Ben Bezalel פורסם יוני 7, 2009 דיווח פורסם יוני 7, 2009 שלום לכולם! בתאריך 13/06/2009 יום שבת ימריאו מטוסי טייסת 131 לטיסת ניווט משולבת,תחת אירגונם של אלון אבלסון,ברק זוהר ודני מנוסיס. מטרת הפריסה הינה הכשרת טייסי 131 לטיסות מבצעיות משולבות. למבצע מצורף תדריך אשר מפרט את יעדי ונתיבי הטיסה,לוחות הזמנים,סינרים ,דפיות,נהלי עבודה מול מרכז השליטה ומנהלות. תדריך מקדים יתקיים בשעה 18:30 בחדר התדריכים של טייסת 131 ב- TS. יש לאשר השתתפות במבצע עד יום רביעי ה- 10/06/2009 לטובת השתבצות בגיחה וקבלת תיק פקודת מבצע מורחק ל''חוצה גבולות'' כלי הטיס המשתתפים בגיחה הינם מטוסי ההרקולס של טייסת 131,כאשר בבסיסי הצפון ימתינו מסוקי סע''ר וכוחות חילוץ לטובת חציית קו. טווח הטיסה הינו 323 מייל,וזמן הטיסה המשוער (כולל חניות ביניים) הינו 1:42:30 במהירות שיוט של 250 קשרים כמה דברים לגבי האירוע: 1. מי שמעוניין לקחת חלק כצוות אויר באירוע שיצור קשר עם אלון אבלסון עד יום רביעי לטובת הרשמה לאירוע וקבלת זמנים לגיחה. 2. פקחים אשר רוצים לקחת חלק באירוע,צריכים,כרגיל להשתבץ במערכת שיבוצים הרגילה. 3. את כלי הטייס ניתן להוריד באתר של קפטן סים בכתובת הבאה http://www.captainsim.com/ מי שצריך עזרה בנושא שיפנה לברק זוהר. אלון אבלסון- alonabelson@hotmail.com ברק זוהר- barakzo@bezeqint.net לינק להורדת התדריך המלא של האירוע: http://www.mediafire.com/?d4tnomizwkz שבוע טוב. ושיהיה אירוע מוצלח ותודה לאלון, ברק ודני על הארגון!
Alon Abelson פורסם יוני 7, 2009 דיווח פורסם יוני 7, 2009 שלום חברים, כמו שאתם רואים מדובר על אירוע שהושקעו בו שעות של מחשבה וכמובן אישורים. הרעיון הוא לבצע טיסה משולבת על כלי טייס מדהים תוך ביצוע הגיחה כחלק משיירה. אני בטוח שלקראת האירוע יעלו כל יחידות הבקרה (בלבנון כבר שובצו שלושה פקחים שיתנו פיקוח לאורך כל הדרך) אז אנחנו מחכים לראות אתכם כל מי שצריך עזרה עם המטוס הדרכה וכו יודע לאן לפנות נתראה ביום שבת בתדריך בחדר התדריכים
Yuval Fishler פורסם יוני 7, 2009 דיווח פורסם יוני 7, 2009 ואו! :shock: התדריך מדהים! כל הכבוד האירגון וההשקעה!
Zemer Itshak פורסם יוני 7, 2009 דיווח פורסם יוני 7, 2009 ואווו!!!! הלוואי שהייתי יכול לבוא!!!!! ]= יש לי בעיה שאני לוחץ על המטוס(הרקולס/קרנף)הוא יוצא לי מהסימ', אם מישהו יודע הפיתרון שיעזור לי בבקשה!!!!!(ככה על הדרך..)
