Daniel Bindman פורסם מאי 21, 2009 דיווח פורסם מאי 21, 2009 היי.. מישהו יודע איפה אפשר למצוא מפות נתיבי ATS וCVFR בארץ בגודל אמיתי לקניה? וכמה זה יכול לעלות? (שלושת המפות)
David Bendavid פורסם מאי 21, 2009 דיווח פורסם מאי 21, 2009 היי..מישהו יודע איפה אפשר למצוא מפות נתיבי ATS וCVFR בארץ בגודל אמיתי לקניה? וכמה זה יכול לעלות? (שלושת המפות) זה ארבעה מפות. שלחתי מייל לרשות שדות התעופה בנושא מפות ATS מעודכנות, קיבלתי בתשובה שהתהליך מסובך מאוד - שליחה טופס בדואר, החזרת הטופס בדואר עם תשלום והגעה אליהם לקבלת המפות (לפי מה שאני זוכר).
Daniel Bindman פורסם מאי 21, 2009 מחבר דיווח פורסם מאי 21, 2009 היי..מישהו יודע איפה אפשר למצוא מפות נתיבי ATS וCVFR בארץ בגודל אמיתי לקניה? וכמה זה יכול לעלות? (שלושת המפות) זה ארבעה מפות. שלחתי מייל לרשות שדות התעופה בנושא מפות ATS מעודכנות, קיבלתי בתשובה שהתהליך מסובך מאוד - שליחה טופס בדואר, החזרת הטופס בדואר עם תשלום והגעה אליהם לקבלת המפות (לפי מה שאני זוכר). איך זה עונה לי על השאלה?
אורח Yarden Salvi פורסם מאי 21, 2009 דיווח פורסם מאי 21, 2009 מרגיז שאין אפשרות חיפוש בפורום כרגע.. כנס לפה http://info.mot.gov.il/CAA_HE/index.php ... &Itemid=16 תרד למטה יש שם פירוט של המחירים ואיפה קונים.
David Bendavid פורסם מאי 22, 2009 דיווח פורסם מאי 22, 2009 היי..מישהו יודע איפה אפשר למצוא מפות נתיבי ATS וCVFR בארץ בגודל אמיתי לקניה? וכמה זה יכול לעלות? (שלושת המפות) זה ארבעה מפות. שלחתי מייל לרשות שדות התעופה בנושא מפות ATS מעודכנות, קיבלתי בתשובה שהתהליך מסובך מאוד - שליחה טופס בדואר, החזרת הטופס בדואר עם תשלום והגעה אליהם לקבלת המפות (לפי מה שאני זוכר). איך זה עונה לי על השאלה? שאלת איך אפשר לקנות, קרא שוב את התשובה.
Ron Peer פורסם מאי 22, 2009 דיווח פורסם מאי 22, 2009 יהיה נחמד גם, אם מישהן מחברי VATIL שגם טייס במציאות. וכבר רכש את העדכונים ייפרסם את ATS CVFR החדשים באתר VATIL כמו שיש כרגע את גרסה קודמת.
yossid פורסם מאי 23, 2009 דיווח פורסם מאי 23, 2009 יהיה נחמד גם,אם מישהן מחברי VATIL שגם טייס במציאות. וכבר רכש את העדכונים ייפרסם את ATS CVFR החדשים באתר VATIL כמו שיש כרגע את גרסה קודמת. אין עדכון למפות CVFR. מפות ATS אתה יכול להוריד מאתר רת"א http://info.mot.gov.il/CAA_HE/index.php?option=com_content&view=article&id=14:pamat-a8&catid=4:pub-pamat-c&Itemid=23
Ron Peer פורסם מאי 23, 2009 דיווח פורסם מאי 23, 2009 היי, את ATS כבר הורדתי, תודה (אבל יעזור לאחרים). CVFR אתה מתכוון שלא שינו את המפות? הם עדיין כמו בעדכון 21? אם ככה אז סבבה.