Elad Zeierman פורסם יוני 17, 2009 דיווח פורסם יוני 17, 2009 http://simflight.com/2009/06/17/ms-rumo ... ing-again/
Avi - 4X-KDF פורסם יוני 17, 2009 דיווח פורסם יוני 17, 2009 במילה אחת:הלוואי! הלוואי?! כי מה?! סימולטור יקר, צורך משאבי מערכת סתם, ומפוצץ בבאגים, ונועד למשתמש הממוצא, לא לנו! זאת אומרת שהוא לא כולל התאמות מובנות של מערכות מתקדמות כמו FMC, המפתחים צריכים לעשות מניפולציות כדי למדל דברים כאלה, וזה אומר פתיחת דלת לתקלות וסירבולי תוכנה שמביאות לירידות בפריימים. התוספים של PMDG לא אוכלים פריימים רק בגלל הגרפיקה, גם בגלל כל הסירבולים התכניים שמתבצעים בעט הפעלתם. מייקרוסופט גם לא מתחשבת בנו, עובדה שבשביל להתחבר לרשת וואטסים צריך לפתח תוכנה חיצונית וזה אומר לגזול עוד משאבי מערכת ופתיחת דלת לעוד בעיות בעת ההתחברות. ויש עוד הרבה.... מייקרוסופט גם לא כל כך מקשיבה ללקוחות שלה ובטח לא למשתמשי וואטסים. סוף סוף בה גוף מאיתנו, חברת AEROSOFT ומבקשת מאיתנו להציע הצעות בשביל סימולטור נורמאלי למען השם ובמחיר סביר לפי מה שהם כתבו. אני לא יתחיל לחפור, אני רק יגיד שהם שואפים להרבה יותר ממה שמייקרוסופט שואפת לפי מה שכתבו. אולי המשך הפיתוח של מייקרוסופט ידכא את הפיתוח של AEROSOFT ואולי להפך. בכל מקרה אני לא רואה סיבה לשמוח לגבי המשך הפיתוח שלהם, גם ככה יקח עוד זמן להסתגל ל-X ואני חושב שנסתדר יפה מאוד עוד כמה שנים טובות עד ש-AEROSOFT יוציאו סימולטור אם כן. אולי זה סתם שיאור מוטעה, ואולי הם שינו את הכיוון שלהם, אבל כרגע אני חושב שסימולטור חדש מבית מייקרוסופט = כאב ראש חדש.
guy13 פורסם יוני 17, 2009 דיווח פורסם יוני 17, 2009 במילה אחת:הלוואי! הלוואי?! כי מה?! סימולטור יקר, צורך משאבי מערכת סתם, ומפוצץ בבאגים, ונועד למשתמש הממוצא, לא לנו! זאת אומרת שהוא לא כולל התאמות מובנות של מערכות מתקדמות כמו FMC, המפתחים צריכים לעשות מניפולציות כדי למדל דברים כאלה, וזה אומר פתיחת דלת לתקלות וסירבולי תוכנה שמביאות לירידות בפריימים. התוספים של PMDG לא אוכלים פריימים רק בגלל הגרפיקה, גם בגלל כל הסירבולים התכניים שמתבצעים בעט הפעלתם. מייקרוסופט גם לא מתחשבת בנו, עובדה שבשביל להתחבר לרשת וואטסים צריך לפתח תוכנה חיצונית וזה אומר לגזול עוד משאבי מערכת ופתיחת דלת לעוד בעיות בעת ההתחברות. ויש עוד הרבה.... מייקרוסופט גם לא כל כך מקשיבה ללקוחות שלה ובטח לא למשתמשי וואטסים. סוף סוף בה גוף מאיתנו, חברת AEROSOFT ומבקשת מאיתנו להציע הצעות בשביל סימולטור נורמאלי למען השם ובמחיר סביר לפי מה שהם כתבו. אני לא יתחיל לחפור, אני רק יגיד שהם שואפים להרבה יותר ממה שמייקרוסופט שואפת לפי מה שכתבו. אולי המשך הפיתוח של מייקרוסופט ידכא את הפיתוח של AEROSOFT ואולי להפך. בכל מקרה אני לא רואה סיבה לשמוח לגבי המשך הפיתוח שלהם, גם ככה יקח עוד זמן להסתגל ל-X ואני חושב שנסתדר יפה מאוד עוד כמה שנים טובות עד ש-AEROSOFT יוציאו סימולטור אם כן. אולי זה סתם שיאור מוטעה, ואולי הם שינו את הכיוון שלהם, אבל כרגע אני חושב שסימולטור חדש מבית מייקרוסופט = כאב ראש חדש. בתכל'ס אם זה נכון לגבי PMDG שכתבת אז אתה צודק.
