Shadi Abo Ahmad פורסם יוני 18, 2004 דיווח פורסם יוני 18, 2004 כל מי שמשתמש בתמונות בחתימה או סמלון שלו בפורום, מתבקש למלא אחרי הנחיות אלה: 1. מותר להשתמש בתמונה אחת בלבד בתוך החתימה שלכם. 2. גודל תמונה זאת לא יעלה על רוחב של 250 פיקסל וגובה של פיקסל. 3. תמונת הסמלון (AVATAR) תהיה מקסימום 100*100 פיקסלים. הנחיות אלה נקבעו כדי להבטיח מראה מקצועי ונוח לקריאה לפורום החטיבה. התמונות של ישראל איירליינס יעודכנו בקרוב על ידי החברה.
Shadi Abo Ahmad פורסם יוני 22, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 22, 2004 אני מזכיר לכולם את הנושא הזה! הרבה משתמשים עוד לא סידרו את החתימות שלהם. אתם מתבקשים למלא אחרי ההנחיות הנ"ל.
Shadi Abo Ahmad פורסם יולי 2, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 2, 2004 שוב שלום לכולם, ברצוני להודיע כי החל מיום ראשון (4 יולי) אני מתחיל באכיפת ההנחיות שפורסמו למעלה בנוגע לשימוש נכון בתמונות החתימות שלכם. כל חבר פורום שלא יספיק לסדר את זה במהלך סוף השבוע יגלה כי התמונות הוסרו מתוך החתימה. לפרטים ושאלות יש לפנות אלי באופן פרטי.
Eliran-VFS1 פורסם יולי 2, 2004 דיווח פורסם יולי 2, 2004 שאדי... אני לא יודע איך בדיוק אפשר למדוד פיקסלים (אין לי פוטושופ) אז יש לי שאלה. חתימה בגודל של החתימה של IAL זה גודל חוקי ?
Omer k פורסם יולי 2, 2004 דיווח פורסם יולי 2, 2004 אלירן לחץ מקש ימני על התמונה מאפינים ותראה את הגודל למשל בתמונה שבחתימה שלך הגודל הוא 42 פיקסלים והרוחב הוא: 257 פיקסלים