E.Z פורסם יוני 23, 2004 דיווח פורסם יוני 23, 2004 אפשר לפרסם כבר בפורומים של חטיבות? מחלקת ארועים עושה את זה..
Kobi David פורסם יוני 29, 2004 דיווח פורסם יוני 29, 2004 שוב שלום. על מנת לשפר את הקשר בנינו, וכל מה שקשור בתיאום משמרות, שעות הגעה,טרמפים וכו', הפקחים שהוזמנו לאירוע בלבד מתבקשים לשלוח לי בהקדם האפשרי מייל עם מספר הטלפון/סלולרי שלהם. בלי יוצא מן הכלל. זה יעזור לנו לעזור לכם. vice@israelairlines.org
hagay פורסם יולי 1, 2004 דיווח פורסם יולי 1, 2004 סתם רעיון, אולי תזמינו עיתונאי שיסקר את הארוע בזמן חם עם מדריך צמוד אליו שיבין מה קורה, כך שיראו את המיקצועיות שלנו.
E.Z פורסם יולי 1, 2004 דיווח פורסם יולי 1, 2004 סתם רעיון,אולי תזמינו עיתונאי שיסקר את הארוע בזמן חם עם מדריך צמוד אליו שיבין מה קורה, כך שיראו את המיקצועיות שלנו. בתכנון...
Danm פורסם יולי 3, 2004 דיווח פורסם יולי 3, 2004 סתם עוד רעיון, יש מצב שואלי אישכשהוא תשיגו קו טלפון פנוי ל 55 השעות שיהווה מודעין טיס? כך שזה יקרב אותנו למציאות יותר וגם כל טיס GA לא יצטרך לעשות בוקינג לאימונים או משהו כזה... תחשבו על זה
Or Netzer פורסם יולי 3, 2004 דיווח פורסם יולי 3, 2004 סתם עוד רעיון,יש מצב שואלי אישכשהוא תשיגו קו טלפון פנוי ל 55 השעות שיהווה מודעין טיס? כך שזה יקרב אותנו למציאות יותר וגם כל טיס GA לא יצטרך לעשות בוקינג לאימונים או משהו כזה... תחשבו על זה אפשר לקחת פאלא של מישהו.. אבל זה יעלה לכם המון כסף... בשביל זה באירוע יש את הערוץ הקולי של רוג'ר וילקו ואת ה כתובת MSN
×�פיק פורסם יולי 4, 2004 דיווח פורסם יולי 4, 2004 שאלה חשובה. רק מי שנרשם לטיסות בדף הרשמה יוכל לטוס? אני ירשם לטיסה שאני יודע מראש שאני יבצע, אבל אני אישית תכננתי להיו ספונטני ולהתחבר מתי שבא לי ולטוס סתם טיסה קצרה, בלי לרשום אותה מראש. אפשרי?
E.Z פורסם יולי 4, 2004 דיווח פורסם יולי 4, 2004 שאלה חשובה.רק מי שנרשם לטיסות בדף הרשמה יוכל לטוס? אני ירשם לטיסה שאני יודע מראש שאני יבצע, אבל אני אישית תכננתי להיו ספונטני ולהתחבר מתי שבא לי ולטוס סתם טיסה קצרה, בלי לרשום אותה מראש. אפשרי? אתה תוכל לטוס אבל במידה ויהיה עומס אז עדיפות תנתן למי שנרשם..
Shadi Abo Ahmad פורסם יולי 7, 2004 דיווח פורסם יולי 7, 2004 אני מקפיץ את זה בכוונה ; תיכנסו ותרשמו את הטיסות שלכם! אני יודע שהרבה פה הולכים לטוס אבל לא רשמו וזה לא טוב, כי אנשים מחו"ל מקבלים רושם שהאירוע הזה לא נראה כל כך גדול ומושקע. אז יאללה, ל ה י ר ש ם . http://www.vatil.org/vatil/summer_time/ ... ooking.php
Ilan Jonas פורסם יולי 7, 2004 דיווח פורסם יולי 7, 2004 בדיוק! נא להירשם לטיסה בדף ההרשמה. אפשר להרשם גם דרך האתר של ISRAELAIRLINES, וזה יסונכרן אוטומטית עם הדף הרשמה הראשי.
Kobi David פורסם יולי 7, 2004 דיווח פורסם יולי 7, 2004 בדיוק! נא להירשם לטיסה בדף ההרשמה. אפשר להרשם גם דרך האתר של ISRAELAIRLINES, וזה יסונכרן אוטומטית עם הדף הרשמה הראשי. בהמשך לדבריו של אילן, כל טיסה שתירשם בעמוד הזה תוצג אוטומטית בדף ההרשמה הראשי. פשוט תבחרו טיסה http://www.israelairlines.org/operations/events