talkaplan פורסם יוני 8, 2009 דיווח פורסם יוני 8, 2009 אחרי המון שנים שלא הייתי פה.., מי שזוכר אותי ומי שלא, אתמול התקנתי סופית את הסימ', יש לי את כל התוספים, מיק' אפילו עליתי לסיבוב עם פיקוח נהדר של מיקי ליפ, אשמח למצוא פרטנרים לטיסות ראיה בארץ בשעות הערב [= kaplantal@hotmail.com כיף לחזור (: וההפתעה! D: טיסה שעשיתי בשבת ספורטיבית מעט (מציאותי): תודה.
חן מ פורסם יוני 8, 2009 דיווח פורסם יוני 8, 2009 נדיר ביותר הטיסה המציאותית מי הטייס דרך אגב? וטסתם באיזור אשדוד-אשקלון כזה?כי הצלחתי לזהות דיונות,אני לא בטוח אם הן הדיונות של החוף באשדוד
talkaplan פורסם יוני 8, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 8, 2009 טייס מפקד זאב קפלן, זה באזור השרון, המראנו מראשון לציון עשינו סיבוב נחמד לתנובות, קצת אזור וינגייט וחזרה לראשון, התחלתי לצלם רק מאזור תנובות.. קצת ליד וינגייט וזהו..
talkaplan פורסם יוני 8, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 8, 2009 מעולה [=, אתמול בשעות הערב המריאו קבוצה של טייסים מחיפה כה 5-6 חבר'ה, ראיתי שהם עשו טיסת מבנה ראיה, אני ישמח להצטרף לחבר'ה האלה [= לטיסות.
talkaplan פורסם יוני 8, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 8, 2009 גובה חלקאי 500-800 רגל.., מעל החוף הגענו לגבהים שנמדדים ביחידות :roll:
talkaplan פורסם יוני 8, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 8, 2009 המטוס הוא 2 מקומות..., ואני לא יכול להטיס אף אחד בנתיים אבל אשמח להטיס אותך בסימולטור
talkaplan פורסם יוני 8, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 8, 2009 או בקיצור.....טוס לי מהעיניים ! :oops: לכלכת!