עבור לתוכן
Zemer Itshak

טיסה משותפת בשבת.

Recommended Posts

פורסם

אוקי חברים אז דבר-ראשון שלום לכולם.

אחרי כמה דחיות,עיכובים,דיבורים,וקישקושים אנו שמחים להציג לכם את : טיסת השבת

קצת רקע:

טיסת השבת-קבוצת טיסה שטסה(CVFR)כל ימי שבת ב online day תחת פיקוח, חשוב להדגיש שלא טסים במבנה, אלא טסים בשיירה בהפרד סטנדרטי.

אנחנו לא מחייבים אף-אחד לבוא, לא רושמים מי בא או לא, פשוט טסים.(היה חשוב לחברים בצוות להדגיש שאנחנו לא ארגון כלשהו, פשוט חבר'ה שטסים ורוצים שיהי עומס ושיהיה פיקוח[=)

כרגע המטרה היא:

שיגיעו כמה שיותר אנשים,פקחים.

בשלב זה אנחנו מתחילים עם טיסות בצפון הארץ עד שיהיו יותר פקחים וטייסים.

אז ככה הנתיב הוא: ליום שבת הקרוב: 4/06/09

נתיב בעיברית: יציאה: (LLIB) ראש פינה. כרי דשא-צלמון-שגב-גילעם-חיפה-בת גלים-מחלף דרום-עתלית-פרדיס-חדרה-צומת השרון-בצרה-גני עם-מסילה-מגשימים-נתב''ג(LLBG)

נתיב באנגלית: LLIB-DESHE-TZALMON-SEGEV-GILAM-T&G LLHA-GALIM-DAROM-ATLIT-FARDIS-HADRA-HSHRON-BATZRA-GANIAM-MESILA-MEGSHIMIM.

מחזור 14: במקרה שיעלה LLBG_TWR ולא התאמנם בנתב''ג עדיין הנה מסלול בישבילכם בתנאי שישגיחו עליכם: מבצרה תנחתו או בהרצליה או בשדה דוב.

אנחנו מבקשים מהטייסים שבאמת יבאו ובטוחים שהם יבאו להירשם בבוק פלייט: http://www.vatil.org.il/vatil/book/pnew ... 2009-06-16

ואפשר לצפות בBOOK כאן: http://www.vatil.org.il/vatil/book/index.php?date=20090704#booking

(מי שצריך עזרה עם ההרשמה לפנות לשובל כהן)

כמו כן טסים עם הססנה 172P של תומר.

זמנים:

19:30-פגישה בTS

20:00 מטוס ראשון מדווח: '' 4X-XXX מוכן להמראה ''

פקחים: כרגע יש לנו את אלון אבל זה לא סופי, אז אני מבקש מכל מי שפלוטו או ת''א קונטרול ויוכל לתרום מזמנו נא לפרסם פה. שלא חלילה נתקע עם יוניקיום.

טוב זהו לבינתיים רק כמה תודות:

-נוי פרחי.

-עומר הדס.

-ברק זוהר.

-אלון אבלסון.

תודה רבה[=

פורסם

אני אעשה כל מאמץ להגיע לפקח עליכם באירוע.

אבל המלצה קטנה מכיוון שאתם מרימים משהו ויש באותו יום מבחן לקרבלון לדעתי שווה לנצל את זה ולסיים או להתחיל בשדה כלשהו במרכז ככה שיצור עוד עומס לקרבלון.

תחשבו על זה יכול להיות 2 ציפורים במכה....

פורסם

תודה זמר ,יוזמה ברוכה כל הכבוד על המחשבה איך "להכניס רוח" לפעילות ברשת, הזדמנות נפלאה להכיר ולתפעל את המטוס ולהנות מנופיי הצפון,ובקרוב גם משהו חדש שחברת עיט מתכננת ,לא אגלה ,אבל שחר חדש יתגלה בשמיי עיט תעופה .

פורסם

אני חושב למען ריבוי פקחים ולאחר מכן טייסים רבים יותר בשמי הארץ יש לתת הזדמנות לניבחן,לכן אני מציע להעביר את הניווט לשעה מאוחרת יותר ולקיים פעילות למען קרבלון.

פורסם
  zvi52 כתב:
אני חושב למען ריבוי פקחים ולאחר מכן טייסים רבים יותר בשמי הארץ יש לתת הזדמנות לניבחן,לכן אני מציע להעביר את הניווט לשעה מאוחרת יותר ולקיים פעילות למען קרבלון.

אם נזיז זה יהיה ממש מאוחר

וגם הבחינה שלו שעתיים וגם אני יודיע לו שיצפה לתנועה(הוא בטח יראה את זה פה כבר)

חברים הנתיב עודכן LLIB-LLBG כמו כן בבקשה לעדכן תוכניות בבוקפלייט.

אם פלוטו יודיע שיגיע מאוחר יותר אז נעשה נתיב הפוך כלומרLLBG-LLIB.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...