Ido Bone פורסם מאי 25, 2009 דיווח פורסם מאי 25, 2009 היה כיף!! היה מגניב!! היו הרבה מטוסים!! והיו לי הרבה בעיות... הלוואי שפעם בשבוע, כל בשבוע, יהיה פקח במגידו... זה כלכך כיף לטוס באזור שם.. פשוט לא יאמן.. רק חבל שזה בלילה, הלכתי לאיבוד בלי לשים לב, הייתי מעל התבור בדרך לעפולה לנחיתה במגידו .. בלי לשים לב טעיתי בכיוון והגעתי לפאתי נצרת, באתי לדווח לפקח במגידו "עפולה 1500 לנחיתה" ופתאום אני רואה מולי את רמת דוד חח.... (מה לעשות, סמכתי על העיניים שלי) דרך אגב, בסינרי שלי של מגידו אין תאורת לילה על המסלול... גם אצלכם אין?מאוד קשה לזהות אותו בלילה כי הוא גם כהה מאוד...
Yarin_l10 פורסם מאי 25, 2009 דיווח פורסם מאי 25, 2009 זה כי יש כללים מיוחדים לטיסת ראיה מבוקרת בלילה. ד"א - אתה יכול למרות שלילה לשים אור יום בסימ' =] ובקשר לתאורה,אין במגידו תאורה,יש רק גוזניקים.. (מין שקי חול דולקים..)
Ido Bone פורסם מאי 25, 2009 מחבר דיווח פורסם מאי 25, 2009 התכוונתי לגוזניקים... (כמו במציאות, באמת יש שם)אבל אצלי אין כלום, איזה סימולטור יש לך? ולשים אור יום בסימולטור כאשר במציאות יש לילה מוחלט זה לא כיף כלכך... אני שם תמיד את השעה המדוייקת
uvdude פורסם מאי 25, 2009 דיווח פורסם מאי 25, 2009 עידו רק להוסיף בבקשה את הלקחים שדיברנו עליהם מהטיסה היום. 1. לפני שממריאים לוודא שאכן אין פיקוח בשדה ולאחר מכן בכל מקרה דיווחים ביוניקום כרגיל. 2. מטוס באוויר - סקווק מוד C כל הזמן.
Ido Bone פורסם מאי 25, 2009 מחבר דיווח פורסם מאי 25, 2009 בסדר הבנתי עכשיו, באוויר שדיברת איתי לא הבנתי שום מילה כי זה היה כאילו דיברתה פעמיים בDLA של שנייה.... ולמה העברתה אותי ל UNICOM שהייתי מעל התבור? חשבת שאני ממשיך לצפון?
uvdude פורסם מאי 25, 2009 דיווח פורסם מאי 25, 2009 מגדל מגידו מפקח על ההקפה של מגידו ועל איזורי הדאיה של מגידו. בנוסף הוא מקבל ומוציא מטוסים דרומה לצומת מגידו וצפונה לעפולה. כל נקודה שנמצאת מעבר לזה הינה מחוץ לCTR ובאחריות פלוטו. בהיעדרו, עוברים לדווח ביוניקום.
Ben Cohen פורסם מאי 27, 2009 דיווח פורסם מאי 27, 2009 זה כי יש כללים מיוחדים לטיסת ראיה מבוקרת בלילה.ד"א - אתה יכול למרות שלילה לשים אור יום בסימ' =] ובקשר לתאורה,אין במגידו תאורה,יש רק גוזניקים.. (מין שקי חול דולקים..) כמו בטקסים בביה"ס היסודי...
Idan Traub פורסם מאי 27, 2009 דיווח פורסם מאי 27, 2009 אחד היתרונות הבולטים של הסימולטור הוא שאתה בוחר מתי יום מתי לילה ואם אתה לא ברשת אז גם מאיפה תבוא הרוח ומאיפה יבוא לך הענן . טיסת ראיה בלילה היא בעיתית טיפה .
Ido Bone פורסם מאי 27, 2009 מחבר דיווח פורסם מאי 27, 2009 אחד היתרונות הבולטים של הסימולטור הוא שאתה בוחר מתי יום מתי לילה ואם אתה לא ברשת אז גם מאיפה תבוא הרוח ומאיפה יבוא לך הענן . טיסת ראיה בלילה היא בעיתית טיפה . גם שאתה ברשת אתה יכול לבחור לך את המזג האוויר אבל זה לא כיף שזה לא כמו במציאות....
Gal Mintz פורסם מאי 27, 2009 דיווח פורסם מאי 27, 2009 אחד היתרונות הבולטים של הסימולטור הוא שאתה בוחר מתי יום מתי לילה ואם אתה לא ברשת אז גם מאיפה תבוא הרוח ומאיפה יבוא לך הענן . טיסת ראיה בלילה היא בעיתית טיפה . SCVFR - SPECIAL CVFR במציאות, עם הכשרה מיוחדת ודרישות מיוחדות, אפשר לטוס ברוב הנתיבים גם בלילה.
Mark163 פורסם מאי 27, 2009 דיווח פורסם מאי 27, 2009 אחד היתרונות הבולטים של הסימולטור הוא שאתה בוחר מתי יום מתי לילה ואם אתה לא ברשת אז גם מאיפה תבוא הרוח ומאיפה יבוא לך הענן . טיסת ראיה בלילה היא בעיתית טיפה . SCVFR - SPECIAL CVFR במציאות, עם הכשרה מיוחדת ודרישות מיוחדות, אפשר לטוס ברוב הנתיבים גם בלילה. באמת? נחמד, אבל אם טסים בדרום בלילה ואין תאורה, ואין קשר עין עם הקרקע. איך אפשר לטוס לפי ראיה?
Gal Mintz פורסם מאי 28, 2009 דיווח פורסם מאי 28, 2009 אחד היתרונות הבולטים של הסימולטור הוא שאתה בוחר מתי יום מתי לילה ואם אתה לא ברשת אז גם מאיפה תבוא הרוח ומאיפה יבוא לך הענן . טיסת ראיה בלילה היא בעיתית טיפה . SCVFR - SPECIAL CVFR במציאות, עם הכשרה מיוחדת ודרישות מיוחדות, אפשר לטוס ברוב הנתיבים גם בלילה. באמת? נחמד, אבל אם טסים בדרום בלילה ואין תאורה, ואין קשר עין עם הקרקע. איך אפשר לטוס לפי ראיה? נתיבים שלא מתאימים לטיסה בלילה, מסומנים במפה כ"נתיבים לטיסה ביום בלבד".