E.Z פורסם יוני 23, 2009 דיווח פורסם יוני 23, 2009 שלום לכולם באזור סוף יולי תחילת אוגוסט אני מתכנן לפתוח את הקורס הפרונטילה לזרימת טיסה במתקני אלעל, הסילבוס שונה במקצת הקורס יתקיים כאמור במרכז ההדרכה של אלעל בשעות אחר הצהריים כל מפגש בסביבות ה 4 שעות סך הכל 3 מפגשים. מטרת הקורס היא ללמוד הטסה נורמאלית של ה 767 מבחינת פרוצדורות ותפעול מערכות בדגש על האוטומציה ותכנון הטיסה וההכנות. דרישות הקורס: - חובה-4 חודשים וותק ב VATSIM עם מינימום 30 שעות טיסה או פיקוח - חובה-גיל 16 ומעלה ות.ז כתנאי כניסה למתקני אלעל - דרישה מומלצת- שליטה בטיסת מכשירים במובן הקלאסי. - דרישה מומלצת- שליטה והיכרות במערכות ה 767 לרבות FMC לצורך העניין קריאה לעומק של מדריך LDS מספיקה. איך בנוי הקורס? למי שזוכר הסילבוס המקורי הכיל בשיעור הראשון סקירת מערכות ושיעור FMC- זה ירד בגלל זה מומלץ מאוד לקרוא לעומק את מדריך LDS ולהכיר היטב את המערכות ותפעול המטוס במקומו נוסף שיעור של תכנון ושיגור טיסה. שיעור 1- אוטומצייה בטיסה -הסבר מפורט על עקרונות הטיסה האוטומאטית, התמודדות עם בעיות ושליטה כללית במערכת שיעור 2: זרימת טיסה הסבר על סדר ההתרחשויות בזמן טיסה מהכנת קוקפיט ועד כיבוי ביעד, כולל נהלי עבודה, והסברים על חלק מהמערכות שיעור 3: תכנון ושיגור טיסה -מטרת השיעור ללמוד לתכנן טיסה במטוסי סילון בצורה נכונה ויעילה בעזרת כליי תכנון מתקדמים, הכלים בהם יעשה שימוש הם : FSBUILD, אקטיב סקיי, TOPCAT. * ייתכן שסדר השיעורים יוחלף * שיעור התכנון ושיגור טיסה מתאים במבנה שלו לכל מטוסי הבואינג אבל כרגע יוגבל רק למי שלוקח חלק בכל השיעורים סילבוס שיעור תכנון ושיגור טיסה: קורס תכנון ושיגור טיסה – VATIL FSBUILD 1. תכנון בסיסי של נתיב טיסה , הדגמת אופצייה ידנית, AUTOGEN, יבוא מאתרים 2. תכנון טיסה מתקדם במצב PM 3. הגדרות מטוס, משקל, ודלק , ביצוע הערכה מקדימה ותקונים. 4. עבודה עם NAVLOG 5. תכנון טיסה טראנס אלטנטית (NAT) , תכנון טיסת סבב (ב"ג-יעד-ב"ג) ללא תדלוק ביעד 6. Tweaks בקבצי ביצועי מטוס 7. הגדרות תוכנה נכונות. אקטיב סקיי 1. הגדרות בסיס נכונות לעבודה עם רשת VATSIM TOPCAT 1. מושגים בסיסיים במשקל ואיזון תרגול בזיהוי פקטור המגבלה בטיסה ספיציפית הדגמת תכנון טיסה קצרה, ארוכה, הסבר על LOAD SHEET. 2. סנכרון ותיקונים ל FSBUILD, ולמטוס. 3. ביצועי המראה, ביצוע הפחתת דחף בשיטת ASSUME TEMP, 4. סדר עבודה נכון בכיול הנתונים לפני הכנת הקוקפיט לטיסה. ***הבהרה חשובה אין קשר בין הקורס להשתתפות בשת"פ אלעל הקורס הוא בשבילכם ללימוד איך לעשות דברים נכון ולהעשיר את הידע שלכם*** למעוניינים להרשם נא לשלוח מייל עם הפרטים הבאים: - שם מלא - תאריך לידה - מספר VATSIM - ת.ז -טלפון סלולארי פתיחת הקורס מותנת במינימום 8 נרשמים כאשר המקסימום הוא 12 במידה ויהיה ביקוש גדול תבדק אופצייה לפתיחת מחזור נוסף ישר עם סיום מחזור 3, מי ששמע את הקורס במחזורים הקודמים מוזמן להרשם רק להיות מודעים שהתעדוף הוא נמוך יותר מסיבות מובנות. -תיבדק אופצייה לקיום סיישן הכנה לקורס בטים ספיק כתובת המייל שלי לשליחת הפרטים: ezman1@gmail.com בהצלחה !
Moshe Bensal פורסם יוני 23, 2009 דיווח פורסם יוני 23, 2009 חברה, לכל המתלבטים, לא לפספס, מאד מועיל וכיפי, וזה מנסיון שהשתתפתי במחזור הקודם. לכל הנרשמים, שיהיה לכם בהצלחה, ומקנא על התוספת המשמעותית שאתם מקבלים. אלעד, יש מצב שהחברה מהמחזור הקודם יקבלו את התוספת/שינוי 'תכנון שיגור טיסה' ושימוש בכלים המתקדמים? ב-TS או חוברת.
