jambo7 פורסם אוקטובר 3, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2003 נגיד שאני מתחבר לטיסה ועוממד בחניה של בן גוריון ואז אני מגלה שיש לי תקלה ואני מתקן אותה אני מבין שזה משגח את הפקחים כשאני עומד זמן רב בחניה מבלי לטוס מה עלי לעשות במצב זה
Atar_Omri פורסם אוקטובר 3, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2003 אם אתה עומד בחניה, עם סקווק במצב סטנד ביי, הנוכחות שלך לא אמורה להפריע לפקחים. תמיד אתה יכול לפנות לפקחת ולהודיע לו שאתה מנסה לתקן תקלה וברגע שהיא תתוקן אתה יוצא לדרך.
e717 פורסם אוקטובר 3, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2003 כל עוד אתה במצב סקווק סטנד ביי אתה לא מפריע בכלל וגם אתה יכול להיות צופה אתה לא חייב לטוס העיקר שיהייה לך סקווק סטנד ביי
Shadi Abo Ahmad פורסם אוקטובר 3, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2003 בכל מקרה , תשאר על התדר של הפקח :!: גם בסקוואקבוקס וגם ברוג'ר.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 3, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2003 רק לתקן משהו... אסור להיות צופים בתור מטוס שלא טס... זה תופס סתם רוחב פס של הרשת והסופרויזרים של ואטסים לא אוהבים את זה לכן אם אתה רואה שאתה מחובר שעה ועדיין לא פתרת את התקלה תתנתק מהרשת כי מתי שהוא יפנה אליך סופרויזר ויבקש ממך להתנתק אני רוצה להדגיש שגם אם אתה מתנתק מהרשת מותר להיות על ערוץ הרוגר לצוך הקשבה ולמידה...