fokker פורסם יוני 17, 2009 דיווח פורסם יוני 17, 2009 במילה אחת:הלוואי! הלוואי?! כי מה?! סימולטור יקר, צורך משאבי מערכת סתם, ומפוצץ בבאגים, ונועד למשתמש הממוצא, לא לנו! זאת אומרת שהוא לא כולל התאמות מובנות של מערכות מתקדמות כמו FMC, המפתחים צריכים לעשות מניפולציות כדי למדל דברים כאלה, וזה אומר פתיחת דלת לתקלות וסירבולי תוכנה שמביאות לירידות בפריימים. התוספים של PMDG לא אוכלים פריימים רק בגלל הגרפיקה, גם בגלל כל הסירבולים התכניים שמתבצעים בעט הפעלתם. מייקרוסופט גם לא מתחשבת בנו, עובדה שבשביל להתחבר לרשת וואטסים צריך לפתח תוכנה חיצונית וזה אומר לגזול עוד משאבי מערכת ופתיחת דלת לעוד בעיות בעת ההתחברות. ויש עוד הרבה.... מייקרוסופט גם לא כל כך מקשיבה ללקוחות שלה ובטח לא למשתמשי וואטסים. סוף סוף בה גוף מאיתנו, חברת AEROSOFT ומבקשת מאיתנו להציע הצעות בשביל סימולטור נורמאלי למען השם ובמחיר סביר לפי מה שהם כתבו. אני לא יתחיל לחפור, אני רק יגיד שהם שואפים להרבה יותר ממה שמייקרוסופט שואפת לפי מה שכתבו. אולי המשך הפיתוח של מייקרוסופט ידכא את הפיתוח של AEROSOFT ואולי להפך. בכל מקרה אני לא רואה סיבה לשמוח לגבי המשך הפיתוח שלהם, גם ככה יקח עוד זמן להסתגל ל-X ואני חושב שנסתדר יפה מאוד עוד כמה שנים טובות עד ש-AEROSOFT יוציאו סימולטור אם כן. אולי זה סתם שיאור מוטעה, ואולי הם שינו את הכיוון שלהם, אבל כרגע אני חושב שסימולטור חדש מבית מייקרוסופט = כאב ראש חדש. בתכל'ס אם זה נכון לגבי PMDG שכתבת אז אתה צודק. הוא התכוון שבגלל שמיקרוסופט לא מממדלת את המטוסים שלה, אז יש צורך בחברות שייצרו מטוסים עם מידול מקצועי (כמו Pmdg), ויתאימו אותם לסימולטור, דבר היוצר בעיות (כמו שניתן לראות שהבעייה העיקרי ב Pmdg היא הפריימים, וזה לא רק נובע מגרפיקה, אלא גם מחוסר התאמה מושלמת לסימ'. חשוב להדגיש שPmdg זאת דוגמא אחת מדוגמאות רבות).
Yarin_l10 פורסם יוני 17, 2009 דיווח פורסם יוני 17, 2009 תשמע אבי,אתה צודק בחלק מדבריך. כמובן שאשמת מייקרוסופט שצריך חברות אחרות לפיתוח מטוסים נורמלים לסימ'. אבל תשמע,יש לזה יתרונות וחסרונות כמו כל דבר. צוות PMDG מתפרנס מזה בדיוק כמו שמיקרוסופט מתפרנסת.ולכן אני מאמין שצוותי החבות האלה ינסו לבצע מו"מ עם מייקרוסופט לגבי מידול מטוסים מקצועיים שיהוו תחליף חינמי למטוסים בתשלום. לעומת זאת - אם מייקרוסופט תבנה ביחד עם הסימ' מטוסים מקצועיים,עם כל המערכות הנדרשות לטיסה (מידול כמה שיותר ריאליסטי), מבחינתנו כטייסים וירטואלים שרוצים כמה שיותר ריאלסטיות זה יהיה הסימ' המושלם,וגם בשביל מייקרוסופט זה יהיה יותר טוב,אבל אז חברות כמו PMDG ו-LVLD פשוט יפשטו רגל,למה? כי לא יהיה להן מה לייצר. כי אני מאמין שאם מייקרוסופט יבנו מטוסים מקצועיים הם יהיו יותר טובים בהרבה ממטוסים בתשלום כמו PMDG ו-LVLD מפני שלמייקרוסופט יש יותר כוח אדם,יותר אמצעים,יותר קשרים והדבר הקובע - יותר כסף. אם מייקרוסופט חוזרת לעניינים עם מידולים ריאלסטים בהתאם לדעת הקהל,אני מאמין שילך לה ובגדול (רק אחרי ש-FSX יחשב כישן..)
