עבור לתוכן
Izik Bakshi

אירוע פתיחת הקיץ - SUMMER TIME (מתעדכן)

Recommended Posts

פורסם

summer_time2.jpg

שלום חברים יקרים

אני שמח להודיע על האירוע שהרבה חברים פה מחכים לו והוא אירוע חדר הבקרה שיפתח רשמית את "עונת" הקיץ בחטיבה.

התאריך הוא הסוף שבוע של ה 8-10 ליולי כאשר תחילת האירוע היא ביום חמישי בשעה 18:00 לפי שעון ישראל וסיומו במוצאי שבת בשעה 23:00 לפי שעון ישראל שזה אומר 55 שעות פיקוח רצוף!!!, שלפי דעתי זה הולך לקבוע שיא בואטסים.

כמו באירוע הקודם גם הפעם נפתח הרשמה שתהיה באמצעות סלוט, ההרשמה תהיה דרך דף האירוע שיעלה באתר במהלך השבוע.

החידושים הפעם הם ערוץ קולי שיפתח באירוע ויענה לכל שאלות למיניהן ויתן מידע על השדה, הערוץ יהיה בכתובת rw.avsim.net/LLBG_INF בנוסף נפתח גם כתובת MSN שגם תענה על שאלות ותיתן מידע והיא בכתובת LLBGINFO@hotmail.com, אני מזכיר שוב שני הכתובת יפעלו במהלך האירוע.

חידוש נוסף הוא שבחדר הבקרה תפעל מערכת סלוטים יותר טובה מהפעם שעברה וכדי שהיא תפעל אנו צריכים שטייס ישלח F/P ויקרא לקלירנס 5 דקות אחרי כדי שנוכל לרשום אותו.

מיקום חדר הבקרה נשאר סודי וזאת בגלל שאנו מתארחים בבית של מישהו שהסכים לארח אותנו ויחד עם זאת דרש שהמיקום של חדר הבקרה ימסר לפקחים בלבד. (ולכמה אורחים אם יהיו) בשלב זה עד שהוא יחליט אחרת אני דורש מכל מי שיש לו השערות למיניהם לגבי המיקום שישמור זאת לעצמו!

אמיר פז מנהל את כל הנושא שקשור לפיקוח באירוע, והוא ביחד עם עוד כמה גורמים רלוונטים יחליטו מי יפקח ומי לא מהסיבה הפשוטה שעלינו לכבד את בעל הבית ואי אפשר לארח אצלו 50 פקחים, גם לא במשמרות, גם מי שלא יפקח בחדר הבקרה עצמו יוכל לפקח בעמדות מסביב כמובן הכל בתיאום מראש, כל מי שיפקח בחדר בקרה יקבל פניה בפרטי מאמיר או גורם אחר.

אתם מוזמנים לשאול ולהגיב אך אני מבקש להגיב להודעה זו ולא לפתוח נושא חדש.

אנכוי חוזר לצבא כרגיל ואם תהיה לי אפשרות להגיב אז אגיב לכם או שחברי צוות אחרים יעשו זאת.

בינתיים תודה ענקית לכל האנשים שפועלים מ"מאחורי הקלעים" כדי שהאירוע יצליח.

דבר אחרון הוא בקשה לכל מי שיש קשרים עם טייסים בחו"ל ובכל מני פורומים של ואטסים אז אתם מוזמנים לפרסם להם את ההודעה באנגלית שתעלה בדף האירוע באתר, תהיו בטוחים שאנחנו נפציץ את הרשת בפרסום אבל כל המוסיף הרי זה משובח 8)

שבוע טוב לכולם ולהשמע.

עדכונים חשובים:

http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... 1607#21607

פורסם

אני יוסיף כמה דברים על דבריו של איציק.

1. לגבי הזימונים לחדר בקרה: יימסרו בהקדם שימו לב שהשעות שייקבעו לכם (בתיאום אתכם) מחייבות וזה יהיה חסר אחריות לבטל ברגע האחרון מפני שמישהו אחר ייקח את השעות העודפות ולא בטוח שהוא ייקבל את זה ברוח טובה.

2. בנוסף להודעה באתר יעלה כאן בפורום בקרוב דף נהלי התנהגות בחדר הבקרה על כולם לעמוד בו ללא יוצא מן הכלל.

3. אני מבקש לא לנדנד לצוות לגבי זימונים לחדר הבקרה כל הפקחים רשומים אצלנו בצורה מסודרת ויגיע הזמן נפנה למתאימים

שיהיה לכולם קיץ חם ונעים

פורסם

אנחנו (בעיט) מתכננים כבר את אירוע הקיץ שלנו (פרטים בקרוב) ויש לכם הבטחה ממני להמון המון צביעות חדשות למטוסים הקלים בסימולטור 8)

תודה לאיציק ולכל אנשי החטיבה שעוזרים בלארגן אירועים כאלו למרות שיש להם עיסוקים פרטיים!! כמו שכתוב אצלי בתעודה שקיבלתי היום (כן, כן! חופש גדול!) - המשיכו כך! :P

פורסם

ווואווו

מצפה לזה בקוצר רוח!!!

