Zemer Itshak פורסם יוני 5, 2009 דיווח פורסם יוני 5, 2009 אוקי חברים,דבר ראשון שלום לכולם ושבת-שלום..!! אחרי שיחות אל תוך הלילה בין כמה אנשים שרוצים שינוי בפורום הזה החלטנו על משהו: החלטנו לפתוח סוג של קבוצה, שטסה כל יום שבת עם פיקוח. מה בתכנון: 1)תיאום מראש עם פקחים,בתקווה לשיתוף פעולה. 2)תנועה,חברים תתעוררו אנחנו עושים את זה בישביל החטיבה אנחנו רוצים כמה שיותר עומס בשמיים. 3)כולם עושים אותו מסלול,עדיפות CVFR(טסים פשוט מטוס אחרי מטוס,עם תיאום עם החלקה הנכונה). 4)את כל הטיסות אנחנו נשבץ במערכת השיבוץ באתר החטיבה. http://www.vatil.org.il/vatil/book/pnew-form.php?date=2009-06-05 אוקי שמעו קשה לי להיות רישמי כזה אז אני אדבר בתכל'ס,אנחנו רוצים לשנות את התנועה הדלה בשמיים. אז מה עושים? מארגנים קבוצה שטסים בימי שבת(ובתקווה לימי חול גם) בישביל הכיף ובישביל להשתחרר. איך זה הולך:מתאמים עם פקחים,טייסים,ומי שאחראי על מבנים וכאלה. תקשיבו חברים,אנחנו באמת רוצים שזה יהפוך למנהג וימשוך טייסים ופקחים.התכנון בעיקרון לטוס אחד אחרי השני באותו מסלול(CVFR). בישביל שהפרוייקט הזה ייצא לפועל אנחנו צריכים את עזרתכם אני מבקש מכל פקח שמוכן לקחת חלק(בהתחייבות שתיהיה תנועה)שיפרסם פה שהוא מוכן ואנחנו נתאם איתו, מטייסים שרוצים לטוס עם פיקוח ועם חברים ועם תנועה שיאשרו פה. לביינתים האנשים שלוקחים חלק: 1)זמר יצחק.* 2)שובל כהן.* 3)נוי פרחי.* 4)עומר חדס.* 6)בן בצלאל. 7)בר רודוי. ואנחנו מקווים לעוד.. ניתן לראות מי הששתבץ בקישור הזה: http://www.vatil.org.il/vatil/book/index.php?date=20090606#booking אנחנו שוב מבקשים מכולם מי שבא לרשום גם פה וגם להשתבץ! שעות מפגש TS IFS:19:00 מסלול טיסה: דפיות וסינרים לא לשכוח.. חברים שוב אני פונה אליכם תבואו,פקחים תבואו אנחנו רוצים להרים את הפרוייקט הזה..!! אז אני סיימתי להיום,מקווה שאנשים ייקחו את זה לתשומת-לבם ויבואו בתודה רבה.... הקבוצה שלא נקבע לה שם עדיין [=.
אורח פורסם יוני 7, 2009 דיווח פורסם יוני 7, 2009 זמר יוזמה מבורכת ובאמת כל הכבוד , אבל כמעט כל חבר'ה שמסיימים מחזור בIFS פותחים סוג של קבוצה, הקבוצה מחזיקה חודש בדר"כ ונופלת. אני מציע שכל אחד יתרכז בפיקוח וטיסה בעצמו מאשר לפתוח קבוצות ולהשקיכע את המאמץ בזה. חוץ מזה אם כל הטייסים יטוסו באותו נתיב לא יהיה גיוון D:. זאת דעתי, אם בכל מקרה אתם מעונינים להקים אז שיהיה לכם בהצלחה ואני אעזור במה שאוכל.
Baruch Spiegel פורסם יוני 7, 2009 דיווח פורסם יוני 7, 2009 מחזק את דברי אביב. וגם: רצוי מאוד להשתלב במסגרות שכבר קיימות - עדיף מאשר להמציא את הגלגל מחדש כל פעם. הארגון הויטואלי שתפור כמו כפפה ליד למי שסיים קורס ב IFS הוא עיט תעופה: http://www.ait-aviation.org בהצלחה!
