עבור לתוכן
delta152

בקשר לגישה החדשה ל30 בבן גוריון

Recommended Posts

פורסם

ראיתי פה שמדברים על גישה חדשה למסלול 30 בבן גוריון שאמור להחליף את הrnav הישן אמרו שבזן הקרוב יפרסמו מה קורה עם זה ואת הדפיות החדשות של זה ועם הבנתי נכון גם משהו להוסיף למטוסים את הגישה היתי רוצה לדעת מה קורה עם זה לא שמעית מזה הרבה זמן

יובל רז ifr

פורסם

הגישה נמצאת במציאות עדיין בניסויים, ולדעתי היה השבוע בג"צ או שעתיד להיות בימים הקרובים בנושא הרעש שזה גורם בישובי הסביבה, בפועל ממקורות ברשות מדובר בהליך שהוא כסת"ח של כל המחדלים שהתגלו ברשות בשנים האחרונות.

אין כרגע צפי מדוייק לכניסה שלו ולא פורסמו עדיין דפיות רשמיות

פורסם

אוקי אבל האם מישה יכול להביא לי אולי חומר בעיברית {רצוי אך גם באנגלית יתקבל בברכה !!!} בקשר לגישה איך היא נראת והבנתי שגם יש מערכת חדשה אני ידוע שהיה בפורום אך ערכתי חיפוש ולא הצלחתי למצו את זה או שאם אפשר משהו להוסיף למטוס רצוי 737 pmdg כדי שאנ יאוכל להתאמן על הגישה אופפלין ???

יובל רז

פורסם

כרגע אלעל משתמשת בגישה הזאת באופן בלעדי, בשביל אלעל זה מבצעי, בפועל זה בשלבי ניסוי. כך היה בזמנו גם עם הRNAV.

אנסה להשיג ולסרוק דפית, למרות שכל עובדי נתב"ג יוכלו לעשות את זה הרבה יותר מהר ממני.

פורסם

איתי תודה רבה על המאמצים שאלה, אמרת שאלעל משתמשת בו מאופן בלעדי אבל לא הבנתי הם משתמשים בה כיביכול בטיסות מסחריות אזרחיות או בישביל הניסוי ? עם כן אז למה שנעשה חוק בבן גוריון ברשת {עם זה אפשרי כמובן} שכל מי שטס עם חברת אלעל יוכל להשתמש בגישה החדשה ? הרי מה שאנחנו רוצים זה as real as it gets נכון ? ;-)

יובל רז ifr

פורסם
איתי תודה רבה על המאמצים שאלה, אמרת שאלעל משתמשת בו מאופן בלעדי אבל לא הבנתי הם משתמשים בה כיביכול בטיסות מסחריות אזרחיות או בישביל הניסוי ? עם כן אז למה שנעשה חוק בבן גוריון ברשת {עם זה אפשרי כמובן} שכל מי שטס עם חברת אלעל יוכל להשתמש בגישה החדשה ? הרי מה שאנחנו רוצים זה as real as it gets נכון ? ;-)

יובל רז ifr

לא חושב שיש אפשרות לתת רק למי שבאו"ק אל על להשתמש, אם כבר להכניס אותה אז לכולם.

פורסם

יובל רז ifr

לגבי הרשת - לא החלטה שלי. אני כן רואה בעייתיות בהפרדה כזאת. להחלטת סגל החטיבה.

אלעל משתמשת בגישה הזאת בטיסות מסחריות והיא היחידה שעושה כן. מבחינת נהלי נתב"ג כשדה בינ"ל, זוהי גישה שעוד לא בשימוש מבצעי אלא רק בשלבי ניסוי. מי שמבצע את ה"ניסויים" האלה היא חברת אלעל בטיסות מסחריות לכל דבר ועם נוסעים. יש?

פורסם
כן זאת אומרת אני עוד יומיים טס מפראג לארץ {וירטואלי} האם אני יורשה לעשות את הגישה ברשת ???

יובל רז ifr

אתה יכול לבקש, ואם אין מניעה אמיתית אני לא רואה סיבה שלא יאפשרו לך. אך כרגע זה בגדר חריג עד שצוות החטיבה יכניס את זה כנוהל קבוע.

פורסם
כן זאת אומרת אני עוד יומיים טס מפראג לארץ {וירטואלי} האם אני יורשה לעשות את הגישה ברשת ???

יובל רז ifr

רק מראה שחסר לך עמוד ידע במכשירים- כדי שתוכל לבצע את ההליך הזה אתה צריך שתיהיה לך הדמייה של המכשור על הקרקע במציאות זאת אנטנה שנמצאת על המסלולים ומשדרת על הסינרי זה צריך לבוא גם כן ועד שלא יהיה חומר מבצעי רשמי המפתחים באשר הם לא יכולים להכניס את זה לסינרי

מבחינת נהלים - החטיבה לא מכניסה מה שלא נכנס רשמית במציאות היופי שברגע שהדבר ייכנס לסינרי אז זה יהיה בבטא במקביל למה שעשו במציאות :mrgreen:

פורסם

אויק מצטער לא ידעתי שיש גם מכשור חדש שמעתי על זה אבל לא היתי בטוח בזה... ולא אלעד לא חסר לי ידע במכשירים פשוט היתה לי אי הבנה קורה :) . ובהזדמנות זו אפשר אולי את השם של המערכת או איזשהו אתר שמסביר עליה זה מענין :)

יובל רז ifr

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...