moti פורסם יוני 18, 2004 דיווח פורסם יוני 18, 2004 אהלן חבר'ה, לא לפני הרבה זמן כשהייתם במפגש האחרון בפיינל כתבתם שאחרי שהעיפו אתכם מהפיינל הלכתם לגשר בצפריה. הגשר כ"כ רחוק מהמסלולים, וגם המראות שאמרתם שרואים טוב, קשה לראות כי המטוסים נוסקים כבר לגובה גדול מאוד באזור הגשר (הייתי שם יום לפניכם ובקושי ראיתי משהו מהגשר...). הקיץ בפתח ורציתי לדעת אם חוץ מהפיינל יש מקומות טובים לראות נחיתות, ואם מישהו יודע מאיפה רואים המראות הכי טוב שאפשר :roll:
e_dor פורסם יוני 18, 2004 דיווח פורסם יוני 18, 2004 יש מקום יותר טוב לראות מטוסים נוחתין מבפיינל ??? אני חושב שאין עוד מקומות, אחרי הכל זה פיינל - נחיתות ... אם יש לך שם חברים אולי יכולים לסדר לך שתעלה למגדל שלום, שם זה צריך להיות מגניב ... אבל בעצם זה גם נחשב פיינל ...
Nevo Dar-Perl פורסם יוני 18, 2004 דיווח פורסם יוני 18, 2004 לא יודע מה איתכם אבל מהגשר שליד השדה רואים מצויין... אולי הראות באותו היום שהיית לא הייתה טובה.... אבל בעיקרון אחלה של מקום לראות נחיתות... אם לא אז סע לאור יהודה ותעמוד על אחד הגגות של אחד המבנים שם... יכול להיות טוב...
Itai Ganor פורסם יוני 18, 2004 דיווח פורסם יוני 18, 2004 יש מקום שאני נבו גילעד ורון גילנו שיוצאים מהכביש שמוביל לפיינל פונים שמאלה ויש בהמשך תראו חממות יש בצד ימין של זה מן גן ארועים כזה לא יודע מזה אפשר לחנות שם תעברו תכביש תמשיכו לחממות לכו על השביל עד הסוף ולכו ליד החממות שהיינו שם עם אפחד לא ראה אותנו וזה מקום טוב לראות נחיתות וגם המראה אבל בגלל שזה קצת נמוך לא רואים תמסלול אבל עדין רואים קרוב :wink:
e_dor פורסם יוני 18, 2004 דיווח פורסם יוני 18, 2004 עכשיו נזכרתי ! לא יודע אם זה המקום שאיתי דיבר עליו אבל לפני המון זמן הלכתי בצד השני של הכביש ליד בית כנסת, ליד הבניין של GOTTEX יש אחלה תצפית. עדיין המקום הרגיל ליד הבוטקה הכי טוב לדעתי..
e_dor פורסם יוני 18, 2004 דיווח פורסם יוני 18, 2004 את זה תגיד לשוטרים שהכי טוב זה שם ניסיתי, לא עובד (כמו כל ישראלי ממוצע: "איזה אנטישמים")