Noy Farhi פורסם יוני 7, 2009 דיווח פורסם יוני 7, 2009 \ מחזק את דברי אביב. וגם: רצוי מאוד להשתלב במסגרות שכבר קיימות - עדיף מאשר להמציא את הגלגל מחדש כל פעם. הארגון הויטואלי שתפור כמו כפפה ליד למי שסיים קורס ב IFS הוא עיט תעופה: http://www.ait-aviation.org בהצלחה! ברוכי פה אנחנו לא מדברים אל חברה ורטועלית כמו AIT אנחנו לא מחייבים אף אחד לעשות את הנתיב אבל שפקח רואה שהולך להיות תנועה בשעה זו או זו הוא יעלה לפקח.
Baruch Spiegel פורסם יוני 7, 2009 דיווח פורסם יוני 7, 2009 \מחזק את דברי אביב. וגם: רצוי מאוד להשתלב במסגרות שכבר קיימות - עדיף מאשר להמציא את הגלגל מחדש כל פעם. הארגון הויטואלי שתפור כמו כפפה ליד למי שסיים קורס ב IFS הוא עיט תעופה: http://www.ait-aviation.org בהצלחה! ברוכי פה אנחנו לא מדברים אל חברה ורטועלית כמו AIT אנחנו לא מחייבים אף אחד לעשות את הנתיב אבל שפקח רואה שהולך להיות תנועה בשעה זו או זו הוא יעלה לפקח. לא ירדתי לפרטים. המשכתי את אותם דברים שאביב אמר. אני לא רוצה להראות כמי שמקלקל יוזמות. בעיקרון כל מי שרוצה להתחיל משהו חדש - תבוא עליו הברכה. אבל מצד שני לדעתי עדיף להשקיע בקיים מאשר להתפזר לעשרות התארגנויות חדשות שכל אחת בת מספר חברים ספורים ועם אורך חיים קצר.
Noy Farhi פורסם יוני 7, 2009 דיווח פורסם יוני 7, 2009 \מחזק את דברי אביב. וגם: רצוי מאוד להשתלב במסגרות שכבר קיימות - עדיף מאשר להמציא את הגלגל מחדש כל פעם. הארגון הויטואלי שתפור כמו כפפה ליד למי שסיים קורס ב IFS הוא עיט תעופה: http://www.ait-aviation.org בהצלחה! ברוכי פה אנחנו לא מדברים אל חברה ורטועלית כמו AIT אנחנו לא מחייבים אף אחד לעשות את הנתיב אבל שפקח רואה שהולך להיות תנועה בשעה זו או זו הוא יעלה לפקח. לא ירדתי לפרטים. המשכתי את אותם דברים שאביב אמר. אני לא רוצה להראות כמי שמקלקל יוזמות. בעיקרון כל מי שרוצה להתחיל משהו חדש - תבוא עליו הברכה. אבל מצד שני לדעתי עדיף להשקיע בקיים מאשר להתפזר לעשרות התארגנויות חדשות שכל אחת בת מספר חברים ספורים ועם אורך חיים קצר. ברוכי חלילה מקלקל יוזמות להפך אנחנו רוצים הערות וגם מקבלים אותם.
Alon Abelson פורסם יוני 7, 2009 דיווח פורסם יוני 7, 2009 מברך על היוזמה, כל חבר שיש לו רעיון שיכול לקדם הרי זה מבורך. תמשיכו ככה להשקיע ולרצות לקדם וכך החטיבה תמשיך להתפתח. כמובן שאני אקח חלק בפיקוח וגם בטיסה כאשר תצטרכו. ושוב כל הכבוד
Noy Farhi פורסם יוני 7, 2009 דיווח פורסם יוני 7, 2009 אני בפנים תרשום אותי גם! ליאור תקשיב אנחנו יום לפי טיסה נפרסם את התנתיב ואים אתה רוצה לטוס אתה צריך להגיב ביום הפרסום. אין כאן לרשום מי שבא ברוך הבא.
Izik Bakshi פורסם יוני 7, 2009 דיווח פורסם יוני 7, 2009 זמר ושאר החברים, היוזמה היא מבורכת ויפה ואני תמיד בעד שכל אחד יעשה מה שעושה לו טוב על הנשמה, בגלל זה אנחנו פה בתחביב. ההמלצה היחידה שלי היא לבדוק האם תוכלו לשלב זאת במסגרת TFW שקם בדיוק מאותם מניעים שלכם, סה"כ זה יכול לחסוך לכם זמן ולהגביר את התרומה. אם תראו שאתם מצליחים לשלב כוחות ביחד אז תפסנו שני ציפורים במכה אחת, ואם לא אז טיסה נעימה .
