Or Montag פורסם יוני 27, 2009 דיווח פורסם יוני 27, 2009 היי חברים, אני חדש פה בVATIL ואני רוצה להתחיל לטוס ברשת. נרשמתי והתקנתי את כל התוכנות שצריך. אני יודע CVFR ואני מעוניין ללמוד בקורס IFR. מקווה להנות פה, אור.
Izik Bakshi פורסם יוני 27, 2009 דיווח פורסם יוני 27, 2009 ברוך הבא אור, את צעדיך הראשונים ב-VATIL כדי לעשות בקריאת השרשור הבא שמיועד למצטרפים חדשים: viewtopic.php?f=1&t=27200 בילוי נעים!
Or Montag פורסם יוני 27, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 27, 2009 תודה רבה. קראתי את השרשור והוא עזר לי מאוד. אני מעוניין להירשם לקורס IFR אבל באתר IFS מצאתי הרשמה רק לקורס CVFR. היכן נרשמים לIFR?
Izik Bakshi פורסם יוני 27, 2009 דיווח פורסם יוני 27, 2009 ההרשמה לקרוס מכשירים סגורה כרגע וכאשר תיפתח תצא הודעה בפורום, עד אז תוכל לקרוא וללמוד מהחומר של קורס מכשירים שנמצא באתר זמין ללימוד עצמי.
Shachar Hzkelevich פורסם יוני 28, 2009 דיווח פורסם יוני 28, 2009 ברוך הבא!אתה אולי קשור לחן מונטג? הם אחים :evilbat:
David Bendavid פורסם יוני 28, 2009 דיווח פורסם יוני 28, 2009 ברוך הבא!אתה אולי קשור לחן מונטג? הם אחים :evilbat: הם אחד ברוך הבא...
Avichai Koor פורסם יוני 28, 2009 דיווח פורסם יוני 28, 2009 ברוך הבא!אתה אולי קשור לחן מונטג? הם אחים :evilbat: לא היית יכול לשים סמיילי יותר מתאים 0X
חן מ פורסם יוני 28, 2009 דיווח פורסם יוני 28, 2009 מה אתם לא מבינים,אח שלי הצטרף לרשת ופתח משתמש,מה לעשות שאנחנו אחים ועם אותו שם משפחה :roll:
Moshe Mizrahi פורסם יוני 28, 2009 דיווח פורסם יוני 28, 2009 היכן אפשר לראות את מספר שעות הטיסה שלי? תכתוב כאן מספר ואטסים ואני אברר לך
אורח פורסם יוני 28, 2009 דיווח פורסם יוני 28, 2009 אתם עיוורים או משהו :shock: ? תפסיקו להסתבסב על אצבע קטנה..
Izik Bakshi פורסם יוני 28, 2009 דיווח פורסם יוני 28, 2009 אתם עיוורים או משהו :shock: ?תפסיקו להסתבסב על אצבע קטנה.. קרבל - הבנתי את הטענה שלך, ואתה מוזמן לפרט אותה למשה באופן פרטי, שיקבל החלטה בנושא. כנ"ל לשאר החברים - בבקשה להפסיק עם הודעות מסוג זה על גבי הפורום.
dolev_ravid פורסם יוני 28, 2009 דיווח פורסם יוני 28, 2009 חברים זה פשוט מעליב. אני מכיר את חן ואת אור מזה תקופה ארוכה ואני יודע שאין פה שום התחזות או משהו כזה. כמו שאתם עכשיו מתנהגים אולי עדיף שאח שלי ישאר לטוס לא ברשת הריי שאני לא הייתי רוצה להיות במקומו של חן. האם על חן לשלוח לכם תמונה או להוכיח לכם שיש לו אח ? פשוט מעליב! לפי דעתי זה מראה על יחסי אנוש ברמה מאוד נמוכה. חבל לי שזה המצב.... אח שלי אמור להירשם לכאן מחר אני מקווה שהוא לפחות יקבל יחס קצת יותר טוב ערב טוב לכולם
al12 פורסם יוני 28, 2009 דיווח פורסם יוני 28, 2009 חבריםזה פשוט מעליב. אני מכיר את חן ואת אור מזה תקופה ארוכה ואני יודע שאין פה שום התחזות או משהו כזה. כמו שאתם עכשיו מתנהגים אולי עדיף שאח שלי ישאר לטוס לא ברשת הריי שאני לא הייתי רוצה להיות במקומו של חן. האם על חן לשלוח לכם תמונה או להוכיח לכם שיש לו אח ? פשוט מעליב! לפי דעתי זה מראה על יחסי אנוש ברמה מאוד נמוכה. חבל לי שזה המצב.... אח שלי אמור להירשם לכאן מחר אני מקווה שהוא לפחות יקבל יחס קצת יותר טוב ערב טוב לכולם צודק בהחלט גם אני מכיר את שניהם... בטים ספיק אפילו פתחו תחקיר, פשוט גועל נפש ההתנהגות של אנשים. סתם גורמים לאנשים להפסיק לטוס. ככה אתם מקבלים את אח של חן? הבן אדם אשכרה הצטרף למה לא לקבל אותו יפה? תגידו יש מקום רק למונטג אחד בחטיבה?
Elad Zeierman פורסם יוני 28, 2009 דיווח פורסם יוני 28, 2009 יש כאן קצת (הרבה) מעבר לחן ואחיו אור וחן מודא לזה אתה מוזמן לבקש מימנו הסברים (אמיתיים וכנים) בפרטי הנושא נמצא בטיפול של הנהלת הפורום ואתם כנראה תשמעטו סיכום עניין בנושא.