Ron Peer פורסם יולי 3, 2009 דיווח פורסם יולי 3, 2009 שלום לכולם, יש לי הערה שבעצם מתלווה גם לשאלה.. ( או שאלה שמתלווה להערה ) :wink: חסר פיקוח בדרום הארץ ( למרות שראיתי את LLSC מידי פעם ובעיקר רק באירועים גדולים ). וכמובן במנחתים ( מצדה, יהב ) וכמובן כמובן אילת..שיש לה סינרי מדהים ל FS2004. בכל מקרה רציתי לומר שבא לי אך אני נמנע לטוס לדרום בגלל חוסר תעבורה אווירית וכן פיקוח. אם כל הכבוד לצפון ( ראש פינה, חיפה - ולפקח התותח!!!!! אלון ובהחלט יש כבוד ) וגם הרצליה וב"ג ( קרבל ואחרים ). האם לא הגיע זמן לעורר את הדרום הרדום?
prince869 פורסם יולי 3, 2009 דיווח פורסם יולי 3, 2009 מסכים איתך בהחלט...! אולי זה בכל זאת עניין של חוסר נוף תעשייתי? או אולי בגלל חוסר דשא ומבנים? חח בכל זאת, אני חושב שכמו שמנסים לפתח את הדרום במציאות, בואו נעשה את זה בסימולטור!
WalKMaN` פורסם יולי 3, 2009 דיווח פורסם יולי 3, 2009 פיקוח בדרום הארץ בכללי ואילת בספציפי קלטתי אותך.. אלון - הסמכה לדרום קרבל - הסמכה לאילת.. סתאם תכלס, אתה צודק אחי, אבל נראה איך יהיה בדרום אחרי ש-VIAF יפתח.. נראה לי שאתה צריך להתחיל להתגעגע לר"פ..
Ron Peer פורסם יולי 3, 2009 מחבר דיווח פורסם יולי 3, 2009 ר"פ? בכל מקרה אכן שמעתי על vIAF וכמובן עם כל השמחה על כל פעילות שתגדיל את החטיבה הישראלית וכמובן דמיון למציאות.. אוליי דבר חיובי אחד יצא מזה - נרוויח את "חגב" שיהיה פעיל :wink: אבל באמת ברצינות: לפחות לפי דעתי פיתוח הדרום לא כדאי שיכלול רק את השתלטות IAF על הדרום כמו במציאות, בהחלט הוא חלק חשוב אך צריך להיזהר שלא יוריד לגמרי את התנועה אזרחית הדלילה גם כך בדרום. לגביי פיקוח: לא אתנגד לאלון גם בדרום.. :wink: ולקרבל באילת - אגב בהצלחה במבחן APP
Idan Traub פורסם יולי 3, 2009 דיווח פורסם יולי 3, 2009 ר"פ?בכל מקרה אכן שמעתי על vIAF וכמובן עם כל השמחה על כל פעילות שתגדיל את החטיבה הישראלית וכמובן דמיון למציאות.. אוליי דבר חיובי אחד יצא מזה - נרוויח את "חגב" שיהיה פעיל :wink: אבל באמת ברצינות: לפחות לפי דעתי פיתוח הדרום לא כדאי שיכלול רק את השתלטות IAF על הדרום כמו במציאות, בהחלט הוא חלק חשוב אך צריך להיזהר שלא יוריד לגמרי את התנועה אזרחית הדלילה גם כך בדרום. לגביי פיקוח: לא אתנגד לאלון גם בדרום.. :wink: ולקרבל באילת - אגב בהצלחה במבחן APP התנועה הצבאית לא תוריד את התנועה האזרחית מהדרום וגם ככה המספרים הם מאוד קטנים . מה שכן התנועה הצבאית תגרור אחריה יותר ויותר פקחים שיעלו לדרום מה שיגרור תנועה של קלים ובינוניים שירצו לתפוס על הנושא טרמפ' מה שכן אם יראו הרבה פיקוח דרום שבא בגלל שח"א עושה תרגיל משולב של כוחות תובלה מסוקים ומטוסי קרב שממלאים כל חלק משמיים אז אני מאמין שאנשים יקחו גם ססנות ירצו להכנס בין כל הצבאיים לאיזה ניסיון חדריה לבאר שבע (מה שיהפוך למשימה מאתגרת כאשר יש כל כך הרבה תנועה סביב חצרים ).
Izik Bakshi פורסם יולי 3, 2009 דיווח פורסם יולי 3, 2009 אני גם מצטרף לקריאה לכל הפקחים המוסמכים על עמדות בקרה לעלות על דרום ולהפריח את השממה. כמו שכתבו לפני, אני גם מעריך שפעילות ח"א הוירטואלי תסייע בנושא בטח. יש גם על הדרך תכנון למבחן על פיקוח דרום הקיץ.