Etai Charit פורסם יוני 7, 2009 דיווח פורסם יוני 7, 2009 שלום, כפי שניתן לראות, מדובר ביוזמה יפה של אלון, ברק ודני. מי שלא רוצה לקנות בכסף את הקרנף של CS או לא מעוניין להתחיל ללמוד את המפלצת הזאת בכל כך מעט זמן, מוזמן כמובן להשתתף בקרנף החינמי שזמין באתר flightsim.com, או בכל המצאה אחרת. דגש האירוע הזה - טייסת התובלה והקרנפים. זו ההזדמנות לציין שאכן פנו אלי חברים מתוך מטרה לאשר את חיל האויר כגוף רשמי, מספר לא קטן של חבר'ה שרק רוצים לעזור ולתרום. דברים רבים נעשים מאחורי הקלעים, כבר כמה ימים של עשיה רצופה וקדחתנית ברמת יחידות השדה, לי לא נותר אלא לבקר את התהליך ולקדם את הארגון מול ואטסים העולמית. זה המקום לשבח נמרצות את החברים בסגל ח"א המתחדש. מספר יפה של חברי חטיבה שפשוט טוחנים, כותבים, משקיעים, ובסוף בא חריט הרשע ואומר להם שמה שהם עשו לא עובר אישור ודורש שיפור... המשיכו כך! אנו בדרך הנכונה. מתקדמים יחסית מהר ויפה. אירוע זה הוא מדגם קטן לפעילות שתורחב בהרבה, לאחר שהטייסות יתפסו צורה ויפתחו באופן רשמי, ממש בקרוב. לאחר האירוע יושקעו מירב המשאבים בבניין הטייסות עד לכדי מצב של פתיחתן לקהל הרחב - אחת אחרי השניה. לא אקח את הקרדיט מאלון, דני וברק שהיוזמה והעשיה היא בלעדית שלהם, בשיתוף מח' ארועים של החטיבה. רק אציין שזו בדיוק דוגמא לאנשים שמניעים את החיל קדימה. ישר כוח! עד אז - תיהנו כולם מהארוע.
chenkaz פורסם יוני 7, 2009 דיווח פורסם יוני 7, 2009 אני מאשר השתתפות (כל עוד זה אפשרי כמובן).. אני יודע לתפעל את ההרקולס של CS לX.. יש הבדל בינו לבין ה9? כי אני מעדיף לטוס על ה9
Barak Zohar פורסם יוני 7, 2009 דיווח פורסם יוני 7, 2009 חברים, כל מי שצריך עזרה והסברים לגבי המטוס, כל מה שקשור באיך אפשרי להתקין את המטוס נא לפנות אלי בכל זמן ונוכל להתקדם ולצרף כמה שיותר טייסים לאירוע... מסנג'ר barakzo@hotmail.co.il להישמע!
Izik Bakshi פורסם יוני 7, 2009 דיווח פורסם יוני 7, 2009 איזה אושר! אני שמח לראות שהעניין יצא לפעול בשיתוף פעולה יפה של כולם. תבלו!
dani-manusis פורסם יוני 7, 2009 דיווח פורסם יוני 7, 2009 הניווט הנו ניווט ברמה בינונית אך לא קשה. לכל מי שיש בעיה או שאלה לגבי הניווט, זמנים וביצוע פקרטי של הטיסה מוזמן ליצור איתי קשר. אשמח לעזור לכל אחד עם הניווט . MSN: Danimnusis@walla.com
mickey lip פורסם יוני 7, 2009 דיווח פורסם יוני 7, 2009 לא הבנתי. יש אישור לטיסות צבאיות או לא? :roll:
Zemer Itshak פורסם יוני 7, 2009 דיווח פורסם יוני 7, 2009 יש!!!!! בעזרתו של ברק עובד לי הקרנף! עכשיו נשאר לי רק ללמוד את זה ואת היסטוריה ליום שבת [= מישהו יכול ללמד אותי בסיסי בקרנף??
Barak Zohar פורסם יוני 7, 2009 דיווח פורסם יוני 7, 2009 לא הבנתי.יש אישור לטיסות צבאיות או לא? :roll: מיקי האירוע כביכול מוצג כצבאי רק לחברי הפורום נכון לעכשיו. בפועל האירוע עצמו יבוצע אזרחי לחלוטין עם אותות קריאה אזרחיים ונתיבים של CVFR לכל דבר. יחד עם זאת במהלך הטיסה לא יהיו מבנים ולא יהיה שום דבר שיצביע על טיסה צבאית כלשהיא. מקווה שהסברתי את הנושא גם לאלו ששאלו את עצמם את אותה השאלה. יום טוב לכולם וניפגש באירוע!