fokker פורסם יוני 17, 2009 דיווח פורסם יוני 17, 2009 תשמע אבי,אתה צודק בחלק מדבריך.כמובן שאשמת מייקרוסופט שצריך חברות אחרות לפיתוח מטוסים נורמלים לסימ'. אבל תשמע,יש לזה יתרונות וחסרונות כמו כל דבר. צוות PMDG מתפרנס מזה בדיוק כמו שמיקרוסופט מתפרנסת.ולכן אני מאמין שצוותי החבות האלה ינסו לבצע מו"מ עם מייקרוסופט לגבי מידול מטוסים מקצועיים שיהוו תחליף חינמי למטוסים בתשלום. לעומת זאת - אם מייקרוסופט תבנה ביחד עם הסימ' מטוסים מקצועיים,עם כל המערכות הנדרשות לטיסה (מידול כמה שיותר ריאליסטי), מבחינתנו כטייסים וירטואלים שרוצים כמה שיותר ריאלסטיות זה יהיה הסימ' המושלם,וגם בשביל מייקרוסופט זה יהיה יותר טוב,אבל אז חברות כמו PMDG ו-LVLD פשוט יפשטו רגל,למה? כי לא יהיה להן מה לייצר. כי אני מאמין שאם מייקרוסופט יבנו מטוסים מקצועיים הם יהיו יותר טובים בהרבה ממטוסים בתשלום כמו PMDG ו-LVLD מפני שלמייקרוסופט יש יותר כוח אדם,יותר אמצעים,יותר קשרים והדבר הקובע - יותר כסף. אם מייקרוסופט חוזרת לעניינים עם מידולים ריאלסטים בהתאם לדעת הקהל,אני מאמין שילך לה ובגדול (רק אחרי ש-FSX יחשב כישן..) אני לא כול כך חושב שמיקרוסופט לא ממדלת את הסימולטור בגלל דאגה לlds או pmdg וכו'. לדעתי המטרה של מיקרוסופט הוא ליצור סימולטור/משחק (תלוי מי מסתכל) לכול סוגי המשתמשים, הכוונה היא שהם רוצים למכור כמה שיותר. יש עוד המון אנשים בעולם שטסים ב FS9/FSX בכלל לא מקצועי וסתם לכיף בתור משחק, כמו כול משחק מחשב אחר. ליצור סימולטור 100% ריאלסיטי ומקצועי, יעניין קבוצה קטנה (אנשים כמונו) שלא מתפשרים על ריאליזם דבר שיוביל לירידה במכירות. לכן מגיעה חברה כמו aerosoft, שמבינה את קהל היעד שלה, ומוכנה ליצור סימולטור שייענה על הצרכים של משתמשי סימולטור מקצועיים שרוצים סימולטור 100% ריאלסיטי וממודל.
David Bendavid פורסם יוני 17, 2009 דיווח פורסם יוני 17, 2009 לדעתי גם AEROSOFT לדעתי לא תכלול מטוסים ריאליסטיים כ"כ בסימולטור שלה באם יבנה, כיוון שזה פשוט לא משתלם - לא להם ולא לנו. אם יעשו את זה, תחשבו שהוא יגבו כסף על כל מטוס במחיר הסימולטור, זה יצא מחיר מטורף, ואם לא, אז זה לא משתלם להם לשבת לעבוד על זה.
fokker פורסם יוני 17, 2009 דיווח פורסם יוני 17, 2009 לדעתי גם AEROSOFT לדעתי לא תכלול מטוסים ריאליסטיים כ"כ בסימולטור שלה באם יבנה, כיוון שזה פשוט לא משתלם - לא להם ולא לנו.אם יעשו את זה, תחשבו שהוא יגבו כסף על כל מטוס במחיר הסימולטור, זה יצא מחיר מטורף, ואם לא, אז זה לא משתלם להם לשבת לעבוד על זה. הסימולטור שלהם יכול לכלול כמה מטוסים מקצועיים בודדים ... ולגבי הסינרים, זוהי המומחיות שלהם. הם יבנו סינרים לכול השדות המפורסמים בעולם (כמובן שלא כול חור :!: ) לגבי המחיר: אפילו אם הם יגבו 700 ש"ח, זהו מחיר סביר לתמורה שאתה מקבל. כמה עולה היום FSX? 260 ש"ח? ומה אתה מקבל בו בהשוואה למה שתוכל לקבל בAerosoft. (כיום אתה משלם גם על FSX וגם אתה צריך להוסיף כסף לסינרים ומטוסים מקצועיים.) הסימולטור של aerosoft (אם אכן ייצא) לא יהיה במטרה להוות "משחק" לכול קהל המשתמשים, אלא ייענה על צורכיהם של חובבי סימולטורים מקצועיים. בעצם הוא יהיה מין תוכנה מקצועית..
