×�פיק פורסם יוני 19, 2004 דיווח פורסם יוני 19, 2004 אתה תתחיל בגיל 17, מהר מאוד תצטרך להפסיק וזה אחרי שאני מניח שלא הספקת מי יודע מה כי אחרי הכל יש גם כמה בגרויות לעשות וזהו אתה עוזב את זה בצד ל3 שנים או אולי יותר. לך תדע אם אחרי שתשתחרר עדיין תרצה את זה, לא שאני אומר שלא יהיה אכפת לך מטיסה אבל אולי אתה תחשוב שחבל שהוצאת את ה10,000 שקל האלה כשעכשיו כל כך בא לך טיול בחול או אתה צריך תכסף לאוניברסיטה או אני לא יודע מה . צודק לא יודע אם שמת דגש על הנתונים כאן, אבל לאחר סקר שוק(פחות או יותר) שערכתי, המחירים לקורס טיס אזרחי בסיסי (תנאי ראייה) זזים בן 40אלף שקל ל 50 אלף שקל. שווה לחכות עד אחרי הצבא (לאלה בינינו שלא יצליחו להיות טייסים בצה"ל) ולמצוא עבודה קבועה, לגור קרוב למועדון, וללמוד. תודה.
OmriSoudry פורסם יוני 19, 2004 דיווח פורסם יוני 19, 2004 אני חושב שלעשות את זה בבית ספר הישראלי בוושינגטון + שהיה בארה"ב + הסבה וכל השאר יעלה לך פחות או יותר אותו דבר (אולי פחות אפילו) ותעשה את זה בחודש במקום בשנה שלמה...
Eliran-VFS1 פורסם יוני 19, 2004 דיווח פורסם יוני 19, 2004 אורן ההסבר שלך לאפשרות להיות טייס באלעל הרגה אותי מצחוק....
Itay Zecharia פורסם יוני 19, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 19, 2004 לא בטוח אורן... אני לא בטוח ב-100% לגבי הצבא, אם אני אשרת בכלל, ואיפה. יש לי התלבטויות גדולות. כיום עדיף ללמוד למען העתיד ולדחות/להשתמט מהצבא עד כמה שאפשר. לכן הצבא לא יהיה מכשול.
e_dor פורסם יוני 19, 2004 דיווח פורסם יוני 19, 2004 לא בטוח אורן...אני לא בטוח ב-100% לגבי הצבא, אם אני אשרת בכלל, ואיפה. יש לי התלבטויות גדולות. כיום עדיף ללמוד למען העתיד ולדחות/להשתמט מהצבא עד כמה שאפשר. לכן הצבא לא יהיה מכשול. להשתמט ? לא להאמין על אנשים ....
Shayt פורסם יוני 19, 2004 דיווח פורסם יוני 19, 2004 לא בטוח אורן...אני לא בטוח ב-100% לגבי הצבא, אם אני אשרת בכלל, ואיפה. יש לי התלבטויות גדולות. כיום עדיף ללמוד למען העתיד ולדחות/להשתמט מהצבא עד כמה שאפשר. לכן הצבא לא יהיה מכשול. עם כל הכבוד שהיה לי אליך (מהפורום). כלום לא נשאר ילד מפונק.. שי
Eliran-VFS1 פורסם יוני 19, 2004 דיווח פורסם יוני 19, 2004 לא בטוח אורן...אני לא בטוח ב-100% לגבי הצבא, אם אני אשרת בכלל, ואיפה. יש לי התלבטויות גדולות. כיום עדיף ללמוד למען העתיד ולדחות/להשתמט מהצבא עד כמה שאפשר. לכן הצבא לא יהיה מכשול. עם כל הכבוד שהיה לי אליך (מהפורום). כלום לא נשאר ילד מפונק.. שי שי רק אחרי 3 שנים בצבא הוא יבין שאת חוקי המדינה אי אפשר לכופף.