dani-manusis פורסם יוני 8, 2009 דיווח פורסם יוני 8, 2009 ירדן צודק. אכן יש סתירה בין שני הסעיפים הללו בעמוד 8. הטיסה בבקעה הנה טיסה מתואמת ע"פ תוואי השטח. הגובה המזערי הנו 100 מעפ"ש ומירבי הנו 500 מעפ"ש. כפי ששמת לב ישנו משפט שמדגיש את העניין: "בהתאם להכשרת צוות המטוס" העניין הוא שהניווט פתוח לכלל חברי החטיבה, ישנם גם טייסים חדשים אשר פחות מנוסים ועקיבת ציר על כביש 90 יהיה קצת קשה בגובה 100 מעפ"ש. בסופו של דבר אנחנו מעוניינים שכל מי שהמריא גם יגיע לבירות בסוף. תודה רבה על ההערה, היא תודגש בתדריך טיסה לפני המטס.
Idan Traub פורסם יוני 8, 2009 דיווח פורסם יוני 8, 2009 מאשר השתתפות . איזה כיף מסתבר שיום שבת יש לי בית ריק כל היום ככה שיש זמו ללמוד ולטוס גם להביא ציוד לבירות ליפני המבצע .
Ido Rahav פורסם יוני 8, 2009 דיווח פורסם יוני 8, 2009 אני מגיע!! נראה אחלה!!! יפה מאד על היוזמה אלון ברק ודני
Alon Abelson פורסם יוני 8, 2009 דיווח פורסם יוני 8, 2009 שלום לכולם, אני שמח לראות שיש ביקוש לאירוע. הרשימה מתמלאת בקצב מסחרר. אני רק מבקש מכל מי שרוצה לקחת חלק מהאירוע לשלוח למייל שלי שמופיע למעלה את הפרטים הבאים: 1. שם פרטי ומשפחה 2. אות קריאה אזרחי 4X לאחר שיבוץ תקבלו מייל חזרה ששובצתם לאירוע. הנושא חשוב כדי שאוכל לשבץ אתכם באירוע. שימו לב אין זה מספיק לפרסם בפורום שאתם באים!!!
uvdude פורסם יוני 8, 2009 דיווח פורסם יוני 8, 2009 קודם כל - יוזמה מבורכת ביותר, ביצוע מרשים של התדריך ע"י אלון, ברק ודני, כל הכבוד! דבר שני, לגבי אופי הטיסה. ברור שכל התדריך נעשה בצורה סמי-צבאית והטיסה הינה אזרחית לכל דבר. א-ב-ל, כדאי לוודא עם החברה הלבנוניים שהם מודעים לאופי הטיסה. יש לטיסה פן צבאי, למרות שבפועל אין סממנים כאלה ברשת מעבר לתדריך, וכדאי שהם יכירו את זה. יהיה מאוד לא נעים אם זה יתברר בדיעבד, ואם הדבר לא מתואם בצורה מלאה איתם.
Barak Zohar פורסם יוני 8, 2009 דיווח פורסם יוני 8, 2009 יובל החברה מלבנון מודעים לאופי האירוע ואפילו הם התנדבו לתת לנו פיקוח גישה ומגדל... הכל תקין חברים, הולך להיות אירוע מהסרטים!!!
Adam Waiser פורסם יוני 9, 2009 דיווח פורסם יוני 9, 2009 כל הכבוד על ההשקעה והתדריך אני מאד מקווה שאהיה בבית ואם כן כמובן שאגיע בתור 4X-ADM יישר כח
Izik Bakshi פורסם יוני 9, 2009 דיווח פורסם יוני 9, 2009 הסיבה שהתדריך כתוב באופן צבאי היא לתת לחברים לטעום מה יקרה כאשר יקום ארגון וירטואלי צבאי כמו ח"א, והכל במטרה לעודד חברים לעשייה משותפת בנושא. ברור שעד אז הכל יהיה אזרחי בפועל, הנושא גם מובהר בתדריך בצורה מאוד ברורה לדעתי (רק צריך לשבת ולקרוא).