תומר עינבר פורסם יוני 25, 2009 דיווח פורסם יוני 25, 2009 מהיום אפשר לטוס CVFR עם GPS בלי חישובים. לאחר עמלה רבה, הכנתי קובץ BGL שמכניס את כל נקודות ה-CVFR בארץ לתוך מאגר הנתונים של ה-GPS. זה כמובן לא פותר אתכם - הטייסים, להשתמש במפות CVFR, זה הוא רק כלי עזר. מקווה שתתחילו להזיז את התחת ולהתחיל לטוס CVFR בכמויות, כי הרי שחוזרים לזה לאחר הרבה IFR, חווים ומבינים כמה שזה כיף ומספק. הקובץ מעודכן למפה עם עדכון 23. ניתן להוריד אותו מהקישור הבא: http://tomer.ifschool.net/linksfsx.htm *עבור FSX. *תחת "תוספות שימושיות". תודה לתומר חיים. באהבה, תומר עינבר.
חן מ פורסם יוני 25, 2009 דיווח פורסם יוני 25, 2009 היי תומר,תודה רבה,נראה מצויין! התקנתי את זה,אבל לא הבנתי משהו במספר 2:חובה שיהיה ברשותי את הGOOGLE EARTH?
David Bendavid פורסם יוני 25, 2009 דיווח פורסם יוני 25, 2009 חחח תומר אתה אוהב את הקטע של עיצוב טקסטים הא? תודה רבה על התרומה!
תומר עינבר פורסם יוני 25, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 25, 2009 תודה תומר,אבל רגע, היה כזה קובץ, שאני חושב שהיה לFS9 אבל עובד מעולה בX. השינוי הוא רק במיקום? או תוספת נקודות? אל תשאל שאלות מיותרות, אתה לא מעדיף להשתמש בקובץ יותר מעודכן שבנוי במיוחד ל-FSX?
תומר עינבר פורסם יוני 25, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 25, 2009 היי תומר,תודה רבה,נראה מצויין!התקנתי את זה,אבל לא הבנתי משהו במספר 2:חובה שיהיה ברשותי את הGOOGLE EARTH? לא חובה, תומר חיים מחק בטעות את הקובץ של גוגל ארץ, פשוט להתעלם.
fokker פורסם יוני 25, 2009 דיווח פורסם יוני 25, 2009 תודה רבה תומר, תמשיך להתמיד בפרוייקטים (במיוחד של האולטרלייט :wink: )
Baruch Spiegel פורסם יוני 25, 2009 דיווח פורסם יוני 25, 2009 אחלה תומר כל הכבוד. שיחקת אותה. רק אם אפשר למצוא כותרת יותר אמממ פוזיטיבית? איך לקרוא לזה? אין לי שום דבר אישי נגד GPS, להיפך. אני כן מעודד אנשים ללמוד לעבוד גם בלעדיו. גם כי זה מאתגר, וגם כדי שתוכל להסתדר בכל מצב. למשל אני זוכר שבחיפה פעם היה מקרה , עוד לפני ש GPS היה חלק אינטגרלי במטוסים שמישהו עלה לטיסה לקפריסין עם GPS בלי חישובים. בתחילת הדרך חזרה הסתבר לו שהוא גם בלי סוללות ספאר.... בעור שיניו הוא הגיע לפי אותות משובשים ממשדר גלי צה"ל AM שבדניה ומחט ADF שלא סגורה על עצמה לאן להצביע...
zvi rodes פורסם יוני 25, 2009 דיווח פורסם יוני 25, 2009 תומר? :shock: :shock: תודה רבה ,שחקת אותה בחור כל הכבוד.
WalKMaN` פורסם יוני 26, 2009 דיווח פורסם יוני 26, 2009 תודה רבה תומרים.. אבל, להמשיך לטוס CVFR על פי זיהוי נקודות..
חן מ פורסם יוני 26, 2009 דיווח פורסם יוני 26, 2009 תומר,זה עולה אוטומאטית הנקודות עם עלייתו של הGPS,נכון?
al12 פורסם יוני 26, 2009 דיווח פורסם יוני 26, 2009 תומר,זה עולה אוטומאטית הנקודות עם עלייתו של הGPS,נכון? חיובי, רק תשים במקום המתאים. נ.ב תתחיל לטוס.
