עבור לתוכן
Barak Zohar

אירוע סולו ניווטים בישראל עם ה"קרנף"

Recommended Posts

פורסם

שלום לכל טייסי ופקחי vatil!

אני (ברק) ואלון אבלסון (פלוטו), מתכננים טיסת ניווטים גדולה שתיערך בישראל במסלולים שונים, נגיעות T/G בבסיסים השונים וכמובן עם תוכנית טיסה מסודרת תוך כדי שמירה על נהלי vatsim כמובן!

תוכנית הטיסה תצא בהמשך ע"י אלון ולגבי פרטים על המטוס תוכלו לפנות אלי להסברים או לאלון.

חשוב מאוד לציין שהטיסה לא תערך במבנה אלא על שמירת 5 מייל לפחות אחד מהשני וכמובן קשר מתמיד עם מוביל הטיסה שהוא אלון, אני אהיה מאחור לצורך השגחה.

כל מי שמעוניין ויכול להשתתף באירוע בין אם אתה טייס או פקח נשמח אם תשאיר הודעה בשרשור הנ"ל וכך נוכל לתכנן את האירוע כמו שצריך ואת תאריך האירוע ולהצלחתו!

2009524212430558.jpg

תודה מראש, ברק זוהר ואלון אבלסון!!!

אורח Yarden Salvi
פורסם

נראה לי אני אבוא עם היסעור , או עם ההרקולס חח :D

פורסם

תאריך, זמן ותוכנית טיסה יצאו מסודר לאחר כמות מספיקה של טייסים ופקחים לאירוע!

לכל אלו שיש להם בחינות בגרות בחודש יוני ומעוניינים להצטרף נא לרשום מסודר באילו תאריכים לדעתכם אתם פנויים/לא פנויים וכך נוכל להתאים את האירוע לפי הנוחות של כולנו...

תודה!

אורח Yarden Salvi
פורסם

בעקרון יש ב15.6 בהיסטוריה וב28.6 בלשון.

ועד התאריכים האלה אני מניח שאתה יודע שיש מתכונות ואנשים יתחילו להתכונן והכל..

חוץ מזה בין ה16.6 ל26.6 אני באיטליה :mrgreen: (כןכן בין הבגרויות)

:D

פורסם

בעיקרון אנחנו ממליצים להשתמש בהרקולס כדי שהאירוע יהיה מיוחד ושיהיה אחידות בין המטוסים אבל אם למישהו יש בעיה כלשהיא להשיג את המטוס אז נא להצטייד במטוס שהמהירות שלו 200 קשר ויותר.

אפשרי להשתמש גם ב ATR למי שיש ורוצה...

פורסם

שלום לכולם,

אני בימים הקרובים אתחיל לארגן את כל נושא האירוע. הרעיון הוא להרים אירוע לפי לוחות זמנים מדוייקים בדיוק כפי שמבצעים במציאות.

אנחנו נעביר תוכניות טיסה לוחות זמנים לכל המשתתפים כולל חניות ביניים בבסיסים בהם נעבור.

כמו שברק אמר הרעיון והעדיפות היא לבצע את הטיסה עם ההרקולס. אז תתחדשו בהרקולס כזה ומי שצריך הדרכה שיפנה ונעזור לו להתכונן לטיסה.

בסה"כ מטוס ידידותי צריך לתרגל אותו קצת אבל לא מסובך.

אז תתחילו להתכונן כי הולך להיות אירוע מדהים.

להישמע

פורסם

לכל משתתפי האירוע שברשותם ה C-130 של CS! יש צביעה חינמית באתר של פריפלייט, מבקש להוריד ולהתקין במטוס כדי שתהיה אחידות בין הצביעות באותו אירוע...

להלן תמונה של הצביעה!

200952791227750.jpg

תודה!

פורסם

לכל החברים שלום,

עולות שאלות רבות האם ניתן לטוס במבנה ומה מותר ומה אסור כחלק מהאופי הצבאי של הטיסה.

אנחנו בודקים את כל התהליך בכדי לעמוד בכל התקנות של VATSIM ועל מנת לשמור עליהם תוך הוצאת גיחה מעניינת ויחודית.

ברגע שתהיה תוכנית מלאה של הטיסה אנחנו נעדכן אתכם בפרוום.

מקווה שעד סוף השבוע נצא עם כל המידע הדרוש.

שיהיה לכולם אחלה יום

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...