אורח פורסם יוני 17, 2009 דיווח פורסם יוני 17, 2009 למיקרוסופט יכול להיות גם אינטרס לשלם לקבוצות כמו PMDG וLDS לפיתוח מטוסים שיכללו בסימולטור בדיפולט. אם אני לא טועה הF18 באקסלרישן הוא של קפטיין סים.
mickey lip פורסם יוני 18, 2009 דיווח פורסם יוני 18, 2009 ואני שואל....איפה הייתם היום בלי הסים של מייקרוסופט? החברה היחידה שלקחה על עצמה ברצינות לפתח מוצר כזה ( אז מה אם זה בשביל למכור? אף אחד לא עובד בחינם).
ha5mvo פורסם יוני 18, 2009 דיווח פורסם יוני 18, 2009 זאת אומרת שהוא לא כולל התאמות מובנות של מערכות מתקדמות כמו FMC Can you elaborate? which token variables would you like to see? where did it hinder you in your development? סוף סוף בה גוף מאיתנו, חברת AEROSOFT ומבקשת מאיתנו להציע הצעות בשביל סימולטור נורמאלי למען השם ובמחיר סביר לפי מה שהם כתבו. I wish them well, but I'm not holding my breath. Their projects so far do not even come near developing full scale sim from scratch אבל כרגע אני חושב שסימולטור חדש מבית מייקרוסופט = כאב ראש חדש There will be none in the foreseeable future, but if there was, I don't really understand why it's anything but good news. FSX is indeed a big gaffe, but I couldn't agree more with that: ואני שואל....איפה הייתם היום בלי הסים של מייקרוסופט?
David Rosenfeld פורסם יוני 18, 2009 דיווח פורסם יוני 18, 2009 מיקי ליפ כותב ואני שואל....איפה הייתם היום בלי הסים של מייקרוסופט? החברה היחידה שלקחה על עצמה ברצינות לפתח מוצר כזה ( אז מה אם זה בשביל למכור? אף אחד לא עובד בחינם). כל מילה בסלע הסימולטור של מיקרוסופט הוא פלטפורמה בסיסית עם כל היתרונות והחסרונות. ואני ממשיך את מיקי.. איפה היינו כולנו כל המפתחים החובבים כמו מקס עם המטוסים הנפלאים שלו, ISD החברה שפיתחו סינרים לאיטליה, OPENSKY ועוד אלפי מפתחים חינמים ,וכמובן משלנו עידו וקרבל ואנוכי. כמו כן איפה היו כל אותן עשרות חברות שהתפרנסו סביב הסימולטור וכמובן AEROSOFT עם ההודעה הבומבסטית שכרגע "בדיבורים" עם מפתחים. איני יודע כמה מיכם יודעים מזה להרים סינרי "רגיל" החל מהשגת חומר על איך נראה המקום ועד רגע השיחרור. כנ"ל לגבי מטוסים. דבר אחד ידוע לי באופן אישי לגבי AEROSOFT זו חנות בקונסיגנציה! אולי בעבר הרחוק הם פרצו עם סינרים ומוצרים שונים וכך התבססו ובנו שם כיום זו חנות! מפתחי סינרי למינהם ומוצרים נילווים שונים לסימולטור מציעים להם את המוצרים ו..AEROSOFT גוזרת עמלה ניכבדת תמורת ההפצה והפירסום הם אינם משקיעים ביצירת המוצר יורו או דולר שחוק אחד "ירצו יקנו..." לדעתי כך גם לגבי ההצהרה האחרונה שהם שיחררו הם "הרימו להנחתה" למפתחים שונים ומחכים לתגובה מאותם יוצרים. וחלק מהתגובה לא איחר להגיע כאילו Mathijs Kok -AEROSOFT עלה בעצמו על תכונות שחסרות בFSX כמו התקרחות, ותכונות של ההרייר... כך שלדעתי עוד חזון למועד ועדיף עם כבר שמיקוסופט יתעשתו יחזרו לפתח שמיגרסה לגירסה מישתפרת ואינם מתחילים מ=00 דוד רוזנפלד