תומר עינבר פורסם יוני 26, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 26, 2009 כתוב ברידמי שיש שני קבצים אם הבנתי נכון, אבל בתיקייה יש רק אחד.בעקרון זה עובד, אבל מהו הקובץ השני ולמה הוא חסר? הקובץ השני הוסף, הוא נמחק בטעות.
חן מ פורסם יוני 26, 2009 דיווח פורסם יוני 26, 2009 היי תומר הכנסתי את הקובץ למקום המתאים,באתי לבדוק האם זה עובד ולהפתעתי גיליתי שהנקודות בכלל לא מופיעות על הGPS מה הסיבה?
תומר עינבר פורסם יוני 26, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 26, 2009 היי תומרהכנסתי את הקובץ למקום המתאים,באתי לבדוק האם זה עובד ולהפתעתי גיליתי שהנקודות בכלל לא מופיעות על הGPS מה הסיבה? אז להפתעתך הכנסת את הקובץ למקום הלא מתאים. דבר איתי במסנג'ר.
dolev_ravid פורסם יוני 29, 2009 דיווח פורסם יוני 29, 2009 חברים זה לא רק ל-X . הצלחתי להפעיל את זה כמו בובה ב- 2004
WalKMaN` פורסם יוני 29, 2009 דיווח פורסם יוני 29, 2009 חברים זה לא רק ל-X .הצלחתי להפעיל את זה כמו בובה ב- 2004 מהסיבה הפשוטה שהקובץ שנוצר עבור FS9 בזמנו עבד גם ב-X.. אבל שים לב, יש סטיות בין ה-X ל-9, לכן הנקודות שיש לך ב-GPS הם לא הנקודות כפי שהם בסימ' FS9.
Yzhak50 פורסם יולי 21, 2009 דיווח פורסם יולי 21, 2009 תודה רבה.אני טס FS2004.יש לי את הקובץ הקודם של הנקודות CVFR ל FS9. העם כדאי למחוק ולהתקין את הקובץ הזה?
תומר עינבר פורסם יולי 23, 2009 מחבר דיווח פורסם יולי 23, 2009 תודה רבה.אני טס FS2004.יש לי את הקובץ הקודם של הנקודות CVFR ל FS9.העם כדאי למחוק ולהתקין את הקובץ הזה? "אבל שים לב, יש סטיות בין ה-X ל-9, לכן הנקודות שיש לך ב-GPS הן לא הנקודות כפי שהם בסימ' FS9." תשאיר את מה שיש לך, כשתעבור ל-X, תשתמש בקובץ החדש.
Idan Traub פורסם יולי 23, 2009 דיווח פורסם יולי 23, 2009 תודה רבה.אני טס FS2004.יש לי את הקובץ הקודם של הנקודות CVFR ל FS9.העם כדאי למחוק ולהתקין את הקובץ הזה? "אבל שים לב, יש סטיות בין ה-X ל-9, לכן הנקודות שיש לך ב-GPS הן לא הנקודות כפי שהם בסימ' FS9." תשאיר את מה שיש לך, כשתעבור ל-X, תשתמש בקובץ החדש. תומר לשם מה הוספת גם את הקובץ XML בנוסף לBGN ? פשוט עם התוכנות שאני משתמש הדבר לא כל כך נחוץ ...
תומר עינבר פורסם יולי 24, 2009 מחבר דיווח פורסם יולי 24, 2009 תודה רבה.אני טס FS2004.יש לי את הקובץ הקודם של הנקודות CVFR ל FS9.העם כדאי למחוק ולהתקין את הקובץ הזה? "אבל שים לב, יש סטיות בין ה-X ל-9, לכן הנקודות שיש לך ב-GPS הן לא הנקודות כפי שהם בסימ' FS9." תשאיר את מה שיש לך, כשתעבור ל-X, תשתמש בקובץ החדש. תומר לשם מה הוספת גם את הקובץ XML בנוסף לBGN ? פשוט עם התוכנות שאני משתמש הדבר לא כל כך נחוץ ... XML? אין שום קובץ כזה.