אומנם לא הייתי בחטיבה כאשר היה האירוע הקודם, אבל לפי מה שהסבירו לי, זה הולך להיות מדהים.

אשמח לדעת איך אפשר להיות מורשים לבקר בחדר הבקרה?

ואלעד, אני הייתי מוריד את המילה "חם" מהלקסיקון שלך, אני פשוט שונא חום, ועוד יותר קיץ חם. :lol:

להשמע בינתיים.

פורסם
ווואווו

מצפה לזה בקוצר רוח!!!

אומנם לא הייתי בחטיבה כאשר היה האירוע הקודם, אבל לפי מה שהסבירו לי, זה הולך להיות מדהים.

אשמח לדעת איך אפשר להיות מורשים לבקר בחדר הבקרה?

ואלעד, אני הייתי מוריד את המילה "חם" מהלקסיקון שלך, אני פשוט שונא חום, ועוד יותר קיץ חם. :lol:

להשמע בינתיים.

אפיק כתוב הכל.. הפקחים יקבלו הודעה רשמית וזימון לזה....

אי אפשר להגיד אני רוצה :cry:

יש מזגן נכון ? :twisted:

פורסם

אור

שמע, אני לא פקח, ולכן אני לא נוגע לרשום, אני לא מתכוון לבוא ולהתנחל, אם זה יהיה קרוב לבית שלי יהיה מעוניין לבוא, בלי להפריע, ולהסתכל איך הפרוייקט הזה נבנה, איך הוא בנוי.

תודה.

פורסם

מי שמקבל זימון לא צריך להביא מחשב יהיו כבר מראש מסםר מחשבים (8 במספר אם אני לא טועה) כל מי שבא יבוא עם עצמו ועם עוד כמה דברים שיהיו כתובים בדף הנהלים.

פורסם

יש לי שאלה...

הכוונה בחדר בקרה, זה מספר אנשים (כמו שאמרת שמונה) שמפקחים על כל הארץ במשך 55 שעות נכון?

איזה עמדות יהיו פתוחות?

האם יהיו עמדות שיהיו פתוחות רק למשל זמן מוגבל, ולא למשך כל ה 55 שעות? או שכל עמדה שתיפתח תיהיה מאויישת כל הזמן?

תודה.

פורסם

לדעתי הכוונה במרתון שהכל יהיה פתוח מקרקע צפונה...

וזה לא בול לכל עמדה איש.. זה 2 איש מינימום לעמדה כי אני למשל לא ישב 55 שעות רצוף על העמדה.. זה יהיה במשמרות...

פורסם
יש לי שאלה...

הכוונה בחדר בקרה, זה מספר אנשים (כמו שאמרת שמונה) שמפקחים על כל הארץ במשך 55 שעות נכון?

איזה עמדות יהיו פתוחות?

האם יהיו עמדות שיהיו פתוחות רק למשל זמן מוגבל, ולא למשך כל ה 55 שעות? או שכל עמדה שתיפתח תיהיה מאויישת כל הזמן?

תודה.

חדר הבקרה מכיל את כל עמדות נתב"ג ואת בקרת תל אביב כאשר עמדות אלה מכסות את כל הארץ בזמן עומס אנחנו סוגרים עמדות אבל המטרה היא בכל מקרה שיהיה פיקוח בכל נקודה בארץ.

עמדות נלוות של מגדלים בארץ יוכלו להיפתח מבתים שפ הפקחים ללא קשר לחדר הבקרה זה רק יקל עלינו

פורסם

ענק! איזה כיף יום לפני שאני יוצא למחנה קיץ.... 8)

רק תזהרו בשיא הרצינות לא לקבל קרינת יתר (55 שעות זה לא מעט :lol: ) :shock:

פורסם
אני זוכר פעם הצוות פה עשה אירוע כזה אצל מישהו עם מקרן על מסך וזה שהיה פיקוח רצוף היה פעם תמונות ממש מגניב

אפשר להביא עוד מחשב ומקרן קטן לשכור שיהיה לנו חדר בקרה אמיתי שתמונת המכ"ם מוקרנת על הקיר!

פורסם

למי שרוצה להיזכר מה היה בחנוכה הנה התמונות שימו לב שיש דף נוסף עם המון תמונות.

