lior oren פורסם יוני 23, 2009 דיווח פורסם יוני 23, 2009 יש לי שאלה אמרו לי שפפתחים את חיל האויר הוירטואלי ואני רוצה לדעת מתי תודה
Yoni פורסם יוני 23, 2009 דיווח פורסם יוני 23, 2009 אני מאמין שצוות חיל האוויר יפרסם הכל בהודעה רשמית בקרוב. ועד אז, תוכלו להתעדכן בדבר חיל האוויר בירחון.
Shachar Hzkelevich פורסם יוני 23, 2009 דיווח פורסם יוני 23, 2009 קיים כבר אחד. הוא מדבר על חיל האוויר של VATIL לא של VFS... הוא מדבר על הרמה הגבוהה :wink:
Etai Charit פורסם יוני 23, 2009 דיווח פורסם יוני 23, 2009 קצת הסרת ספקות: 1. ח"א ברשת ואטסים לא יתיימר לרמה גבוהה מזו של VFS. יש שוני מהותי בעקרון הפעולה שלו- ח"א בואטסים מדבר על פעולות ברשת עולמית עם עוד מטוסים ופקחים. לא שמים בלעדיים למטוסי חיל האוויר שיכולים להפציץ. איפה שרוצים ולעבור איפה שרוצים. מהייעוד נגזר שביסודו, הדגש נגרע ממערכות נשק ועובר הרבה יותר לאוויראות ברמה טובה, יחד עם תפעול משימות שכן ידרשו רמת טיסה וניווט טובות. 2. לגבי התקדמות החיל - הטייסות מתקדמות בצעדי ענק וקרובות לפתיחה, לצערי קברניטי ואטסים העולמית לא מסונכרנים איתנו ולא עובדים באותו הקצב שהיה מצופה. בקרוב נוכל לפתוח טייסות, כל טייסת שתיפתח תוציא הודעה נפרדת כאן בפורום ואטיל. כל אחד שקורא בפורום ואטיל לא יוכל לפספס.
Daniel Bindman פורסם יוני 23, 2009 דיווח פורסם יוני 23, 2009 הוא מדבר על הרמה הגבוהה :wink: מיותר לגמרי מיותר. ושחר, לא דיברנו כבר על זה?