Izik Bakshi פורסם יוני 19, 2004 דיווח פורסם יוני 19, 2004 חברים יקרים חגרתם שוב מהנושא. סך הכל נשאל על כמה, איך ואיפה ניתן להוציא רשיון טייס ותראו לאן זה הגיע, מעכשיו כל מי שרוצה להגיב להודעה אז בבקשה לעשות זאת בהקשר לנושא הפתיחה שלה :!:
Shayt פורסם יוני 19, 2004 דיווח פורסם יוני 19, 2004 לא בטוח אורן...אני לא בטוח ב-100% לגבי הצבא, אם אני אשרת בכלל, ואיפה. יש לי התלבטויות גדולות. כיום עדיף ללמוד למען העתיד ולדחות/להשתמט מהצבא עד כמה שאפשר. לכן הצבא לא יהיה מכשול. עם כל הכבוד שהיה לי אליך (מהפורום). כלום לא נשאר ילד מפונק.. שי שי רק אחרי 3 שנים בצבא הוא יבין שאת חוקי המדינה אי אפשר לכופף. הענין הוא לא בלכופף את החוקים (מי שרוצה ומספיק חסר בושה יכול לעשות את זה). מה שמעציב אותי זו האנוכיות והפינוק שמוקרנים ממנו. החל מניסוח ההודעה הראשונה וכלה בתגובתו. באמת, חבל... שי
Shayt פורסם יוני 19, 2004 דיווח פורסם יוני 19, 2004 חברים יקריםחגרתם שוב מהנושא. סך הכל נשאל על כמה, איך ואיפה ניתן להוציא רשיון טייס ותראו לאן זה הגיע, מעכשיו כל מי שרוצה להגיב להודעה אז בבקשה לעשות זאת בהקשר לנושא הפתיחה שלה :!: איציק, הכוונה היא לא לפתוח כאן שירשור עויין. נכון שהילד התחיל בשאלה תמימה שגם זכתה לתגובות ענייניות (וגם אני בתור מתלמד טייס התכוונתי לענות). פשוט בתגובתו האחרונה הוא העלה משהו שאני, עם כל כבוד לקודי ההתנהגות בפורום, לא יכולתי להבליג לו. כל זמן שהדיון מתנהל בשפה מכובדת ובוגרת, אני לא מוצא בו פסול. היו פה דיוני Off-Topic לא מעטים ולטובת כל צעירי הקהילה שלנו, ויש כאן לא מעט, אני חושב שהדיון הזה חשוב. בברכה, שי
E.Z פורסם יוני 19, 2004 דיווח פורסם יוני 19, 2004 חברים יקריםחגרתם שוב מהנושא. סך הכל נשאל על כמה, איך ואיפה ניתן להוציא רשיון טייס ותראו לאן זה הגיע, מעכשיו כל מי שרוצה להגיב להודעה אז בבקשה לעשות זאת בהקשר לנושא הפתיחה שלה :!: איציק, הכוונה היא לא לפתוח כאן שירשור עויין. נכון שהילד התחיל בשאלה תמימה שגם זכתה לתגובות ענייניות (וגם אני בתור מתלמד טייס התכוונתי לענות). פשוט בתגובתו האחרונה הוא העלה משהו שאני, עם כל כבוד לקודי ההתנהגות בפורום, לא יכולתי להבליג לו. כל זמן שהדיון מתנהל בשפה מכובדת ובוגרת, אני לא מוצא בו פסול. היו פה דיוני Off-Topic לא מעטים ולטובת כל צעירי הקהילה שלנו, ויש כאן לא מעט, אני חושב שהדיון הזה חשוב. בברכה, שי מסכים עם כל מילה לגבי איתי ומה שהוא אמר.. אכן אכזבה קשה אכן הדור הולך ופוחת.. בכל מקרה חברת תעופה שמכבדת אותה לא תפקיד 747 בידי טייס שהשתמט מצה"ל ובטח שלא על 21.. גועל נפש פשוט..
Izik Bakshi פורסם יוני 19, 2004 דיווח פורסם יוני 19, 2004 שי שלום בהיותי חייל בצה"ל ושוחר בעבר הנני מבין ומרגיש את אותה תחושה שלך ותומך באותה דעה, ואני מקווה שהמסר שרצית להעביר עבר....אבל עדיין אני מעוניין לסיים את הדיון כי מי יודע לאן זה יגיע...
Itay Zecharia פורסם יוני 19, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 19, 2004 אני לא אגיב לך. אתה לא שווה את זה שארד לרמה שלך.