Daniel Bindman פורסם יוני 21, 2009 דיווח פורסם יוני 21, 2009 המראה מפרנקפורט, עברנו ללאנגן ראדר ותראו מה הפקח הרשה לעצמו לעשות. קיצור, נשארנו בלי פיקוח וכל הטייסים כעסו בצ'אט עד שמישהו קם ואמר לו: "Hang up or logout" והפקח התנתק.
תומר עינבר פורסם יוני 21, 2009 דיווח פורסם יוני 21, 2009 לא יאמן! אין להם פשוט בושה! נכון שזה עולם חופשי עם כמה חוקים אבל ככה להרוס ריאליזם? איפה המקצועיות?
אורח פורסם יוני 21, 2009 דיווח פורסם יוני 21, 2009 לא יאמן! אין להם פשוט בושה!נכון שזה עולם חופשי עם כמה חוקים אבל ככה להרוס ריאליזם? איפה המקצועיות? יש מקרים שפשוט אי אפשר.. קרה לי מקרה דומה בבחינה(תאוריה) על מגדל, בגלל שנצר מבין (בניגוד לכמה פה :x ) אז אושרתי לדבר בטלפון והבחינה התעקבה
Etai Charit פורסם יוני 21, 2009 דיווח פורסם יוני 21, 2009 לא צריך להגזים בתגובות. 1. אכן כשל מקצועי, אך וירטואלי. לא קרה כלום, וגם אם קרה - זה רק סימולטור. 2. מסכים עם האמרה: נתק או התנתק. 3. העולם האמיתי קצת יותר חשוב מהוירטואלי לטעמי, אם מחפשים אותי בזמן פעילות אונליין אני לא מהסס לענות. בטח לא הייתי נפרד מבת הזוג שלי בגלל שיש לי כמה מטוסים במרחב כרגע. 4. חבל שלא התנתק זמנית לכמה דקות וחזר לרשת לאחר סיום השיחה. עם זאת, לא רואה שום צורך בהודעות כאלה נלהמות בפורום. באמת באמת לא קרה כלום, קצת פרופורציה. 5. פרסומים כאלה בפורום - מבורכים. זה נחמד, מצחיק, משעשע. רק צריך לקחת בפרופורציות, בעיקר בתגובות לדבר כזה. מפרסם השרשור עשה יפה, תומר - אין צורך להגזים.
Daniel Bindman פורסם יוני 21, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 21, 2009 לא צריך להגזים בתגובות.1. אכן כשל מקצועי, אך וירטואלי. לא קרה כלום, וגם אם קרה - זה רק סימולטור. 2. מסכים עם האמרה: נתק או התנתק. 3. העולם האמיתי קצת יותר חשוב מהוירטואלי לטעמי, אם מחפשים אותי בזמן פעילות אונליין אני לא מהסס לענות. בטח לא הייתי נפרד מבת הזוג שלי בגלל שיש לי כמה מטוסים במרחב כרגע. 4. חבל שלא התנתק זמנית לכמה דקות וחזר לרשת לאחר סיום השיחה. עם זאת, לא רואה שום צורך בהודעות כאלה נלהמות בפורום. באמת באמת לא קרה כלום, קצת פרופורציה. 5. פרסומים כאלה בפורום - מבורכים. זה נחמד, מצחיק, משעשע. רק צריך לקחת בפרופורציות, בעיקר בתגובות לדבר כזה. מפרסם השרשור עשה יפה, תומר - אין צורך להגזים. קצת חוש הומור מדי פעם לא יזיק לאף אחד.
Ben Cohen פורסם יוני 22, 2009 דיווח פורסם יוני 22, 2009 חברה זה לפני הסימולטור... לפחות בסדר העדיפויות שלי.
Chen Cohen פורסם יוני 22, 2009 דיווח פורסם יוני 22, 2009 חברה זה לפני הסימולטור... לפחות בסדר העדיפויות שלי. איזה חברה יש לך בדיוק?