עבור לתוכן
HeinanXP

|שאלה| סינרי ל - Flight Simulator X

Recommended Posts

פורסם

היי. שמתי לב שמרבית חבילות הסינרי שיוצאות הן ל - Flight Simulator 2004. עכשיו משהו לא ברור לי. Flight Simulator X חוגג בקרוב 3 שנים בשוק ועדיין כמות חבילות הסינרי הישראליות שיש לו יכולות להיספר על שתי ידיים במקרה הטוב. יש סיבה מסוימת שבגללה לא מוציאים חבילות סינרי כדוגמת בן גוריון בגירסה מחודשת או אילת בגירסה מחודשת ל - FSX? הרי בטוח ש - FSX מסוגל להציג סינרי מציאותי הרבה יותר מאשר FS2004.

פורסם

שלום וברוך הבא

אני לא ממש יודע אילו סינרים יש לך ומאיפה אתה מוריד בכל מקרה אתן לך שני קישורים לסינרים ישראלים

ל FSX ואני מקווה שזה יעזור לך, דבר שני בדיוק בגלל העובדה שציינת הסימולטור קיים בשוק שלוש שנים, אך תחשוב שעבר זמן מהרגע שהוא יצא עד שהחלו להשתמש בו בכמויות והסיבה לכך לדעתי

היא דרישות המינימום של הסימולטור שהיו מאד גבוהות יחסית לתקופה בה יצא ונדרשו מחשבים חזקים ויקרים על מנת להפעיל את הסימולטור כראוי.

כך קרה שגם אצלנו בחטיבה תהליך החלפת הFS9 בFSX היה איטי מאד ועדיין יש חברה בחטיבה שמעדיפים את FS9.

אגב יש מספר תוספים אהובים במיוחד כדוגמת PMDG 737NG וAES (למרות שהאחרון יוצא בימים אלו לFSX)

שפועלים רק עם FS9 בדיוק מאותן סיבות ולכן אנשים עדיין לא ממהרים להשתדרג.

פיתוח הסינרים הולך בד בבד עם הטמעת FSX בחטיבה ובכל מקרה אני לא יודע מתי החלו לפתח סינרים ישראליים לFSX אבל אני מבטיח לך שזה לא התחיל לפני שלוש שנים עם יציאת הסימולטור לשוק (אני מהמר על לפני שנה וחצי משהו כזה)

אגב אל תשכח שאין שום חברה שמפתחת סינרים ישראליים ומשלמת כסף לאנשים, כל המפתחים הישראלים עושים זאת בשעות הפנאי ובהתנדבות, ומנסים ליצור תוספים שיהיו גם חינמים וגם איכותיים וזו בעיקר הסיבה לאיטיות הפיתוח.

באשר לבן גוריון ושאר השדות והסינרים זה שאין אותם כרגע בנמצא,

לא אומר שלא החלו בפיתוח שלהם והם נמצאים בשלבים שונים של עבודה.

בקיצור עוד קצת סבלנות, גם את הסינרים של FS9 בנו בתהליך ארוך וממושך ולא שחררו את כולם בתוך שנה מיום הוצאת הסימולטור.

קישורים לסינרים:

באתר של תומר חיים

http://tomer.ifschool.net/linksfsx.htm

ובאתר של ISP

http://www.ait-aviation.org/ISP/index.php?page=released

בהצלחה

פורסם

קודם כל לדעתי גם בFS9 אתה יכול לספור את הסינרים על 2 ידיים. עכשיו קח בחשבון ש-4 סינרים בFS9 (כל הלאנדקלאסים) הם כולם בסינרי אחד של FSX וכבר קיבלת שיש יותר סינרים לFSX מאשר ל-9, מה שכן בX רוב מה שיצא זה מנחתים פחות אטרקטיבים, אז הבעיה היא לא הכמות אלא החוסר סדר והתעדוף. ניסיתי ליצור תעדוף שכזה ולגייס אנשים שיעזרו לנו בפיתוח אבל לא יצא מזה כלום. לרוב אנשים מסתפקים בלעשות אפקד עם איזה כמה אובייקטים (וזה אחלה אבל לדעתי עדיף היה להשקיע את הזמן הזה בללמוד לעשות כמה דברים פשוטים בGMAX ולהתלבש על שדות יותר חשובים כמו שדה דב, אילת, נתב"ג ועובדה) חלק אפילו מתייאשים מזה.

פורסם

Ido just gave away a big secret concerning development for FS, namely, that most projects are done almost exclusively by a single, or at best no more than a couple of developers.

This developer will spend MANY of his free evenings and weekends developing his project.

The process is often so exhausting that doing it all over again for a second time is out of the question.

I can attest to that from an aircrafts model development point of view and I believe it is very much the same for scenery.

פורסם
Ido just gave away a big secret concerning development for FS, namely, that most projects are done almost exclusively by a single, or at best no more than a couple of developers.

This developer will spend MANY of his free evenings and weekends developing his project.

The process is often so exhausting that doing it all over again for a second time is out of the question.

I can attest to that from an aircrafts model development point of view and I believe it is very much the same for scenery.

בהחלט, יש תקופות שנחה עליך המוזה ואתה יכול לשבת שעות ולהתעסק בזה ויש תקופות שבא לך להקיא רק מלראות את האיקון של GMAX. בגלל זה אם היו מספר חברים רציניים בחטיבה שהיו מעוניינים להצטרף ולעזור היינו יכולים לעבוד במקביל על כמה סינרים או לעשות שבוע שבוע (כמו טבחים). מקס כתב מדריך מעולה ואני ניסיתי בעבר לעשות שיעור GMAX מרוכז שלא יצא ממנו יותר מדי... לא אכפת לי גם לעשות את זה שוב אם יבואו האנשים שיגידו שהם רוצים לעזור.

פורסם

אז שמע, לא ידעתי שזה המצב. יש לי ידע ב - GMAX ובפיתוח מתקדם של אובייקטים ב - 3D Studio Max. אם אתה צריך את העזרה שלי, דבר איתי ואני אעזור בפיתוח של הסינרים.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...