית הספר) באתר של Israel Airlines.

אך צוות החברה התנגד, ועדיין איני יודע למה.

תודה עקנית לחברי שיר קרמון, שליווה אותי במהשך הדרך, והכיר לי את כל העולם.

אני רוצה לומר ש-90% בזכותו, אני כאן פקח היום.

תודה לגל אוסולנדר על הליווי בכל הטיסות, ועל התמיכה הרבה.

כמו כן גם ליהונתן מיכאלי על כל מה שעשה למעני!

תודה גדולה מאוד לאביב גלעדי שהוא בנאדם נהדר, ויודע להסביר ולפקח מעולה.

תודה נוספת לאיתן סיבטון, שכרגע נעלם לנו, והסביר לי רבות על הפיקוח בקרקע בבן גוריון.

בשלבים המאוחרים יותר-

תודה רבה למיכאל בלום, על הרצינות וההסברים. לברק בכט על התמיכה. לאלעד זיירמן על ההבנה. לאורן אלקובי על הסבלנות בהסברים בשדה דוב. לאורן גבע על הסבלנות בהסברים על PMDG. ליוסי לוי על הטיסות וההשגחות. לאיציק בקשי על כל הסבלנות והרצינות ברשת, וכמובן על הפיקוח הנהדר. תודה לרן פינקלס על ההסברים. תודה לקונסטנטין על הסבלנות ועל ההדרכה של אנשים רבים כאן. תודה למיקי ליפ, על ההסעה למפגש, נהניתי לראות את כולכם וזה היה מדהים! תודה ליוני לומר על פיענוחי הטייס. תודה לטל שומסקי על ההסברים בקרקע. כמו כן גם לתמיר יוסף. לשמוליק לין על ההשגחות הרבות.

תודה רבה לעופר בן-פרץ, על הסבלנות הענקית, ועל ההסברים השוטפים שקיבלתי ממנו. עופר, אתה ממש בן אדם מעולה!

תודה ענקית למלך יניב גרוס, שאי אפשר לתאר את כל מה שהוא עשה למעני בדף אחד. תודה רבה לך איש!

תודה לאוהד שלו על ההכנה של הALIAS החדש ועל העזרה הרבה.

וגם לשאדי אבו-אחמד, שהיה סבלני וויתר לי לא פעם... :) פשוט בן אדם נהדר!

באותה הזמדנות אני רוצה לנצל את ההזמדנות ולומר כל הכבוד על ההשקעה הרבה בבניית האתרים "עיט תעופה", ו-"אלעל וירטואל". לאחר בדיקה מרפרפת גיליתי שהם אתרים מעולים, וממש חברות מתפתחות מאוד. אני מקווה שתצליחו ותגיעו רחוק מאוד. אז כל הכבוד לעומרי סודרי, וליונתן פרלמוטר על כל ההשקעה. וכן לכל צוות Israel Airlines המדהימים. ואת כל שבעת החברים המנהלים את האתר.

תודה לכולם על השנה המדהימה הזו. ואני מקווה שלא שכחתי אף אחד, ואם כן, אז סליחה :oops: .

וכמו בכל נאום, גם הקטע הזה מגיע:

תודה לאמא ואבא, למשפחה הנפלאה שלי.

ובראש ובראשונה לאלוקים שבשמיים.

שיהיה לכולכם יום טוב.

פורסם

מזל טוב לך איתי... רק שבעוד כ 4 חודשים (אוקטובר) נחגוג לך שנה שלמה מלאה בפורום ואטיל....

אבל יפה מאוד שאתה מודה לכול האנשים שפעילים ועובדים קשה בשביל לקדם את החטיבה...

תודה ממני לכולכם

פורסם

לך מגיעה תודה יותר גדולה על ההסברים שנתת לי בימים הראשונים שלי כאן שבלעדיהם לא הייתי מסתדר.

ועל השעות האין ספור שאתה נותן בפיקוח ברחבי הארץ!

כל הכבוד לך!

פורסם
לך מגיעה תודה יותר גדולה על ההסברים שנתת לי בימים הראשונים שלי כאן שבלעדיהם לא הייתי מסתדר.

ועל השעות האין ספור שאתה נותן בפיקוח ברחבי הארץ!

כל הכבוד לך!

תודה רבה מיכאל :oops:

פורסם

ואני ינצל את הבמה כדי להעלות משהו, שאולי לא כלום מסתכלים עליו.

נתוני כתיבת ההודעות שלנו.

המשתמשים שלנו פרסמו סך-הכל 19982 הודעות

יש לנו 314 משתמשים רשומים

שימו לב למספר! צריך לחגוג ממש ממש ממש בקרוב את ההודעה ה200NL :wink:

NUMBER LEVEL :lol:

פורסם

איתי תודה רבה!

ולא פחות גם אתה עזרת לי ובקרוב זאת גם תהיה שנה שלמה

ואני רוצה הכי הרבה להודות לאורן גבע שהתחיל להכיר לי את הרשת וכו'

וגם עוד המון תודות לאיציק בקשי.

שני האנשים האלו עשו המון לדעתי ומגיעות להם אלפי תודות :D :wink: :D :wink: :D

פורסם

תודה רבה איתי :wink: ממש שמח לראות שיש לך כבר וותק של שנה בחטיבה, באמת השתפרת המון, תראה איך הייתה אז ששיגעת אותי ללמד אותך ואיך אתה עכשיו פקח מגדל וטייס מעולה באמת כל הכבוד לך. :D

פורסם
תודה רבה איתי :wink: ממש שמח לראות שיש לך כבר וותק של שנה בחטיבה, באמת השתפרת המון, תראה איך הייתה אז ששיגעת אותי ללמד אותך ואיך אתה עכשיו פקח מגדל וטייס מעולה באמת כל הכבוד לך. :D
..

שיר, אני מקווה לראות אותך יותר פעיל בחטיבה שלנו.

היית מבין הראשונים כאן, וכולנו מתגעגים :wink: .

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...