Zemer Itshak פורסם מאי 21, 2009 דיווח פורסם מאי 21, 2009 אהלן לכולם..!! דבר ראשון אז הנושא הזה לא קשור לפה אז תעבירו אותי מנהלים(ואל תיתנו לי אזהרות כמו כל הזמן) אוקי דבר שני:אני מנסה לארגן משהו למחזור 13 אבל לא רק... מה שאני מנסה לארגן זה מן הסתם לטוס, להתחיל עם הקפות ניווטים ושוב הקפות וניווטים... אבל ליפני זה יש לי כמה שאלות: 1)מה החוקים של VATSIM לגבי טיסות מבנה, במידה ונרצה לעשות כאלה (חיפשתי בכל האמנות האלה ולא מצאתי, אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי או להפנות אותי)? 2)איפה בדפית רשום עד כמה אנשים מותר לשחרר להקפה? 3)אם באמת הנושא ייצא לפועל, הפקחים יישתפו איתנו פעולה ויעלו? (מתוכנן בעיקר בימי חמישי ככה לסגור תשבוע העמוס) אוקי אז זה היו השאלות, וכמו שאמרתי התכנון זה לימי חמישי ככה בסבבה לטוס ולהיפגש עם כולם גם... אני עוד רוצה להרים את זה עוד היום אבל לא נראה לי שזה ייצא לפועל כי זה דיי בהתראה קצרה אבל מי שבאמת מעוניין וזה שיגיד: אני! ונדע +- כמות האנשים.. זהו סיימתי לחפור, מקווה שיהיה ביקוש וזהו להשמע...!!
uvdude פורסם מאי 21, 2009 דיווח פורסם מאי 21, 2009 1. אין הגבלה בואטסים על טיסות מבנה. ההגבלה היא של המרחב האוירי שאתה טס בו. ספציפית, אם אתה תתאם אירוע כזה מראש, לא תהיה בעיה. 2. לא כתוב כזה דבר בדפית. זה נתון לשיקול דעת הפקח בהתאם למגבלות השדה בו אתם טסים (למשל בהרצליה אין דבר כזה יותר מ-3 מטוסים בהקפה. לעומת זאת בב"ג אין לי בעיה להחזיק גם 5 מטוסים בהקפה יחידה בצורה מושכלת (אם כולם יודעים מה הם עושים)). 3. אם תתאם אירוע בצורה מסודרת עם מחלקת אירועים, כמובן שפקחים ישתפו פעולה.
Zemer Itshak פורסם מאי 21, 2009 מחבר דיווח פורסם מאי 21, 2009 1)לתאם עם VATIL נכון? 2)בנתב''ג אי אפשר לעשות 2 מסלול בשימוש לדוגמא 5 עושים הקפה ב21 ו5 עושיםם ב 30 ? 3)אתה יכול להפנו תאותי למישהו ממחלקת אירועים? 4)תודה-רבה..!!
Alon Abelson פורסם מאי 21, 2009 דיווח פורסם מאי 21, 2009 אני יכול לענות לך על סעיף 3 ברור שאני עולה לפקחחחחח (כמובן אם אין שיעור או תירגול בקרוס IFR, איך אני איציק למדתי ) רק תגיד ותקבל פיקוח וכל הכבוד על היוזמה המבורכת
uvdude פורסם מאי 21, 2009 דיווח פורסם מאי 21, 2009 1)לתאם עם VATIL נכון?2)בנתב''ג אי אפשר לעשות 2 מסלול בשימוש לדוגמא 5 עושים הקפה ב21 ו5 עושיםם ב 30 ? 3)אתה יכול להפנו תאותי למישהו ממחלקת אירועים? 4)תודה-רבה..!! 1) נכון מאוד. אייל סמינר, בן בצלאל, יובל פישלר - מחלקת אירועים. 2) ממש לא. אפשר במקסימום לנהל שתי הקפות משני כיוונים על אותו מסלול אם בא לפקח להיות מזוכיסט (למשל הקפה צפונית ודרומית למסלול 12). בכל מקרה, אני לא מבין לאן אתה חותר ולמה אתה רוצה לטוס בהקפה כזאת צפופה. 3) ע"ע סעיף 1
Zemer Itshak פורסם מאי 21, 2009 מחבר דיווח פורסם מאי 21, 2009 1(תודה 2)האמת זה היה סתם ככה לדעת,וגם שלא ישארו אנשים על הקרקע.. 3)תודה והאמת אני לא רוצה להפוף את זה לארוע ענק כזה, סתם כזה לסגור תשבוע לטוס ככה.. אבל אנ אדבר עם המחלקה הזאת נראה על מה אפשר לדבר איתם
Ben Bezalel פורסם מאי 21, 2009 דיווח פורסם מאי 21, 2009 תפנה אליי בפרטי, אני אסייע לך בארגון כמה שאני יכול