עבור לתוכן
חן מ

אליפות הטיסנים בים המלח

Recommended Posts

פורסם

תומר,האם המסלול במצדה שופץ במיוחד עבור הטיסנים לתחרות?

אם הוא לא התחרה כבר כמה שנים טובות,למה הוא בא להתחרות באליפות עולמית ועוד כשהמון קהל בא ומסתכל?הוא רוצה שיראו פאדיחות?

אבי כמו שליאור אמר,אלון אכן השתתף בתחרות המאסטרס,ואת זה גם הקריין שדיבר שם אמר

מה שלא אהבתי באירוע זה את האירגון,עשו טריבונה שמי ששילם מספיק כסף ישב שם,בדיוק במרכז וראה תא כל הטיסנים והמסוקים והכל,והיו כאלה שעמדו ובקושי ראו.אני אישית הייתי צריך ללכת לצד השני כדי לראות יותר טוב ולשמוע מה הקריין ההוא אמר

ואבי,מסוק שמתרסק מה קורה לו?מתפרק לגמרי?אי אפשר לתקן את זה?

היה גם טיסן קאטנה שהתרסק(אני לא בטוח אם זה קאטנה או קאנטה) כשהוא ריחף מעל המסלול,אתה מכיר את המטיס אבי?

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3734678,00.html

בבקשה הכתבה,תהנו

מה שהולך שם נראה מדהים....

מישהו מתכנן להגיע למצדה בסוף השבוע בשישי או שבת לצפיה במפגן?

1. הכל אמת. מדהים זה המעטה (understatement) של האירוע.

2. כן, בלי נדר אני יורד ביום שישי עם הבן ועוד כמה "שרוטים".

סיכום אירוע:

1. היה חום מטורף של 45-46 מעלות בצל........

2. למרות זאת: הטיסנים המדהימים, הביצועים (במיוחד הזוג מגרמניה עם תאומי-לביא) הפנטסטיים, הזוג האנגלי

עם תואם-סקייהוק FULL-SCALE הנהדר (למרות שאיבד בטיסה פאנל עליון....) כשהמטיס הוא בעצמו טייס מסחרי

של 737 באנגליה, הישראליים עם ה-3D ו-"ילדי המסוקים" (דור העתיד...) וכל יתר החברים מחו"ל שהראו לנו מה

זו מקצוענות אמיתית של תחביב.

3. הארגון: נו, טוף, בפעם הבאה יהיו שיפורים.....בטוח...וגם לא בסוף יוני אלא בחורף.....רצוי מאד....

סה"כ: למי שאוהב את התחביב, עוסק בו בהתמדה פחות או יותר (כמוני, כבר 35 שנים) זה היה משהו מאד

לא שיגרתי שלא רואים במקומותינו כל יום. לכן התודה והברכה למארגנים ולעמותת הסילון על הבאת אירוע בסקלה

כזו לארץ. בטוח שלאורחים יהיה מה לספר בבית.

יום טוב.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...