Avichai Koor פורסם יוני 23, 2009 דיווח פורסם יוני 23, 2009 ללמוד 767 עם זיירמן זו אחת החוויות...תתפסו על זה טרמפ כל מי שיכול.
David Bendavid פורסם יוני 23, 2009 דיווח פורסם יוני 23, 2009 יש מצב להתפשר על חודשיים בגיל? (יש לי ת.ז, ואני יליד נובמבר 93)
E.Z פורסם יוני 23, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 23, 2009 משה- לצערי זה לא משהו שאפשר להעביר על ה TS מה גם שמי שמכיר אותי יודע שיש לי סלידה מהדרכות בTS אתה יכול להרשם ולבוא לחלק מההדרכות. דוד- לצערי אני לא יכול לאשר כזה דבר גיל 16 הוא מנדטורי כניסה לטובת כניסה לאלעל לא דקה לפני.
E.Z פורסם יוני 23, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 23, 2009 עוד חודש 16, קחו תזמן, אין לחץ מה התאריך לידה?
Idan Traub פורסם יוני 23, 2009 דיווח פורסם יוני 23, 2009 אני נולדתי ב2.10.93 כולה חודש -חודש וחצי הפרש . ברצינות לא חרם ? :roll: :roll: :roll: :roll: יש לי כבר ת"ז בגלל תוכנית של משרד הפנים ומשרד החינוך . הדבר היחיד שמפריד ביני לבין השתתפות הוא חודש של אוויר . :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
E.Z פורסם יוני 23, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 23, 2009 אני נולדתי ב2.10.93 כולה חודש -חודש וחצי הפרש . ברצינות לא חרם ? יש לי כבר ת"ז בגלל תוכנית של משרד הפנים ומשרד החינוך . הדבר היחיד שמפריד ביני לבין השתתפות הוא חודש של אוויר . איך חודש וחצי הפרש אני סופר יותר מחודשיים בכל מקרה כמו שאמרתי לצערי התשובה כאן היא שלילית אלעל מאוד מקפידה בנושאים האלה ואין לי דרך לשנות את זה בעיקר מניסיונות קודמים
Shireto Shahar פורסם יוני 23, 2009 דיווח פורסם יוני 23, 2009 עוד חודש 16, קחו תזמן, אין לחץ מה התאריך לידה? 30 ליולי 93.
E.Z פורסם יוני 23, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 23, 2009 שימו לב ערכתי את ההודעה הראשית למעלה והוספתי סילבוס משוער של שיעור תכנון ושיגור
Moshe Bensal פורסם יוני 24, 2009 דיווח פורסם יוני 24, 2009 אלעד, נירשמתי, אך שוב, רק על בסיס מקום פנוי לאחר הרשמת כולם, אני מעדיף שירשמו חברה חדשים ושלא יפספסו את הקורס הכיפי הזה.
roee פורסם יוני 24, 2009 דיווח פורסם יוני 24, 2009 היי, נרשמתי. אשמח אם תוכל לאשר את קבלת המייל שלי; אהיה שמח לקחת חלק בקורס הזה בתור אחד שמאוד אוהב את ה767. תודה רבה!
E.Z פורסם יוני 24, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 24, 2009 שימו לב ההרשמה נסגרה מייל ישלח בסופ"ש למי שנכנס למחזור3 במידה ויש עוד המעוניינים להשתתף שלחו אלי מייל, במידה ותצטבר הכמות המינימאלית (8 ) תבדק אופציה למחזור רביעי. סופ"ש נעים.
E.Z פורסם יוני 28, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 28, 2009 שליחת המיילים תתעקב במינימום שבוע כיוון שנאלצתי לסור את הלפטופ לתיקון וכל פרטיי הנרשמים שם.
אורח פורסם יולי 7, 2009 דיווח פורסם יולי 7, 2009 בהצלחה לכל מי שהתקבל , תענוג אמיתי . מה עם קורס על העגלה שלך ? בעצם כשאני חושב על זה עכשיו יש לזה משמעות שונה
mickey lip פורסם יולי 7, 2009 דיווח פורסם יולי 7, 2009 בהצלחה לכל מי שהתקבל , תענוג אמיתי . מה עם קורס על העגלה שלך ? בעצם כשאני חושב על זה עכשיו יש לזה משמעות שונה יש לי כבר רשיון על הפג ונציה אני באמת רוצה לעשות קורס ל 737 רק שהזמן.....רק תנו לי זמן..... בקרוב יהיה.
Moshe Bensal פורסם יולי 7, 2009 דיווח פורסם יולי 7, 2009 מאשר לאשר במייל בלבד אלעד, אישרתי במאיל עם בקשה, אשמח לקבל תשובה.
E.Z פורסם יולי 14, 2009 מחבר דיווח פורסם יולי 14, 2009 שימו לב משתתפי הקורס נשלח אימייל עם תאריכיי כל המפגשים ושינוי תאריך מפגש ראשון נא לאשר במייל תודה