עבור לתוכן
Ido Bone

מישהו מהפקחים יכול לעלות היום? (24.5.09)

Recommended Posts

פורסם

חברה,אני לא מבין מה הבעיה פה,אפשר לטוס גם ללא פיקוח. (עם יוניקום)

אני מסכים שיותר מהנה עם פיקוח,אבל הפקחים שעולים עושים את זה בהתנדבות ולא תמיד יכולים לעלות לפקח.

וזה גם לפעמים הפוך - כשטייסים עולים לטוס פקחים עולים לפקח.

פורסם

בסדר אבל לא הרבה טייסים עולים שאין פקח... אתה מסכים איתי לא? זאת עובדה... אבל לטוס בלי פקח זה מוריד קצת את הכיפיות... בכל מקרה אני לא ממהר לטוס היום.. אם מישהו מתכוון לעלות לפקח שיודיע פה... (חוץ מבן גוריון מגדל, שהוא כמעט תמיד עולה)

פורסם

אני מצוטט פקח בנתב"ג במציאות, שמו שמור במערכת:

שאלה: שמעתי שאתה מפקח ברשת. אתה עולה לעיתים קרובות?

פקח: "לפקח? על מה לפקח? על 2 וחצי מטוסים שטסים לך בבן גוריון? הרבה יותר כיף לקחת F16 ולשגע את הפקחים שכן עולים!"

עכשיו זה עוד נימוק של פקחית טיסה בב"ג למה היא לא מפקחת ברשת:

שאלה: את רוצה לבוא לפקח בVATIL?

פקחית: "נראה לך?! אני עובדת בזה כל השבוע זה רק מה שחסר לי, לעשות את זה בזמן הפנוי"

עכשיו היה שם אחמ"ש מטורף, מיקי. אחד האנשים.

השאלות שלו:

1. יש בנות בתחביב?

2. מה אתה מעדיף את החברה או לפקח ברשת?

3. אתה רוצה לומר שאין בנות בכלל אצלכם???

4. יש לך חיים?

5. יש לך חברים?

פורסם
אני מצוטט פקח בנתב"ג במציאות, שמו שמור במערכת:

שאלה: שמעתי שאתה מפקח ברשת. אתה עולה לעיתים קרובות?

פקח: "לפקח? על מה לפקח? על 2 וחצי מטוסים שטסים לך בבן גוריון? הרבה יותר כיף לקחת F16 ולשגע את הפקחים שכן עולים!"

עכשיו זה עוד נימוק של פקחית טיסה בב"ג למה היא לא מפקחת ברשת:

שאלה: את רוצה לבוא לפקח בVATIL?

פקחית: "נראה לך?! אני עובדת בזה כל השבוע זה רק מה שחסר לי, לעשות את זה בזמן הפנוי"

עכשיו היה שם אחמ"ש מטורף, מיקי. אחד האנשים.

השאלות שלו:

1. יש בנות בתחביב?

2. מה אתה מעדיף את החברה או לפקח ברשת?

3. אתה רוצה לומר שאין בנות בכלל אצלכם???

4. יש לך חיים?

5. יש לך חברים?

אכפת לך להסביר איך זה מתקשר לנושא? :wink:

פורסם

בהתחלה ישר נזכרתי במה שהפקח אמר לי, שבבן גוריון הוירטואלי ביום סטנדרטי אין יותר מדי מטוסים לפקח עליהם.

ולכן אני יכול להבין למה הפקחים כולל אנוכי לא עולים לפקח.

ומשם נזכרתי בשאר הדברים שכתבתי. לא מצחיק? אותי מאוד.

פורסם
בהתחלה ישר נזכרתי במה שהפקח אמר לי, שבבן גוריון הוירטואלי ביום סטנדרטי אין יותר מדי מטוסים לפקח עליהם.

ולכן אני יכול להבין למה הפקחים כולל אנוכי לא עולים לפקח.

תסלח לי בן, אבל זו טעות נפוצה של פקחים מתחילים, ודווקא בימים אלה יש לי הוכחה אחרת לתת לך.

תסתכל על אלון אבלסון, הבחור מתמיד ומקבל 40 תנועות ב-3 שעות וזה קורה ביום סטנדרטי, לפני כמה חודשים שהוא רק התחיל לא היו לו 40 תנועות אבל הוא התמיד וזה סוד ההצלחה.

אתה רוצה תנועה? שב ותשקיע קצת, אין בחינם...

פורסם

היי בן מה שלומך

אני אשמח גם להצטרף ולתת לך את דעתי בנושא.

כמו שבקשי ציין אני התחלתי לא מזמן לפקח ברשת במגדלים צבאיים. ישבתי שעות על גבי שעות וחיכיתי למטוס בודד שיגיע.

הקפדתי להתמיד, לתת שירות ויחס נעים (בסוף מדובר על תחביב של כולם), נשארתי עד אחרון המטוסים וחשוב מכל אני נהנתי מכך. (אני עכשיו נזכר שאיציק תמיד אמר לי אם תתמיד הם יגיעו :!: )

המשכתי בעמדות וכמו שנאמר כשאתה נותן יש מישהו שיודע לקבל וגם לרוב לומר תודה. החברים פה רוצים לטוס ומחכים לפקחים שיתנו פיקוח (גם היחס חשוב כי אף אחד לא אוהב לטוס כשצועקים עליו :lol: )

ובאמת בתקופה האחרונה כשאני עולה וגם בלי להודיע על כך מראש, מתחילים להופיע תנועות. אני מזמין אותך להאזין לפלוטו באחד הימים באמצע השבוע אפילו בלי אירוע ותנסה להכניס מילה על הקשר 8)

מעבר לזה אני לא מקבל את התשובות שקיבלת בבן גוריון. מנסיון ועבודה כפקח טיסה במשך תקופה יפה אני יכול לומר לך שמי שאוהב את הנושא ירצה לעשות אותו גם מעבר לפיקוח במציאות. אבל שוב זה אולי אני עם הדפיקות שלי :roll:

יאללה חג שמח דיברתי מספק בשביל יום אחד

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...