Zemer Itshak פורסם יוני 7, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 7, 2009 זמר ושאר החברים, היוזמה היא מבורכת ויפה ואני תמיד בעד שכל אחד יעשה מה שעושה לו טוב על הנשמה, בגלל זה אנחנו פה בתחביב.ההמלצה היחידה שלי היא לבדוק האם תוכלו לשלב זאת במסגרת TFW שקם בדיוק מאותם מניעים שלכם, סה"כ זה יכול לחסוך לכם זמן ולהגביר את התרומה. אם תראו שאתם מצליחים לשלב כוחות ביחד אז תפסנו שני ציפורים במכה אחת, ואם לא אז טיסה נעימה . תודה איציק וכל אלה שהגיבו... TFW?? עדיין לא ראיתי אותם רק שמעתי עליהם,מי אחראי שם מי מנהל שם איפה הם כיום??? בכל מקרה כמו שאמר נוי,אנחנו לא רוצים לחייב אף-אחד לטוס,פשוט מפרסמים נתיב בתיאום עם פקחים,מפרסמים פה ומי שבא מאשר הגעה ואז אנחנו מתארגנים בהתאם ומתדרכים ליפני טיסה איך זה ילך.. בכל מקרה אני אשמח אם תוכל להפנות אותי למישהו מ TFW שיסיבר לי מה הם בעצם עושים [=.. שבוע-טוב..!!
Noy Farhi פורסם יוני 7, 2009 דיווח פורסם יוני 7, 2009 זמר ושאר החברים, היוזמה היא מבורכת ויפה ואני תמיד בעד שכל אחד יעשה מה שעושה לו טוב על הנשמה, בגלל זה אנחנו פה בתחביב.ההמלצה היחידה שלי היא לבדוק האם תוכלו לשלב זאת במסגרת TFW שקם בדיוק מאותם מניעים שלכם, סה"כ זה יכול לחסוך לכם זמן ולהגביר את התרומה. אם תראו שאתם מצליחים לשלב כוחות ביחד אז תפסנו שני ציפורים במכה אחת, ואם לא אז טיסה נעימה . איציק אני חושב שזה יכול להיות רעיון מעולה אנחנו יכולים לשלב גם מבנה וגם CVFR רגיל . לפי דעתי צריך לדבר אם מנהלי TFW ולהריץ את העניין.
dodo4 פורסם יוני 7, 2009 דיווח פורסם יוני 7, 2009 אני מסכים עם נוי זה יכול להרים את tfw ולעזור ל vatil דור פרפל
4x-asm פורסם יוני 8, 2009 דיווח פורסם יוני 8, 2009 חברים שלום לפי מיטב ידיעתי יובל שטרק הוא אחד מהחברים בקבוצה של tfw מקווה שעזרתי לכם
Noy Farhi פורסם יוני 8, 2009 דיווח פורסם יוני 8, 2009 חברים שלום לפי מיטב ידיעתי יובל שטרק הוא אחד מהחברים בקבוצה של tfw מקווה שעזרתי לכם שלום שלומי נכון אנחנו יודעים אני אישית כבר דיברתי אם אלון עכשיו רק נשאר לדבר אם איציק ולהתחיל להריץ את זה. :wink: :wink:
Barak Zohar פורסם יוני 12, 2009 דיווח פורסם יוני 12, 2009 חברים שלום! לגבי כל הנושא המדובר, צוות TFW ישמח לקדם את הנושא ולקחת אותו לאן שרק אפשר. לגבי שאלות, תפעול וכל מה שמסביב ניתן ליצור קשר איתי במסנג'ר ונוכל להתחיל להזיז עניינים ולעשות את הטיסה הראשונה החל מהשבת הקרובה 20/6. כל הצעה תתקבל בברכה ותישקל בהתאם להגדרות ולנהלים ברשת. מחכה לפניות... להישמע!
Noy Farhi פורסם יוני 12, 2009 דיווח פורסם יוני 12, 2009 חברים שלום!לגבי כל הנושא המדובר, צוות TFW ישמח לקדם את הנושא ולקחת אותו לאן שרק אפשר. לגבי שאלות, תפעול וכל מה שמסביב ניתן ליצור קשר איתי במסנג'ר ונוכל להתחיל להזיז עניינים ולעשות את הטיסה הראשונה החל מהשבת הקרובה 20/6. כל הצעה תתקבל בברכה ותישקל בהתאם להגדרות ולנהלים ברשת. מחכה לפניות... להישמע! שלום ברק ביום שבת 20.6 אנחנו רוצים לעשות טיסה. בעניין TFW אנחנו נדבר איתך ואם אלון במהלך השבוע. ובאמת כדי להתחיל להזיז עניינים. תודה רבה ושבת שלום