ארוע יהיה הקיץ באותו סיגנון רק יותר גדול ויותר מאורגן. בפעם הקודמת להזכירכם במשך 33 שעות התקיימו במרחב 330 טיסות יוצאות\נכנסות\פנימיות לארוך על שעות הארוע כולל בשעות הקטנות של הלילה ולפנות בוקר שהתנועה הכי מפורסמת הייתה 5 UPS ב - 7 בבוקר נכנסים לתל אביב ועוד כמה אוסטרלים ממריאים מקהיר לתל אביב הנה הלינק תהנו:

http://www.israelairlines.org/operation ... s/h1-1.php

פורסם

כל הכבוד

מדהים

איציק ,אלעד וכל מי שלוקח חלק באירגון הנושא

אשמח לעזור בכל מה שאפשר בנושא האירגון וכו (אני עוד לא פקח)

נא לא להסס לפנות אלי

מיקי

פורסם
גם אליי בקשר לעזרה *שיעול* פיקוח *שיעול*** האאמ האאמ

וכמובן בהצלחה

אור,

יכול להיות שבכלל לא היתי מגיב בדיון הזה

אך מה שרשמת - בציטוט

רק בגללו אני מגיב

זה יפה מאוד ומכובד שאנשים מהחטיבה גם לא פקחים מציעים את עזרתם

גם אני יעשה את זה כבר בסוף ההודעה - ננצל את ההזדמנות

אך בצורה בה אתה (אור) הגבת זה עבר קצת את הגבול

שבין להגיד יפה לבין חוצפה - בעיקר שהעזרה היא בפיקוח ולכן אם אתה

םקח רשום - מה שאני רואה שאתה כי כרגע את המפקח בבן גוריון

יפנו אליך וזה רשום בהודעה המקורית של איציק - עמוד ראשון הודעה ראשונה

ולכן אין טעם בבקשה שלך ובטח שלא בצירוף

*שיעול***

אור,

בקיצור אני מקווה שהבנת את המסר - מצטער שזה קצת תקיף

זה בסך הכל לא היה במקום

אני כן מקווה לראות אותך מפקח בארוע מחדר הבקרה :!:

וכמו שאמרתי למעלה

אני מציע את עצמי לעזרה

אני מקווה שאתם כבר יודעים איך לפנות אלי - חח

אין לי כוח לרשום את המסנג'ר שוב - חחחחחחחח

אז לאיציק ולשאר צוות החטיבה- שהיה בהצלחה

וניפגש בשמים - או לפחות בקשר :D

בברכה,

עומר

פורסם

מצטער למי שהבין את זה לא טוב...

רק רמזתי בתמימותי על כוונתי הרבה ורצוני הרב לפקח שם.. נכון איציק רשם את זה... מה לעשות.. הרצון גבר עליי :?

צודק... עומרי. אני לא ימחוק את זה אבל ראו את זה מחוק....

כן הצעת עזרה עדיין בעינה עומדת

פורסם

שלום חברים,

כפי שהבנתם, האירוע הקרוב הולך להיות משהו ענק.

ההכנות לא דומות לאירועים שקדמו, וכפי שהבנתם, הפעם הכל מנוהל ומבוקר מכל הבחינות.

אנחנו בטוחים וצופים, שהרבה חברים בקהילה ירצו להשתתף באירוע, הן כפקחים והן כמבקרים.

אשר לפקחים - חלקם קיבלו, חלקם ייקבלו הזמנה אישית ממנהל האירוע, אמיר פז.

בכל מה שקשור למבקרים - אני אהיה אחראי על האישורים והתיאום של המבקרים.

בין אם הם חברי הקהילה ובין אם לא, ובין אם הם פקחים שלא הוזמנו ורוצים להגיע לבקר.

בכל אופן, כל מי שמעוניין לבקר בחדר הבקרה, מוזמן לפנות אליי בלבד אך ורק במייל.

כל בקשה תידון לגופה, ותגובה, בין אם חיובית או שלילית תישלח בחזרה.

אני שב ומדגיש, שמדובר ברצונו של החבר שמארח אותנו בביתו ורצונו של אדם כבודו.

הכל נעשה על מנת לשמור על הסדר הטוב.

לתשומת ליבכם,אם תוכלו לציין במייל את היום והזמן במהלך שלושת הימים בו תרצו לבקר, הדבר ייקל מאוד.

בקשות ניתן לשלוח אליי במייל לא יאוחר מה - 4.7.2004.

vice@israelairlines.org

עניין נוסף, כפי שאיציק פרסם, פתחנו מסנג'ר ותדר של RW לטובת האירוע.

אני רוצה להדגיש ולהבהיר, שאין לפנות במסנג'ר הזה לבקשות פרטיות.

המסנג'ר והתדר נועדו לתיאומים שונים של מארגני האירוע, ולתאום מול גורמי חוץ.

על כן המנעו מהטרדות לא רצויות.

כמו כן, אם כבר בחרתם לפנות, צפו לתגובה איטית מן הסתם.

הולך להיות אירוע מדהים, בואו נפיק ממנו את המיטב שבחטיבה!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...