עבור לתוכן
Ido Rosenthal

איסוף חומרים לסינרים עבור FSX

Recommended Posts

פורסם

החלטנו לשכלל את צורת העבודה שלנו כלקח מהפיתוח של ראש פינה. אנחנו נתחיל לעבוד על הכל במקביל בתנאי שיש לנו חומר לעבוד איתו ולא נתקע כל פעם על פרוייקט מסויים לחצי שנה רק בגלל שאין לנו תמונה (למשל גדר... :roll: ).

כרגע אנחנו בשלבי סיום של ראש פינה ומיד אח"כ נתחיל לעבוד במקביל על 4 שדות עיקריים שנותר למדל לFSX: נתב"ג, שדה דב, אילת ועובדה. כדי שהפיתוח יהיה מהיר ואיכותי אנחנו צריכים את עזרתכם באיסוף חומרים ולכן מהיום בכל ביקור שלכם באחד מהשדות הללו תחשבו עלינו :wink:

פתחנו 4 תיבות דואר שאליהן אתם יותר ממוזמנים לשלוח כל תמונה שיש לכם מהשדה שתעזור למדל אותו לסימולטור, זו יכולה להיות תמונה מהאוויר שנותנת מבט כללי של השדה ועוזרת לדעת מה למקם איפה, זו יכולה להיות תמונה של מבנה כדי שנוכל למדל אותו וזו יכולה להיות אפילו תמונת תקריב של קיר ספציפי כדי לעשות ממנו טקסטורה (בדומה למה שתומר יצר עבור ראש פינה).

חומר עבור נתב"ג אתם מתבקשים לשלוח ל- isp_llbg(AT)ait-aviation.org

חומר עבור שדה דב אתם מתבקשים לשלוח ל- isp_llsd(AT)ait-aviation.org

חומר עבור אילת (רק השדה לא בתי מלון!) אתם מתבקשים לשלוח ל- isp_llet(AT)ait-aviation.org

חומר עבור עובדה אתם מתבקשים לשלוח ל- isp_llov(AT)ait-aviation.org

כמו כן אתם יכולים להציע אובייקטים שהייתם רוצים לראות כחלק מחבילת האובייקטים של הלאנדקלאס (מגדלים, או אתרים היסטורים למשל...) ולצרף תמונות שלהם למייל - isp_landmarks(AT)ait-aviation.org

**כמובן להחליף את ה(AT) ב- @

הורדה מדביק - אדם

פורסם

בנוסף, שימו לב כשאתם מצלמים, במידה וזה אפשרי לצלם את האוביקט בצורה "ישרה ואופקית" ע"מ להקל את יצירת הטקסטורות וע"מ שזה יצא יותר איכותי.

פורסם

תודה רבה לכם על הרצינות וההשקעה! אם תהיה לי הזדמנות אני אצלם.

עכשיו, יש לי שאלה/בקשה- באזור מצדה בסימולטור כמות העצים לא מביישת את איזור השרון. יכול להיות שתורידו את רובם?

שוב תודה על הרצינות וההשקעה!

פורסם

רק שלא יתפסו אתכם שוטרים וחיילים. חתיכת איסוף מודיעין: תצ"אות, תמונות של מבנים מהקרקע... קצת חזות מזרחית ואתם לא תראו בית הרבה זמן. :)

פורסם

עכשיו, יש לי שאלה/בקשה- באזור מצדה בסימולטור כמות העצים לא מביישת את איזור השרון. יכול להיות שתורידו את רובם?

מוזר אצלי היא ממש מועטה ומזכירה את אזור מדבר יהודה .

פורסם

רגע,למה ב"ג?

אני קצת חולק על דעתכם ליצור סינרי לב"ג,יש כרגע אחד בפיתוח,ועדיף לפי דעתי שתתעסקו בשדות שעוד לא בפיתוח..

בכל מקרה - אם תחליטו שאתם יוצרים סינרי לב"ג אשמח לעזור כמה שיותר כשאני טס לבולגריה(עוד לא בטוח שאני טס בכלל =\ )

פורסם
רגע,למה ב"ג?

אני קצת חולק על דעתכם ליצור סינרי לב"ג,יש כרגע אחד בפיתוח,ועדיף לפי דעתי שתתעסקו בשדות שעוד לא בפיתוח..

בכל מקרה - אם תחליטו שאתם יוצרים סינרי לב"ג אשמח לעזור כמה שיותר כשאני טס לבולגריה(עוד לא בטוח שאני טס בכלל =\ )

למה שלא יהיה זמין גם סינרי חינמי?

חוץ מזה, לך תדע כמה זמן עוד ימשכו את הפיתוח של נתב"ג בחברה ה"חסויה"?

לדעתי מאוד כדאי לעבוד על סינרי לב"ג מבית יוצר ישראלי משובח :)

פורסם

נתב"ג מפותח בתשלום, אני חושב שיעשה טוב גם לנו וגם לחברה שמפתחת את הסינרי שיהיה סינרי חינמי לנתב"ג. ברור שהרמה לא תהיה אותה רמה אבל מצד שני זה לדעתי יפחית מכמות הפיראטיות ולצערי המדינה שלנו מהמובילות במדד הזה.

פורסם

חבר'ה, מה שיש לשלוח למיילים שפרסמתי. לא התכוונתי שיתפתח פה דיון של יש לי אין לי יהיה לי... לשרשור כזה אין סוף, אם יש לכם משהו שנראה לכם יעזור תשלחו למייל, אם אתם לא בטוחים שיעזור תשאלו במייל.

תודה לכולם

פורסם

שלום לכולם,

עברו כמעט שבועיים ולא קיבלנו עדיין שום מייל. תפשפשו בארכיון שלכם חפשו תמונות, חבל על הזמן המת הזה, אי אפשר למדל בניינים שלא יודעים איך הם נראים.

הסינרי של אילת יכול להיות מוכן תוך שבועיים אם מישהו מארגן לנו תמונות של המבנים בשדה

אורח omertech
פורסם

כנ"ל, הרבה פעמים אני מתבלבל "האם זה מדבר יהודה או האמזונס?"

בכל מקרה אנסה להשיג חומרים אם אוכל.

אורח omertech
פורסם

עידו, אינני יודע אם בדקת או לא(ומצאת אם מתאים או לא) אבל ישנם מספר תמונות די ברורות ומפורטות של השדות התעופה שציינת באתר של רשות שדות התעופה, אני ממליץ שתעיף מבט באתר.

פורסם
רק עכשיו ראיתי את השרשור הזה לאחר חזרה מחו"ל.

תשלחו לי את מה שאתם צריכים באילת ואני אשתדל לצלם לכם עוד השבוע.

אריק

אריק, פשוט מאוד, צריך תמונות של המבנים - הכל הולך, כמה שיותר מבנים ז"א שהסינרי יהיה יותר מפורט. כמה שיותר זוויות צילום לכל בניין אומר שהוא יצא יותר טוב במידול.

מן הסתם טרמינל הכי חשוב, אבל מבחינתי כל מחראה שיש בשדה תצלם לי ואני ממדל אותה

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...